Rythor 16 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 16 Νοεμβρίου 2011 Καλώς σας βρίσκω όλους παιδιά! Ελπίζω να μοιραστούμε όλοι ενδιαφέροντα πράγματα και απόψεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 16 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 16 Νοεμβρίου 2011 καλως ηρθες Αλεκαρα!!!! παιδια ο αλεξανδρος εκτος απο τα ενυδρεια ασχολειται και με την φωτογραφια και ειναι υπευθυνος για μερικες απο τις φωτογραφιες τις εμμανουελας!!ειμαι σιγουρος οτι εχει να μας δειξει πολυ ομορφα πραγματα στο μελλον!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 16 Νοεμβρίου 2011 καλως ηρθες φιλε μου. καλο θα ηταν να βοηθησεις ολους τους ασχετους σαν εμενα στην τεχνικη της φωτογραφισης των ενυδρειων μας. υπαρχει αντιστοιχη ενοτητα σχετικα εδω μεσα. και παλι καλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 16 Νοεμβρίου 2011 Author #4 Share 16 Νοεμβρίου 2011 καλως ηρθες φιλε μου. καλο θα ηταν να βοηθησεις ολους τους ασχετους σαν εμενα στην τεχνικη της φωτογραφισης των ενυδρειων μας. υπαρχει αντιστοιχη ενοτητα σχετικα εδω μεσα. και παλι καλως ηρθες. Πολυ ευχαρίστως να δωσω την βοήθεια μου οπου χρειαστει! Και πάιλι καλως σας βρήκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 17 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 17 Νοεμβρίου 2011 Καλώς ήρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Νοεμβρίου 2011 #6 Share 17 Νοεμβρίου 2011 Καλως ηρθες φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 17 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 17 Νοεμβρίου 2011 Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε!!! Αναμένω με ενδιαφέρον φωτογραφίες των ψαριών σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts