makridelacos 16 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 16 Νοεμβρίου 2011 Είμαι αρχάριος, είναι και αυτό μικρό σε ηλικία... Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είδος είναι και αν είναι αρσενικό ή θηλυκό; Δεν μπόρεσα να βγάλω καλύτερες φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 16 Νοεμβρίου 2011 Για αρσενικο μου φαινεται. Δεν εχει δειξει ακομα χρωματα. Θελει μαλακο, οξινο και πολυ καθαρο νερο με χαμηλα νιτρικα (ευαισθητο ψαρι σε τοξικα). Βρες του και ενα θηλυκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 16 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 16 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πολύ θα ήθελα να ήταν θηλυκό, γιατί έχω αρσενικό ήδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 18 Νοεμβρίου 2011 Author #4 Share 18 Νοεμβρίου 2011 Και μερικές φωτογραφίες ακόμα: Επιβεβαιώθηκε ότι είναι αρσενικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Εχεις ενα πανεμορφο αρσενικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 22 Νοεμβρίου 2011 Author #6 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος