ALKIBIADHS2014 21 Ιουνίου 2015 #626 Share 21 Ιουνίου 2015 Που ειναι το βιντεο?οεο!Μας εφαγε η αγωνια βιντεο ακουσαμε και βιντεο δεν ειδαμε.....................με την γλυκα μειναμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 30 Ιουνίου 2015 #627 Share 30 Ιουνίου 2015 (edited) Κανα νέο Θανάση? Η κανένα βιντεάκι , λέω εγώ τώρα αχαχα χααχαχα Έγινε επεξεργασία 30 Ιουνίου 2015 - γιαννης85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 1 Ιουλίου 2015 Author #628 Share 1 Ιουλίου 2015 Θα ανεβάσω σύντομα παιδιά ξέρω οτι το έχω αργήσει.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 2 Ιουλίου 2015 #629 Share 2 Ιουλίου 2015 αντε ρε αφεντίκό!!!! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 2 Ιουλίου 2015 #630 Share 2 Ιουλίου 2015 Κάτσε βρε Πανο θέλει υπομονη ο τυπος σίγουρα μέσα στον μηνα θα δούμε κατι....άντε καλο μηνα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 2 Ιουλίου 2015 #631 Share 2 Ιουλίου 2015 Παμε για οσκαρ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Ιουλίου 2015 #632 Share 30 Ιουλίου 2015 Αδερφε σιδεροκεφαλε....καμια φωτο θα δουμε???????????? Λεω εγω τωρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 30 Ιουλίου 2015 Author #633 Share 30 Ιουλίου 2015 Αδερφε σιδεροκεφαλε....καμια φωτο θα δουμε???????????? Λεω εγω τωρα...... Σε ευχαριστώ φιλε για ολα και για το τρέξιμο και την βοήθεια γενικά εκείνο το δύσκολο βράδυ.. Πολυ σύντομα θα ανεβάσω φίλε ξερω οτι είμαι αδικαιολόγητος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 31 Ιουλίου 2015 #634 Share 31 Ιουλίου 2015 Αφου εισαι εσυ καλα ολα τ'αλλα ειναι αστεια Και ασε τα αδικαιολογητος κτλ,αυτα ειναι σαλιαρικα...φωτοοοοοοοοο βαλε να δροσιστουμε....40 βαθμους εχει εξω μωρεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 31 Ιουλίου 2015 #635 Share 31 Ιουλίου 2015 ΤΑΝ σήμερα το μάθαμε.......Σιδεροκέφαλος περαστικά κ να ξεκουραστείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Ιουλίου 2015 #636 Share 31 Ιουλίου 2015 Θαναση ευχομαι να ειναι το τελευταιο κακο και αλλο να μην υπαρχει,πολλα περαστικα σιδεροκεφαλος και αναψε και κανα κερι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 31 Ιουλίου 2015 Author #637 Share 31 Ιουλίου 2015 Σας ευχαριστώ πολυ πολύ για τις ευχες και εύχομαι ποτε κάτι αντίστοιχο να μην συμβεί σε κανέναν... Και μετα απο πολυ πολυ καιρό επιτελούς αξιώθηκα λογο και του συμβάν που με καθήλωσε σπιτι να ανεβάσω 1 βιντεακι... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 31 Ιουλίου 2015 #638 Share 31 Ιουλίου 2015 Θανάση μου οτι και αν ειναι σου ευχομαι περαστικά! Όσο για το video περαστικά ......... σε εμάς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 31 Ιουλίου 2015 #639 Share 31 Ιουλίου 2015 Boss δεν ξερω τι κακο πηγε να σε βρει, αλλα σιδερενιος(αφου το λενε ολοι) και περαστηκα να ειναι.... αλλα δεν κρατιεμαι και θα στο πω.... καλα βρε!! επρεπε να σε βρει το κακο για να δουμε αυτο το βιντεο!!! τς τς τς.... χαλια ειναι... ερχωμαι να στο παρω να μην το βλεπεις και στεναχωριεσαι που ειναι τοσο χαλια.....!!!!! περα απ την πλακιτσα.... υπεροχος υφαλος, πολλα μπραβο φιλε μου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Ιουλίου 2015 #640 Share 31 Ιουλίου 2015 Αν και γιναμε πιεστικοι τελικα το ειδαμε.Αξιζει να πω ξανα πολλα μπραβο,κουκλος ο αχιλεας.Να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 31 Ιουλίου 2015 #641 Share 31 Ιουλίου 2015 Θαναση περαστικα ρε φιλαρακι και να ειναι ολα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 31 Ιουλίου 2015 #642 Share 31 Ιουλίου 2015 Θαναση περαστηκα!! Τελικα , μπορει να μας εβγαλες την πιστη για το βιντεο αλλα πραγματικα αξιζε η αναμονη Φοβερος υφαλος απο ολες τις αποψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 31 Ιουλίου 2015 #643 Share 31 Ιουλίου 2015 Καλα ολη η φασαρια γι'αυτο εγινε??? Τι να λεμε τωρα,απιστευτο ενυδρειο και πραγματικα ολα τα ζωντανα ψαρια και κοραλια,ειναι ολα ενα κ ενα Προτυπο ενυδρειο και στοχος να καταφερουμε κατι αναλογο! Μονο στον γκουρου δεν θα αρεσει γιατι το δικο του ειναι 10.000 φορες καλυτερο.........nooooot Σε καμια 10αρια χρονια μονο η' μετα απο καμια 10αρια εισαγωγες που θα ματωνει για να αντικαθιστα αυτα που χανει και τα κανει γαργαρα Φτου και φτου και χχχχφτου θανασαρε!Ευχαριστουμε για το βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 31 Ιουλίου 2015 Author #644 Share 31 Ιουλίου 2015 Boss δεν ξερω τι κακο πηγε να σε βρει, αλλα σιδερενιος(αφου το λενε ολοι) και περαστηκα να ειναι.... αλλα δεν κρατιεμαι και θα στο πω.... καλα βρε!! επρεπε να σε βρει το κακο για να δουμε αυτο το βιντεο!!! τς τς τς.... χαλια ειναι... ερχωμαι να στο παρω να μην το βλεπεις και στεναχωριεσαι που ειναι τοσο χαλια.....!!!!! περα απ την πλακιτσα.... υπεροχος υφαλος, πολλα μπραβο φιλε μου!!!!! Αγγελακο ευχαριστω φιλε,(ειχα αυτοκινητιστικό με την μηχανή)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 31 Ιουλίου 2015 Author #645 Share 31 Ιουλίου 2015 Θανάση μου οτι και αν ειναι σου ευχομαι περαστικά! Όσο για το video περαστικά ......... σε εμάς ! Ευχαριστώ Διονύση μου.. Αν και γιναμε πιεστικοι τελικα το ειδαμε.Αξιζει να πω ξανα πολλα μπραβο,κουκλος ο αχιλεας.Να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσε. Νικολα να εισαι καλα φιλε... Θαναση περαστικα ρε φιλαρακι και να ειναι ολα καλα Θανο ευχαριστω για τις ευχες... Θαναση περαστηκα!! Τελικα , μπορει να μας εβγαλες την πιστη για το βιντεο αλλα πραγματικα αξιζε η αναμονη Φοβερος υφαλος απο ολες τις αποψεις Παυλακο σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.. Καλα ολη η φασαρια γι'αυτο εγινε??? Τι να λεμε τωρα,απιστευτο ενυδρειο και πραγματικα ολα τα ζωντανα ψαρια και κοραλια,ειναι ολα ενα κ ενα Προτυπο ενυδρειο και στοχος να καταφερουμε κατι αναλογο! Μονο στον γκουρου δεν θα αρεσει γιατι το δικο του ειναι 10.000 φορες καλυτερο.........nooooot Σε καμια 10αρια χρονια μονο η' μετα απο καμια 10αρια εισαγωγες που θα ματωνει για να αντικαθιστα αυτα που χανει και τα κανει γαργαρα Φτου και φτου και χχχχφτου θανασαρε!Ευχαριστουμε για το βιντεο Φιλαράκι μου σε ευχαριστώ πολυ για ολα.... Μην ξεχάσεις οτι σε περιμένω να παίξουμε και το batman arkham knight στο xbox... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 1 Αυγούστου 2015 #646 Share 1 Αυγούστου 2015 Θανάση δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί αλλά το ενυδρείο σου είναι όνειρο! Είναι όπως θα ήθελα να είναι το δικό μου από κάθε άποψη. Οπότε θα χαζεύω το βιντεάκι σου και θα ελπίζω ότι κάποτε ίσως... Με λίγα λόγια είναι υπέροχο!! Περαστικά και να'σαι πάντα καλά. Εύχομαι αν ήταν το τελευταίο άσχημο πράγμα που σου έτυχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 1 Αυγούστου 2015 #647 Share 1 Αυγούστου 2015 Θαναση περαστικα και ευχομαι πραγματικα να ειναι περασμενη ξεχασμενη εμπειρια. Καλουτσικο το βιντεο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 1 Αυγούστου 2015 #648 Share 1 Αυγούστου 2015 Θανάση περαστικά, σιδερένιος και να μην ξανασυμβεί ποτέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 1 Αυγούστου 2015 #649 Share 1 Αυγούστου 2015 Περαστικά Θανάση. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να αναρρώσεις γρήγορα. Οσο για το ενυδρείο είναι ένα στολίδι. Αλλά μια μικρή στρώση άμμο αραγονίτη θα του έδινε μια ωραία πινελιά πιστεύω. keep reefing Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 1 Αυγούστου 2015 #650 Share 1 Αυγούστου 2015 Αδερφέ περαστικά και από εδώ όσο για το βίντεο άξιζε η αναμονή! Άψογο τέλειο όμορφο όνειρο............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος