Jump to content

Η Σαλαμανδρα Μου Ο Γιωργος

Recommended Posts

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Προσπάθησε να καλύψεις την απώλεια του με ένα άλλο ζωάκι. Εγώ όταν μου ψοφούσε ένα ζωάκι(είχα και πολλά) τότε δεν άντεχα και έκανα αντικατασταση και σιγά σιγά ήμουν χαρούμενος!

Θα σου δώσει χαρά αν πάς σε κάποιο τροκτικό(πχ κουνέλι) εκτός και αν θες να ξαναπάς σε σαλαμάνδρα!

Ντινα εγω ειμαι σιγουρος πως μεσα απο τις γνωσεις που αποκομησες απο την συνηπαρξη σου με τον Γιωργο,με την επομενη σαλαμανδρα σου θα τα καταθερεις πολυ καλυτερα

Δεν θελω για αλλο ζωο με τιποτα... ετσι και αλιως εχω παντα τη γατα μου αλλα μεχρι και αυτη το ερηξε στον υπνο μαλλον εχει καταλαβει οτι τον χασαμε και πενθει με το τροπο της....ή καταλαβε το δικο μου πόνο.

Ολα τα κομρφ που χρειαζεται για να ζησει τα εχω φαει (κοκκινο σκουλικι που ποια δε το φοβαμαι),θερμοστατη,φως ειδικο,φιλτρακι,πετρα για το βυθο αλλα θα παρω και μια με μαγνητακι οπωσδηποτε,και θελω και καποιο αληθινο φτηνο φυτο για να κανω κατι ποιο αληθινο οικειο σε μια σαλαμανδρα και αυτες τις μερες σκεφτομαι να παω σε ενα ενυδρειακο να ρηξω μια ματια....

Απλα να φοβαμαι λιγακι γιατι μεχρι εκει ξερω και μπορω να κανω αλλα περα απ αυτα δεν θα ξερω τι αλλο να κανω για τον βοηθησω αμα χρειαστει,οπως το γιωργο... Αντεξε πολυ το ψυχακι μου,θα θελε να παρω λες ενα ομοιο του ?

Αρχησα δειλα δειλα να ξαναστηνω παλι το ενυδρειο λοιπον κανα δυο πραγματακια και το ποιο βασικο μετα μια σαλαμανδρουλα που ελπιζω να αντιστοιχει καποια και σε μενα για να της δωσω ενα σπιτικο.

post-47808-0-56214600-1327517603_thumb.jpg

35 μηκος,25 υψος,20 πλατος ειναι αυτο που ειχα την αλλη σαλαμανδρουλα πηρα και εβαλα απ εξω αυτο,εχω και χαλικι καινουργιο οχι ψιλο οπως το προηγουμενο,εχω και τα αλλα συνεργα στα κουτια τους απ τη μερα που τα μαζεψα,θα αγορασω και μερικα ακομα στολιδια και λεω και για ζωντανο φιτουλι κατι φτηνο βεβαια και ας το φαει το σαλαμανδρι(που ελπιζω να βρω να παρω) δεν πηραζει,φτανει να ειναι καλα.

ε αν παρω κατι σε φυτο ζωντανο θα ειναι κατι που θα ειναι μικρο μεν αλλα ψιλο αν βρω κατι στα μετρα μας του ενυδρειου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...