Kristina Rosie 1 Αυγούστου 2015 #651 Share 1 Αυγούστου 2015 Όπως ανέφεραν κ τα παιδιά πιο πάνω μας έσκασες αλλά άξιζε η αναμονή Μου άρεσε τρελά ο συνδυασμός των zoanthus με τα sps που τα έχεις κοντά κοντά Κ πάλι σου εύχομαι να είσαι καλά πάντα!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 1 Αυγούστου 2015 #652 Share 1 Αυγούστου 2015 Περαστηκα θανο κ απο εμενα!! Οσο για το βιντεο ΔΕΝ μου αρεσει!! Το πρωτο και ειδικα το δευτερο βιντεο ηταν μακραν καλυτερο σε εφφε και σκηνοθεσια!!! Ρεεεε ΕΧΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΑΡΑΑΑΑΑ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 1 Αυγούστου 2015 #653 Share 1 Αυγούστου 2015 Περαστηκα θανο κ απο εμενα!! Οσο για το βιντεο ΔΕΝ μου αρεσει!! Το πρωτο και ειδικα το δευτερο βιντεο ηταν μακραν καλυτερο σε εφφε και σκηνοθεσια!!! Ρεεεε ΕΧΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΑΡΑΑΑΑΑ!!!!! Εσύ αν δεν τσιγκλίσεις άνθρωπο θα σκάσεις........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 1 Αυγούστου 2015 #654 Share 1 Αυγούστου 2015 Πολυ ομορφο Θαναση. Περαστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 1 Αυγούστου 2015 #655 Share 1 Αυγούστου 2015 φιλαρακι ακουω δυσάρεστα.. τι να πω ρε συ.. Περαστικά να ναι και αγύριστα !! Θανάση το "όνειρο" για το ενυδρειο σου ειναι λιγο φιλαρακι .. μου έπεσε το σαγόνι ..δε ξερω πόσες φορες το δα Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 1 Αυγούστου 2015 #656 Share 1 Αυγούστου 2015 Περαστικά Θανάση!!!Σιδερένιος!!Όσο για το ενυδρείο απλά τέλειο!! Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 2 Αυγούστου 2015 #657 Share 2 Αυγούστου 2015 Θαναση περαστικα και σιδερενιος ρε φιλε! Το ενυδρειο τα σπαει!!!! Πραγματικος υφαλος!!! αξιζε η αναμονη για το βιντεο τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
OCEANUS 2 Αυγούστου 2015 #658 Share 2 Αυγούστου 2015 Υγεια σου ευχομαι να εχεις πανω απ'ολα!Και να καμαρωνεις παντα τον φανταστικο υφαλο σου.Να σαι καλα να τον χαιρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 2 Αυγούστου 2015 #659 Share 2 Αυγούστου 2015 φιλε περαστικα να ναι.το ενυδρειο σκοτωνει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 2 Αυγούστου 2015 Author #660 Share 2 Αυγούστου 2015 Σας ευχαριστώ πολυ όλους για τις ευχές και τα καλά σας λόγια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Αυγούστου 2015 #661 Share 3 Αυγούστου 2015 Φιλαράκι μου σε ευχαριστώ πολυ για ολα.... Μην ξεχάσεις οτι σε περιμένω να παίξουμε και το batman arkham knight στο xbox... Αυτο εννοειται Ποτε δεν θα ειμαι αρκετα μεγαλος για να αφησω το gaming,ειναι θεμα γενιας(ετσι τουλαχιστον το δικαιολογω) Ρε δεν θα ηταν ωραιο να εβγαινε ενα παιχνιδι,που θα ειχε χαρακτηρες απο πολλες ταινιες? Δηλαδη χαρυ ποτερ,αρχοντα των δαχτυλιδιων,μπατμαν αλλα και σουπερμαν?Και να ειχε ενα χαρακτηρα π.χ ενα γκουρου που ολοι αυτοι θα τον γιορταζαν ο καθενας με το τροπο του? Δηλαδη πατωντας το Χ, ο μπατμαν να τον κατουραγε ενω αν πατησεις το Β ο σουπερμαν να τον εφτυνε,με το Δ ο χαρυ να το εβαζε το μαγικο ραβδακι του στο στομα και με το Ο ο φροντο να τον σουταρε με αυτες τις εκπληκτικα μεγαλες πατουσες.....φαντασου ποσο μακρυα θα τον εστελνε Αν και το arkham knight εχει ηδη μαζεμενους ενα σωρο προβληματικους,καλο παιχνιδακι και αυτο Θα στειλω ομως τη προταση μου στην microsoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 3 Αυγούστου 2015 #662 Share 3 Αυγούστου 2015 Θανάση για τον ύφαλό σου....τι να πω...άφωνος. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να είσαι πάντα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 3 Αυγούστου 2015 #663 Share 3 Αυγούστου 2015 Φιλαράκι πολα μπραβο πανέμορφο και τα ψαράκια σου κουκλια να τα χαίρεσαι και του χρόνου τα δίπλα λίτρα χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 4 Αυγούστου 2015 #664 Share 4 Αυγούστου 2015 περαστικα θαναση και να εισαι παντα καλα!!!τελειο το ενυδρειο φτου φτου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 5 Αυγούστου 2015 #665 Share 5 Αυγούστου 2015 περαστικα Θαναση και σιδερενιος ευχομαι και αλλο κακο να μη σε βρει. οσο για το ενυδρειο τι μπορει να πει κανεις? απλα υπεροχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 25 Ιανουαρίου 2016 #666 Share 25 Ιανουαρίου 2016 φιλε θαναση θα δουμε κανα φωτογραφικο update τι θα γινει??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Ιανουαρίου 2016 #667 Share 25 Ιανουαρίου 2016 φιλε θαναση θα δουμε κανα φωτογραφικο update τι θα γινει??? +10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 25 Ιανουαρίου 2016 #668 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Ελα ντε αφεντικό! Πέρασαν κατι μηνες .. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Ιανουαρίου 2016 #669 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Βαλε βρε οψιμε μια φωτογραφια....παρακαλια θες?? αντε γιατι μερικοι μπορει να νομιζουν πως δεν εχεις ενυδρειο κ εχεις φτασει στη κατηφορα που εχουν οι ιδιοι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 29 Ιανουαρίου 2016 #670 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Βαλε βρε οψιμε μια φωτογραφια....παρακαλια θες?? αντε γιατι μερικοι μπορει να νομιζουν πως δεν εχεις ενυδρειο κ εχεις φτασει στη κατηφορα που εχουν οι ιδιοι 5 πετρες ολες και ολες......αντι για τριχες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalaiklama 29 Ιανουαρίου 2016 #671 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Βαλε βρε οψιμε μια φωτογραφια....παρακαλια θες?? αντε γιατι μερικοι μπορει να νομιζουν πως δεν εχεις ενυδρειο κ εχεις φτασει στη κατηφορα που εχουν οι ιδιοι βρε βρε οψιμε!!!!!!!!!!! αγορι μου εσυ δεν ποσταρεις . ζωγραφιζεις .κανεις εργα τεχνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Ιανουαρίου 2016 #672 Share 30 Ιανουαρίου 2016 χαχαχα,υπερβολες γιανναρε,αφου ο πραγματικος καλλιτεχνης ειναι αλλος ρε Η εμπνευση,η μουσα μας και ολα τα υπολοιπα! Για να δουμε...το σαββατο ειναι καλη μερα για το θαναση να ανεβασει φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Ιανουαρίου 2016 #673 Share 30 Ιανουαρίου 2016 χαχαχα,υπερβολες γιανναρε,αφου ο πραγματικος καλλιτεχνης ειναι αλλος ρε Η εμπνευση,η μουσα μας και ολα τα υπολοιπα! Για να δουμε...το σαββατο ειναι καλη μερα για το θαναση να ανεβασει φωτο? Κυριακη μεσημερι μετα το μεσημεριανο δειπνο Μιχαλη,χαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 30 Ιανουαρίου 2016 Author #674 Share 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορώ να χαλάσω χατίρι στους φίλους μου..... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 30 Ιανουαρίου 2016 #675 Share 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορώ να χαλάσω χατίρι στους φίλους μου..... IMG_1600.jpg IMG_1607.jpg IMG_1609.jpg IMG_1606.jpg Και τι τωρα ξεμπερδεψες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος