TAN 3 Ιουλίου 2014 Author #326 Share 3 Ιουλίου 2014 Μα και φυσικά στις 2 θα μέναμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 3 Ιουλίου 2014 Author #327 Share 3 Ιουλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 3 Ιουλίου 2014 Author #328 Share 3 Ιουλίου 2014 Αυτα για σημερα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 3 Ιουλίου 2014 #329 Share 3 Ιουλίου 2014 Φοβερα χρωματα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουλίου 2014 #330 Share 3 Ιουλίου 2014 Φοβερα χρωματα!! +1000 :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Ιουλίου 2014 #331 Share 3 Ιουλίου 2014 Ααααχχχχ τα ματάκια μου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 4 Ιουλίου 2014 #332 Share 4 Ιουλίου 2014 Ωραια χρωματα wow!!να το χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Ιουλίου 2014 #333 Share 4 Ιουλίου 2014 Θανάση, αργείς να το κάνεις, αλλά κάθε φορά που το κάνεις μας τρελαίνεις με τα τα χρώματα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 4 Ιουλίου 2014 #334 Share 4 Ιουλίου 2014 Οταν βγω απο την ζουκλα της πρωτελευταιας φωτογραφιας μιλαμε!!θαναση υποκλινομαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Ιουλίου 2014 #335 Share 4 Ιουλίου 2014 Τι να πω... Θανάση έπαθα πλάκα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Ιουλίου 2014 #336 Share 4 Ιουλίου 2014 Δεν χρειάζεται να πω τίποτα οι φώτο μιλάνε (αν και λίγες....) Στο ενυδρείο υπάρχει έστω ενα μικρό κομματάκι βράχου που να φαίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Ιουλίου 2014 #337 Share 4 Ιουλίου 2014 Τριπαρεις με το χρωμα και τα χανεις με την αναπτυξη!! Αργεις καμια φορα αλλα μας αφηνεις με το στομα ανοιχτο!! Θελω fts και μινι βιντεο! Οποτε μπορεσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 4 Ιουλίου 2014 #338 Share 4 Ιουλίου 2014 Τι να πω που δεν εχω ξαναπει:-) Ρε θαναση +9000 σε αυτα που ειπαν τα παιδια παραπανω!:-) Ασε που το συγκαταλεγω στα ενυδρεια "ροκυ"-"ραμπο" αφου αυτα που εχει ξε-περασει και εχει επιβιωσει χωρις να χαθει πολυποδας! Τα εχεις κανει ολα "ντουκια" εκει μεσα:-) Απλα σεβασμος φιλε μου.... Τωρα που εχουν μεγαλωσει παρα πολυ τα sps πως βλεπεις τη σχεση τους με τις φιλεναδες τους τα zoanthus;:-ρ Επικρατει καποιο απο τα δυο; Και παλι 1000 μπραβο φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 4 Ιουλίου 2014 #339 Share 4 Ιουλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 4 Ιουλίου 2014 Author #340 Share 4 Ιουλίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους μεσα απο την καρδιά μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 4 Ιουλίου 2014 Author #341 Share 4 Ιουλίου 2014 Τι να πω που δεν εχω ξαναπει:-) Ρε θαναση +9000 σε αυτα που ειπαν τα παιδια παραπανω!:-) Ασε που το συγκαταλεγω στα ενυδρεια "ροκυ"-"ραμπο" αφου αυτα που εχει ξε-περασει και εχει επιβιωσει χωρις να χαθει πολυποδας! Τα εχεις κανει ολα "ντουκια" εκει μεσα:-) Απλα σεβασμος φιλε μου.... Τωρα που εχουν μεγαλωσει παρα πολυ τα sps πως βλεπεις τη σχεση τους με τις φιλεναδες τους τα zoanthus;:-ρ Επικρατει καποιο απο τα δυο; Και παλι 1000 μπραβο φιλε! Ειχα την ευκαιρία δοξα τον θεο να δω με τα ματια μου που καταλήγει αυτη η συμβίωση sps και zoa.Για να μην γινει κανένα μπέρδεμα θα αναφερθώ σε οτι αφορά τα zoanthus και οχι τα palythoa που δεν εχουν καμια σχεση οσο αφορα την τοξινη και τον χημικο πόλεμο που κανουν.. Οσο αναπτύσσονταν τα sps παραλληλα με τα zoa ακομα και να ακουμπούν δεν υπήρξε ποτε κανενα θεμα αλλα οταν τα sps αρχισαν να ψυλονουν απλα εγινε ενας αργός και υγρός τάφος τον zoa που σταδιακα εξαφανίστηκαν..Για αυτο τον λογο εχω μεταφέρει τα σημαντικότερα zoa σε φραγκ στον αραγωνιτη μιας και με τον ρυθμό που τρεχουν τα sps δεν αφήνουν κανενα περιθώριο ευημερίας με οποία zoa συνορεύουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 5 Ιουλίου 2014 #342 Share 5 Ιουλίου 2014 Το ιδιο εχω δει και εγω με καποια ζοανθακια και μια σεριατοπορα που ακουμπουν, κανενα απ τα δυο κλεινη ουτε πεθαινει, αλλα αργα η γρηγορα θα τα καληψει η σερια κανοντας σκια και μετα για σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 5 Ιουλίου 2014 #343 Share 5 Ιουλίου 2014 Πολυ σημαντική παρατήρηση αυτή Θανάση, χρονια ηθελα να μάθω εμπειρικά την σχεση των sps και των zoantus βαθος χρονου. Για το ενυδρειο σου φίλε τι να πω, φτου φτου!! Εκπληκτικό και κακό μάτι να μην το δει!! Ενα εκπληκτικό ενυδρειο που σε βαθος χρονου εχει αποδείξει την αξία του και την σταθερότητα του και η ομορφιά του διαφήμιση το χομπι μας! Τα zoa τα χρωματα που εχουν ειναι απίστευτα (!!), τα κοραλακια σου σφύζουν απο υγεια και η εικόνα ειναι απίστευτη, top φίλε, top!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 16 Ιουλίου 2014 Author #344 Share 16 Ιουλίου 2014 Ένα σημερινό βίντεο . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 16 Ιουλίου 2014 #345 Share 16 Ιουλίου 2014 Κάθε φορά και ποιο όμορφο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 16 Ιουλίου 2014 #346 Share 16 Ιουλίου 2014 (edited) Υπέροχη μουσική, υπεροχο περιεχόμενο... Τοπ ενυδρειο απλα.. Θανάση κανε ενα δίωρο, θα το βαζω να παίζει στην τηλεόραση μεχρι να γινει το δικο μου.. Μαγεία .. Έγινε επεξεργασία 16 Ιουλίου 2014 - Discos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Ιουλίου 2014 #347 Share 16 Ιουλίου 2014 Υπέροχη μουσική, υπεροχο περιεχόμενο... Τοπ ενυδρειο απλα.. Θανάση κανε ενα δίωρο, θα το βαζω να παίζει στην τηλεόραση μεχρι να γινει το δικο μου.. Μαγεία .. Να προσθεσω απλα ....πανεμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 16 Ιουλίου 2014 #348 Share 16 Ιουλίου 2014 Ένα σημερινό βίντεο . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Ιουλίου 2014 #349 Share 16 Ιουλίου 2014 Πωωω!!!! Απιστευτο!!! Ποσα κλαμακια εχεις καλε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Ιουλίου 2014 #350 Share 16 Ιουλίου 2014 Πωωω!!!! Απιστευτο!!! Ποσα κλαμακια εχεις καλε;; χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος