reefkeeper 1 Ιουλίου 2012 #76 Share 1 Ιουλίου 2012 θαναση πραγματικα το ενυδρειο σου ειναι μια ζωγραφια!!ειμαι σιγουρος οτι στο μελλον θα μα δειξεις και θα μας μαθεις πολλα για το πως ειναι ενα πραγματικο reef! σου ευχομαι τα καλυτερα να το χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 1 Ιουλίου 2012 #77 Share 1 Ιουλίου 2012 Τουμπανο και μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawimbuna 1 Ιουλίου 2012 #78 Share 1 Ιουλίου 2012 Τελικά έχω αργήσει νε ερθω..οντως..Μπράβο Θανο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 1 Ιουλίου 2012 #79 Share 1 Ιουλίου 2012 Σκίζει από χρώματα. Άψογο μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 1 Ιουλίου 2012 #80 Share 1 Ιουλίου 2012 Ένα μεγάλο μπραβο και απο εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 1 Ιουλίου 2012 Author #81 Share 1 Ιουλίου 2012 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 1 Ιουλίου 2012 Author #82 Share 1 Ιουλίου 2012 Συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 1 Ιουλίου 2012 #83 Share 1 Ιουλίου 2012 Μπράβο ρε Θανάση. Πραγματικά υπέροχες εικόνες, να το χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim salt 2 Ιουλίου 2012 #84 Share 2 Ιουλίου 2012 γιατι κοροιδευεις τον κοσμο βγαζοντας φωτο την καραντινα σου και οχι το 2μετρο rimless??? φτου φτου τελεια η καραντινα μπραβο θανο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 2 Ιουλίου 2012 #85 Share 2 Ιουλίου 2012 :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 2 Ιουλίου 2012 #86 Share 2 Ιουλίου 2012 Μπραβο Θαναση πολυ ομορφος ο κηπος σου με πολυ ομορφη ποικιλια χρωματων κ ζωντανων.!!!! ο Αχιλλεας δεν ? .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Ιουλίου 2012 #87 Share 2 Ιουλίου 2012 Μπραβο Θαναση πολυ ομορφος ο κηπος σου με πολυ ομορφη ποικιλια χρωματων κ ζωντανων.!!!! ο Αχιλλεας δεν ? .... Αυτό ήθελα να το ρωτήσω και εγώ!!! Δεν τον είδα στις τωρινές φώτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Ιουλίου 2012 #88 Share 2 Ιουλίου 2012 Άψογο Θανάση!!!Μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 2 Ιουλίου 2012 Author #89 Share 2 Ιουλίου 2012 Σας ευχαριστώ παιδια για τα καλά σας λογια.. Μια χαρά είναι ο Αχιλλέας απλα δεν ήθελε να ποζάρει αλλα θα μου κάτσει σε επόμενο photo update... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 2 Ιουλίου 2012 #90 Share 2 Ιουλίου 2012 Αυτα ειναι !!!!! και κανα βιντεακι Θανο δεν θα μας χαλασει καθολου!!! με μουσικη υποκρουση και τα σχετικα να φτιαχτουμε εντελως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 3 Ιουλίου 2012 #91 Share 3 Ιουλίου 2012 Ωραίος Θανάση, δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Ιουλίου 2012 #92 Share 3 Ιουλίου 2012 :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-111: + :bigemo_harabe_net-59: + :bigemo_harabe_net-85: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex piraeus 5 Ιουλίου 2012 #93 Share 5 Ιουλίου 2012 Τουμπανο φιλαρακο εχει γινει...!!Θελω να το δω κ απο κοντα..!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geomeri 17 Ιουλίου 2012 #94 Share 17 Ιουλίου 2012 Μπράβο ρε φίλε Θανάση.... Υπέροχο ενυδρείο. Να το χαίρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 22 Αυγούστου 2012 Author #95 Share 22 Αυγούστου 2012 Δυστυχώς χάθηκε το 70% του ενυδρείου και γίνετε αγώνας να κρατηθεί το αλλο 30%.Παρολο τις απίστευτες πατέντες και δικλίδες ασφαλείας η συμφορά δεν μπόρεσε να αποφεύχθη.Όλα θα μπορούσαν να μην πάρουν την άσκημη τροπή που πήραν αν το άτομο που εμπιστεύτηκα τον έλεγχο του ενυδρείου τις 15 μέρες που έλειπα είχε το φιλότιμο να πάει να το δει άλλα δυστυχώς δεν πήγε ποτέ αδειάζοντας με κανονικά.Το iks έσκουζε στο alarm(32.7c) και την ενημέρωση την πείρα από άσχετο γείτονα μου.Η στεναχώρια μου μεγάλη τόσο για τα ζωντανά και πραγματικά ολα κρέμονται σε μια κλωστή καθώς τα νευρά μου ειναι τσατάλια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ θερμά τους φίλους μου Δημήτρη(dimitrig) και Σταύρο(vrilo) που με βοηθήσανε μεσα σε αυτόν τον χαμό να ξεστήσουμε το ενυδρείο και να μπορέσω να κάνω επανεκκίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 22 Αυγούστου 2012 Author #96 Share 22 Αυγούστου 2012 Απολογισμος sps 95% απωλεια lps 98% απωλεια Ψαρια απωλειες Achilles Mystery wrasse Marine betta και αρκετά μικρά. Σωθήκανε όλες οι αποίκιες απο τα σπάνια zoanthus ολα τα clams και οι δυο μεγάλες γοργόνειες μαζί με 3 sps και μια acanthastrea Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Αυγούστου 2012 #97 Share 22 Αυγούστου 2012 ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.......περαστικα βρε θαναση μου,δυστυχως ολη η γκαντεμια καλοκαιρι μας βρισκει.θα επανελθεις δυνατοτερος και καλυτερος φιλε.καλη δυναμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 22 Αυγούστου 2012 #98 Share 22 Αυγούστου 2012 Δεν πτοουμαστε Θαναση.....ξαναστεινουμε απο την αρχη και περνα να παρεις ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ για να το ξαναφτιαξεις ακομα καλυτερο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 22 Αυγούστου 2012 #99 Share 22 Αυγούστου 2012 Ποια γκαντεμια βρε παιδια,εκει μενετε!Για τον αλλον τον φιλοτιμο και προθυμο για προσφορα χομπιστα δεν εχετε να πειτε κατι?Ντροπη...τη αδειασμα ηταν αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 22 Αυγούστου 2012 #100 Share 22 Αυγούστου 2012 Θανάση χαλάρωσε και όλα θα γίνουν τέλεια ξανά,με υπομονή! Είναι πραγματικά απίστευτη η στεναχώρια όταν χάνεται ένα τέτοιο στολίδι. Μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν και σε βοήθησαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος