Jump to content

Κεϊκ

kostas82

Recommended Posts

το skimate μετα απο μια καλη αναδευση των ζεολιθων δεν το ειχα ξαναδει αυτο το πραγμα σαν κεϊκ ηταν :hysterical: :hysterical: DSC00228.jpg

DSC00227.jpg

καλη φαση!!!

ποιο σκιμερ εχεις,και ποσων ημερων-ωρων ειναι το σκιμμινγκ?

Κωστα αυτο ειναι τριων ημερων το big econo atb... αμα πας πολυ κοντα σε σκιμμαρει και εσενα :hysterical: :hysterical: σωστο πλυντηριο

εγω ξεκινησα το nopox της red sea πανω σε δοσομετρικη και το δικο μου σκιμερ το deltec apf600 βγαζει στο 4ημερο πλεον τετοια σαπουναδα μονιμα...

Αναδεύεις με ανοικτό το skimmer;

το σκιμμερ το κλεινω μονο για να το καθαρισω, υποθετω το λες για το ταισμα των κοραλιων δεν το μαζευει κατευθειαν θολωνει για αρκετη ωρα το ενυδρειο ,ειναι λαθος ; :huh:

εγω ξεκινησα το nopox της red sea πανω σε δοσομετρικη και το δικο μου σκιμερ το deltec apf600 βγαζει στο 4ημερο πλεον τετοια σαπουναδα μονιμα...

το δουλευεις καιρο το νοποξ ; εντυπωσεις ;

το δουλευεις καιρο το νοποξ ; εντυπωσεις ;

διαβαζω βδομαδες για το προιον και επειδη εχω ενα θεμα με νιτρικα και η χαετο μου ποτε δεν ηταν το δυνατο μου χαρτι απονιτροποιησης,ειπα να γλυτωσω απο αυτην και το 24ωρο φως που εκαιγε για παρτι της,καΙ ετσι εχει μια βδομαδα σχεδον που αρχισα το νοποξ.ακομη ειναι νωρις παντως και δεν εχω δει βελτιωση.θελει και αυτο τον χρονο του.....

παντως το πρωτο θυμα πριν τα νιτρικα αλλα και αναμενομενο, ηταν η ιδια η χαετο,η οποια διαλυθηκε στην κυριολεξια στα πρωτα 24ωρα....

διαβαζω βδομαδες για το προιον και επειδη εχω ενα θεμα με νιτρικα και η χαετο μου ποτε δεν ηταν το δυνατο μου χαρτι απονιτροποιησης,ειπα να γλυτωσω απο αυτην και το 24ωρο φως που εκαιγε για παρτι της,καΙ ετσι εχει μια βδομαδα σχεδον που αρχισα το νοποξ.ακομη ειναι νωρις παντως και δεν εχω δει βελτιωση.θελει και αυτο τον χρονο του.....

παντως το πρωτο θυμα πριν τα νιτρικα αλλα και αναμενομενο, ηταν η ιδια η χαετο,η οποια διαλυθηκε στην κυριολεξια στα πρωτα 24ωρα....

εμενα ξεκινησε να μεγαλωνει σαν τρελλη οταν καταργησα τον αντιφ. αλλα εντελει την καταργησα και αυτη γιατι ειχα την εντυπωση οτι σαμποταριζε την μεθοδο , εγω οταν ξεκινησα βοτκα ειδα καλυτερα χρωματα στον εναμιση μηνα περιπου, στους 2,5 μηνες επεσαν τα νιτρικα στο 7 και μετα αρχησαν τα καψιματα, τοτε γυρισα στο biofuel,αλλους δυομιση μηνες μετα φευγουν και οι τελευταιες αλγες φεετα χαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...