apidalos 19 Νοεμβρίου 2011 Author #26 Share 19 Νοεμβρίου 2011 καποια sera και api υγρα (αν θυμαμαι τα ονόματα σωστα!) έχω και κάτι στικάκια Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια!!! ναι το team στο νησί θα γίνει πολύ δυνατό!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Νοεμβρίου 2011 #27 Share 19 Νοεμβρίου 2011 Αντε περιμενουμε φωτος απο τα φυτα και τα ψαρακια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apidalos 21 Νοεμβρίου 2011 Author #28 Share 21 Νοεμβρίου 2011 rast HELP!! οι αρλεκίνοι ξεκίνησαν το ''κοκό'' σε πρώτη φάση κοπάδιασαν τέλεια... μετά λέω χάζεψαν, χωρίστηκαν σε δυάδες τριάδες κ κολύμπαγαν ανάποδα πίσω απο φύλα. φώναξα έμπειρο μάτι και μου εξήγησε ότι φλερτάρουν και παρατηρήσαμε αυγά!! όταν κουράζονται απο το κοκο πάνε κ κολυμπάνε κόντρα στην ροή! λες να έχω κανένα ευχάριστο ??? (και όλα αυτά την πρώτη μέρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Νοεμβρίου 2011 #29 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Απ οτι ξερω ειναι λιγο δυσκολη η αναπαραγωγη των αρλεκινων. Αν γινει, πανε και τοποθετουν τα αυγα κατω απο πλατυφυλλα φυτα. Εμενα προσωπικα δεν μου ειχε τυχει ποτε, οπωτε δεν μπορω και να σε βοηθησω. Βγαλε μια φωτο να δουμε παντως και ποτε μη λες ποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Νοεμβρίου 2011 #30 Share 21 Νοεμβρίου 2011 διχασμένη προσωπικότητα!!! iliasvls-art director kixlidate έχουμε βάλει και βαμβάκι... ευχαριστώ πάντως και πάλι!! άμα πω οτι τα αφρικάνικα δεν μου αρέσουν θα με κράζεις; Με πληγωνεις αφανταστα αν σε ειχα εγω ,δεν θα μου γλιτωνες απο την Αφρικη,Αλλα επιδη ποτε δεν ειναι αργα,ελα να δεις τις δικες μου κουκλες ,και τα λεμε μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apidalos 25 Νοεμβρίου 2011 Author #31 Share 25 Νοεμβρίου 2011 Με πληγωνεις αφανταστα αν σε ειχα εγω ,δεν θα μου γλιτωνες απο την Αφρικη,Αλλα επιδη ποτε δεν ειναι αργα,ελα να δεις τις δικες μου κουκλες ,και τα λεμε μετα Υπέροχα τα ψάρια καταπληκτική φροντίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasvls 25 Νοεμβρίου 2011 #32 Share 25 Νοεμβρίου 2011 Άντε, να γεμίζει σιγά σιγα....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apidalos 2 Δεκεμβρίου 2011 Author #33 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Ένα γρήγορο up. το νερό από τον αφυγραντήρα ξέρει κανείς αν κάνει για το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Δεκεμβρίου 2011 #34 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 Ένα γρήγορο up. το νερό από τον αφυγραντήρα ξέρει κανείς αν κάνει για το ενυδρείο Για τα χαμηλα ΡΗ που θελεις και στην επαρχεια που ζουμε λογικα πρεπει να κανει,Αλλα ας περιμενουμε να μας πουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaMMeR 5 Δεκεμβρίου 2011 #35 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 ήθελα να ρωτήσω ! έχω ενυδρείο χωρίς καπάκι ... χρειάζεται επείγοντος να βρω ένα η δεν θα έχω πρόβλημα έτσι ανοιχτό όπως είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος