fmnstr 16 Ιουλίου 2014 #351 Share 16 Ιουλίου 2014 Τι να λέμε τώρα.. Όλα είναι τέλεια.. Απο κλαμ, ζωανθους, sps, lps, ψάρια. Μακαρι καποτε να δω έστω και το ενα δέκατο απο αυτό που βλέπεις στο ενυδρείο σου.. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Ιουλίου 2014 #352 Share 16 Ιουλίου 2014 Μπράβο φίλε Θανάση από τα ωραιότερα ενυδρεία Πέρα από την πλάκα ποσά clams , έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 17 Ιουλίου 2014 #353 Share 17 Ιουλίου 2014 Η αναβολή είναι κοντά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 17 Ιουλίου 2014 #354 Share 17 Ιουλίου 2014 Τιιιιιιιι εκανες παλι βρε θαναση Και οχι μονο ανεβασες βιντεο αλλα εβαλες και μουσικη? Αυτες οι mille "περουκες",αυτος ο hyacinthus,αυτος ο λευκοστερνος,τα κηπακια απο τα zoanthus,η πλατεια με τα clam......τι ναπω Και ολ'αυτα με απιστευτα χρωματα! Ασε που σχεδον ολα εκει μεσα ηρθαν απο μικρα κοραλια και εχουν γινει μητρικα Τρομερο ενυδρειο φιλε μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 17 Ιουλίου 2014 #355 Share 17 Ιουλίου 2014 Όνειρο είναι........ Καταπληκτικά, ΟΛΑ...το ένα καλυτερο από το άλλο. Στο έχω ξαναπεί όμως, τα clam σου είναι all the money...μου αρέσουν υπερβολικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 17 Ιουλίου 2014 Author #356 Share 17 Ιουλίου 2014 Σας ευχαριστω ολους να ειστε καλα παιδια.... Παύλο τα clam ειναι 14 στον αριθμώ και τα είδη είναι crocea,maxima,derasa και squamosa. Tο μεγαλύτερο έχει φτάσει τα 28cm μήκος ζωη να έχει και τραβάνε το ΚΗ σαν να πίνουν Νουνου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 18 Ιουλίου 2014 #357 Share 18 Ιουλίου 2014 πολυ ομορφο!! τα clam ολα τα λεφτα καλη συνεχεια σου ευχομαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 18 Ιουλίου 2014 #358 Share 18 Ιουλίου 2014 14!!! Φαρμα δηλαδη!! Btw πια ειναι τα μικροτερα κλαμ, γιατι δεν το 'χω με τα ονοματα τους;; Μηπως βρω κανενα να χωσω σε καμια γωνια στο μελλον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Ιουλίου 2014 #359 Share 18 Ιουλίου 2014 Δεκατέσσεραααα Πωωω δηλαδή κανονικός κήπος Όντως Θανάση για πες μας πιο είδος δεν μεγαλώνει τόσο πολύ Γιατι αν βάλω εγώ και ο Άγγελος σαν το μεγάλο που έχεις , θα καλύψει όλο το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 18 Ιουλίου 2014 #360 Share 18 Ιουλίου 2014 Εμενα δεν χωραει να περασει το μεγαλο αναμεσα απ τα βραχια, ποσο μαλλον στον αραγωνητη... Απλα εχω εναν μικρο χωρο που η θα μηνει μοα ποσολοπορα που εχω η ισα ισα ενα κλαμακι..... Αλλα πρωτα ερχωνται αλλα(αναπληρωσει/δοσομετρικη/αντλοα επιστροφης).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 18 Ιουλίου 2014 #361 Share 18 Ιουλίου 2014 (edited) Φτου φτου για τα 14 Σας ευχαριστω ολους να ειστε καλα παιδια.... Παύλο τα clam ειναι 14 στον αριθμώ και τα είδη είναι crocea,maxima,derasa και squamosa. Tο μεγαλύτερο έχει φτάσει τα 28cm μήκος ζωη να έχει και τραβάνε το ΚΗ σαν να πίνουν Νουνου... Χαχαχα, Νουνου, μεγαλώνει γερά παιδια..!! Έγραψες 14!!! Φαρμα δηλαδη!! Btw πια ειναι τα μικροτερα κλαμ, γιατι δεν το 'χω με τα ονοματα τους;; Μηπως βρω κανενα να χωσω σε καμια γωνια στο μελλον.... Μια tridacna crocea ειναι ιδανική για εσένα, οχι παραπανω η αλλο είδος. Αυτο το αρθρο θα σε βοηθήσει για τα διαφορα είδη http://www.aquazone.gr/forums/topic/8586-tridacnidae-giant-clams-oe-aethie-assaaioaao/ Έγινε επεξεργασία 18 Ιουλίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 18 Ιουλίου 2014 #362 Share 18 Ιουλίου 2014 Θεουλης και αμεσως οπως παντα(σλουρπ σλουρπ)... Ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 18 Ιουλίου 2014 #363 Share 18 Ιουλίου 2014 Ξέρει κανείς πότε ξεκινάει η προβολή??? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 18 Ιουλίου 2014 #364 Share 18 Ιουλίου 2014 Πολύ όμορφο Θανάση ίσως το κορυφαίο reef ενυδρείο στην Ελλάδα αυτή την στιγμή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 18 Ιουλίου 2014 #365 Share 18 Ιουλίου 2014 Θαναση καταπληκτικο!!!!!!!!! Θα τυπωσω μια φωτογραφια του, απο κατω θα γραψω " οταν μεγαλωσω θα γινω Tan rimless reff" και θα την κολλησω στο δικο μου!!!!! 😊 φτου φτου και παλι φτου γιατι το βιντεο το ειδα 3 φορες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Ιουλίου 2014 #366 Share 18 Ιουλίου 2014 TAN.jpg Ξέρει κανείς πότε ξεκινάει η προβολή??? Εεεεελιωσα γιωργο!Καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 18 Ιουλίου 2014 #367 Share 18 Ιουλίου 2014 θαναση φιλε μου ειλικρινα εισαι ο μοναδικος που οταν δω update δεν ξερω τι να πω και κολλαω!! Θα πω οτι εχεις το κορυφαιο ενυδρειο για μενα στην ελλαδα γεματο υγεια,χρωμα,και μια φοβερη ποικιλια κοραλλιων που δυσκολα βρισκουμε στην ελλαδα! ειμαι σιγουρος οτι στο μελλον θα μας δειξεις μεσω του ενυδρειο σου πως να παμε το χομπυ ενα βημα ποιο πανω! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 19 Ιουλίου 2014 #368 Share 19 Ιουλίου 2014 TAN.jpg Ξέρει κανείς πότε ξεκινάει η προβολή??? Ασε, έδωσε ρέστα, οταν το ειδα με βλεπανε να γελάω κοιτοντας το κινητο και είχαν χαζεψει! Και πολυ εύστοχο. Τέλειο !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 20 Ιουλίου 2014 #369 Share 20 Ιουλίου 2014 Ένα σημερινό βίντεο . ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Σεπτεμβρίου 2014 #370 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πως να πηγαινει αυτο το ενυδρειο αραγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Σεπτεμβρίου 2014 #371 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πως να πηγαινει, τρενο σε κατηφορα, κατι ερωτησεις που κανεις και εσυ :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Σεπτεμβρίου 2014 #372 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχα,αυτο τρενο παει ετσι και στην ανηφορα αγγελε...πιστεψε με Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Σεπτεμβρίου 2014 #373 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το ξερω Μιχαλη, το ξερω... Αλλα δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο τον Ταν.... Που εισαι ρε Ταααααν!!!!!! Βαλε φωτο λεμεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Σεπτεμβρίου 2014 #374 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις δει ενυδρειο να τη σκαπουλαρει δις μαλιστα,απο πτωση kh στο 4????? και νομιζα πως εγω ημουν οκ στο 5 που ειχα πεσει καποια φορα και δεν ειχα απωλειες!!! Θανασηηηηη λεγε τα μην τα λεω εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 11 Σεπτεμβρίου 2014 Author #375 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις δει ενυδρειο να τη σκαπουλαρει δις μαλιστα,απο πτωση kh στο 4????? και νομιζα πως εγω ημουν οκ στο 5 που ειχα πεσει καποια φορα και δεν ειχα απωλειες!!! Θανασηηηηη λεγε τα μην τα λεω εγω! Μιχάλη με μαρτύρησες... χαχαχαχαχχα Η αληθεια ειναι οτι εχω αναθεωρήσει αρκετά πράγματα σχετικά με τα ορια ειδικά πάνω στο KH... Οπως καθε καλοκαίρι ετσι και φέτος για να μην χαλάσει το γούρι ο θείος μερφι προσπάθησε να στείλει το ενυδρείο άπατο μιας και η υπερ δοσομετρικη που ειχα επιλέξει ναι αυτη των 350E και αναφέρομαι στην GHL απλα παρέδωσε πνεύμα αδειάζοντας με σε στην δύσκολη φαση των διακοπών μου..Το ΚΗ έφτασε για αρκετες μερες στο σοκαριστικο αρυθμο 4.Δεν ξερω την συμπεριφορά που θα ειχα σε ενα νεο ενυδρείο αλλα δοξα τον θεο το ενυδρείο την έβγαλε καθαρή και απο αυτο το παγοβουνακι χωρις απώλειες απλα ενα μεγαλο κυνηγητό απο εμενα σε αλλαγες νερου,χερατη προσθήκη των στοιχείων μεχρι που εβαλα την δοσομετρικη της jebao με το 1/3 της τιμης απο αυτήν της GHL.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος