koti4 19 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 19 Νοεμβρίου 2011 γεια σας παιδια.....σημερα πηγα και πηρα τρις γαριδες αμανο ( αν και για μια δεν ειμαι συγουρος οτι ειναι αμανο) θα μπουν στο ενυδρειο μου το οποιο φιλοξενει γκαπι , μωρα γκαπι , σαλιγκαρια ζεβρα σναιλ , και σαλιγκαρια κανιβαλους (που αγορασα για να φανε τους λαθρεπιβατες) εχω μερικες ερωτησεις -θα υπαρξει προβλημα με τα μωρα γκαπι αμα βαλω τις γαριδες μεσα???(θα προσπαθησουν οι γαριδες να τα φανε??) -θα υπαρξει προβλιμα με τα σαλιγκαρια αμα βαλω τις γαριδες??? -τα σαλιγκαρια κανιβαλοι μπορουν να ζησουν με τα ζεβρα σναιλ??? -μπορω να βαλω και red cherry μαζι με τις αμανο?? -μια απο τις τρις γαριδες δεν μιαζει με τις αλλες μηπος εχουν καμια διαφορα οι αρσενικες με τις θυλικες???(δωστε μου κανενα λινκ με τα ειδη των γαριδων συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 19 Νοεμβρίου 2011 Author #2 Share 19 Νοεμβρίου 2011 η μια γαριδα εχει μικροτερα ματια και ειναι λιγο πιο μικροκαμομενη απο τις αλλες δυο και φενετε εντονοτερα η θωρακιση της Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 19 Νοεμβρίου 2011 (edited) Γεια σου φιλε. Λοιπον στα ερωτηματα σου. 1) οχι,δεν υπαρχει προβλημα 2)δεν υπαρχει προβλημα 3)Αν δεν εχουν λαθρεπιβατες μπορει να στραφουν στα υπολοιπα σαλιγκαρια. 3)Ναι μπορεις ΥΓ Υπαρχει και το κουμπι της αναζητησης οπου μπορεις να βρεις πολλες απαντησεις στα ερωτηματα σου Έγινε επεξεργασία 19 Νοεμβρίου 2011 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 20 Νοεμβρίου 2011 Author #4 Share 20 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις απαντησεις .....για τους κανιβαλους δεν ανησυχω γιατι εχει εκατονταδες λαθρεπιβατες μεσα το ενυδρειο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος