TAN 2 Μαίου 2015 Author #576 Share 2 Μαίου 2015 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 2 Μαίου 2015 #577 Share 2 Μαίου 2015 σουπερ το εκθεσιακο να μαστε καλα να το απολαμβανουμε φιλε θαναση Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 2 Μαίου 2015 Author #578 Share 2 Μαίου 2015 σουπερ το εκθεσιακο να μαστε καλα να το απολαμβανουμε φιλε θαναση Σε ευχαριστω πολυ Μανωλη μου....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 2 Μαίου 2015 #579 Share 2 Μαίου 2015 Ρε παιδιά αυτό δεν υπάρχει !!!!!! Δεν έχω λόγια ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Μαίου 2015 #580 Share 2 Μαίου 2015 Eυγε ,μπραβο Θαναση ,τρομερο το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 2 Μαίου 2015 #581 Share 2 Μαίου 2015 Χαρακτηρισμοί όπως πανέμορφο, εκπληκτικό, υπερενυδρειάρα κτλ. κτλ. έιναι λίγοι μπροστά στο το τι πραγματικά είναι αυτό το ενυδρείο... Θανάση περίπου πόσα είδη κοραλιών έχεις στον ύφαλό σου? Δεν ξέρω τι να πρωτοκοιτάξω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 2 Μαίου 2015 #582 Share 2 Μαίου 2015 θα το χαζεύω όλο το βράδυ!! Μπράβο θανάση υπέροχο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 2 Μαίου 2015 #583 Share 2 Μαίου 2015 Θαναση ειναι τελειοοοοοοο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 2 Μαίου 2015 #584 Share 2 Μαίου 2015 πολυ ομορφο Θαναση να το χαιρεσαι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 3 Μαίου 2015 #585 Share 3 Μαίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 3 Μαίου 2015 #586 Share 3 Μαίου 2015 Ειναι φανταστικο, δεν εχω λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 3 Μαίου 2015 #587 Share 3 Μαίου 2015 τρομερο το ενυδρειο να το χαιρεσαι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 3 Μαίου 2015 #588 Share 3 Μαίου 2015 δεν περιμενα να δω κατι λιγοτερο απο εσενα...η γνωση και η αγαπη για το χομπυ φενετε σε αυτο το συστημα!! Μπραβοοοο ρεεε ταν!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Μαίου 2015 #589 Share 3 Μαίου 2015 Ωωωωωωωχ παναγιτσα μου Απο τα καλυτερα ενυδρεια που υπαρχουν ρε θαναση! Γι'αυτο σου λεω...βαζε φωτο να μας κα....εχμ να μας πορωνεις Υπεροχα χρωματα,θηρια κοραλια,τρομερα ψαρια...ολα ενα κ ενα! Αν κερδιζα στοιχημα και μου ελεγες παρε οτι θες απο εκει μεσα δεν θα ηξερα τι να διαλεξω...οποτε θα πηγαιναμε για φαγητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 3 Μαίου 2015 #590 Share 3 Μαίου 2015 Θαναση απλα THE BEST!!!! οτι και να πω ειναι λιγο..... σε παρακαλω μην βαλεις αλλες φωτος γιατι δεν θα το αντεξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 3 Μαίου 2015 Author #591 Share 3 Μαίου 2015 Σας ευχαριστω ολους πολυ για τα καλα σας λογια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 3 Μαίου 2015 #592 Share 3 Μαίου 2015 οτι και να πω θα ειναι λιγο απλα respect :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 3 Μαίου 2015 #593 Share 3 Μαίου 2015 αργησαν οι φωτο αλλα μας αποζημιωσες με τον καλυτερο τροπο Θαναση. απιστευτο αποτελεσμα. να σαι καλα και να χαιρεσαι τον υπεροχο υφαλο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Μαίου 2015 #594 Share 3 Μαίου 2015 Άψογο τέλειο πανέμορφο! Για πες τωρα πως σου φαινεται χωρις αραγωνιτη και τι εχει αλλάξει στις ρουτίνες η μετρήσεις σου με σχέση οταν ειχες το παλιο με αραγωνιτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 3 Μαίου 2015 #595 Share 3 Μαίου 2015 RESPECT !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 3 Μαίου 2015 #596 Share 3 Μαίου 2015 Ω ΡΕ ΦΙΛΕ!!!! και έλεγα οτι καλυτερο απο το προηγούμενο, δε παίζει!! πολλα RESPECT!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 3 Μαίου 2015 #597 Share 3 Μαίου 2015 άντε ρε ΤΑΝ, βάλε και ενα video!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 4 Μαίου 2015 Author #598 Share 4 Μαίου 2015 οτι και να πω θα ειναι λιγο απλα respect :bow: Σε ευχαριστω πολυ αγορινα... αργησαν οι φωτο αλλα μας αποζημιωσες με τον καλυτερο τροπο Θαναση. απιστευτο αποτελεσμα. να σαι καλα και να χαιρεσαι τον υπεροχο υφαλο σου. Κωστη μου ευχαριστω ευχομαι και το δικο σου να γινει ενα υπεροχο bonsai απο sps RESPECT !!!! Να εισαι καλα Πανο μου,το νεο σου ενυδρειο ευχομαι και εγω να το δεις τουμπανο Ω ΡΕ ΦΙΛΕ!!!! και έλεγα οτι καλυτερο απο το προηγούμενο, δε παίζει!! πολλα RESPECT!! Φιλαράκι μου σε ευχαριστώ πολυ... Θα ανεβάσω και βίντεο δεν θα σου χαλάσω χατίρι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 4 Μαίου 2015 Author #599 Share 4 Μαίου 2015 Άψογο τέλειο πανέμορφο! Για πες τωρα πως σου φαινεται χωρις αραγωνιτη και τι εχει αλλάξει στις ρουτίνες η μετρήσεις σου με σχέση οταν ειχες το παλιο με αραγωνιτη Ευχαριστώ αδερφε.... Στο θεμα μας ποτε δεν ειχα παίξει σε κανενα ενυδρείο μου χωρίς αραγωνιτη και μεσα απο αυτα που βλέπω τους τελευταίους μήνες στο νεο ενυδρείο πολυ πολυ δύσκολα θα ξαναεβαζα μιας και το καθάρισμα και οι αλλαγές γίνονται στο 1/3 του χρόνου οπως και τα detritus ειναι μηδενικά σε συνδυασμό φυσικά με την δυνατή κυκλοφορία 3χ mp40.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Μαίου 2015 #600 Share 8 Μαίου 2015 Μιας και σε βλέπω ζεστό σαν το καιρό θα βαλεις κανένα βιντεάκι γιατι απο φωτογραφιες εισαι αστερι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος