Raven 14 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Ως γνησιος καμμενος ακουαριστας, καθισα σημερα και μεσα απο πολλες εκατονταδες Βlue pearl , ξεδιαλεξα μερικες με το πιο εντονο γαλαζιο που καταφερα να εντοπισω. Tις χωρισα σε δικο τους 54αρι ενυδρειο με σκοπο την αναπαραγωγη και την βελτιωση του χρωματος. Το εκανα και στις red cherry παλιοτερα και ειχα παντοτε κατακοκκινες γαριδουλες. Οι φωτογραφιες δεν ειναι τοσο καλες γιατι χαλασε το καλωδιο του εξωτερικου φλας και αναγκαστηκα να το χρησιμοποιησω πανω στη μηχανη. Το direct flash δυναμωνει ακομα περισσοτερο το χρωμα τους απ οτι στην πραγματικοτητα ! Το ενυδρειακι αυτο ειναι η συντροφια μου διπλα στον υπολογιστη τα βραδυα.. καμια σπουδαια διακοσμηση και λιγη αλγη.. και οι μπλε γαριδουλες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 14 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Πανέμορφες Αλέξανδρε! Περιμένουμε τους απογόνους και τα συμπεράσματα σου για το αποτέλεσμα της διαλογής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 15 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 15 Νοεμβρίου 2011 μπράβο τέλειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 15 Νοεμβρίου 2011 Οπως παντα τελειο ενυδρειο!Οι γαριδες σου ειναι πολυ ομορφες,περιμενω πως και πως και εγω τις δικιες μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 15 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 15 Νοεμβρίου 2011 Πραγματικά πανέμορφες. Αν, πάντως χρειαστείς βοήθεια να ξεφορτωθείς εκείνες τις κακάσχημες, άχρωμες και ανεπιθύμητες blue pearl που σου έμεναν μετα την διαλογή, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε. Μην διστάσεις...... Είμαι σίγουρος θα βρεθούν και πολλοί άλλοι Καλοί Σαμαρίτες να βοηθήσουν. Κων/νος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 15 Νοεμβρίου 2011 #6 Share 15 Νοεμβρίου 2011 Καταπληκτικό χρώμα!!! Φαντάζομαι τους απογόνους τους. Βάλε μας καμιά φώτο ακόμα μόλις βρεις ευκαιρία . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 16 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 16 Νοεμβρίου 2011 (edited) απλα πανεμορφες μπραβο σου. πρωσφερομαι εθελοντικα για αυτες που θα σου ειναι περισευμα. Έγινε επεξεργασία 16 Νοεμβρίου 2011 - JIMHS Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 16 Νοεμβρίου 2011 #8 Share 16 Νοεμβρίου 2011 και εγώ θέλω καμία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 16 Νοεμβρίου 2011 Author #9 Share 16 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω και χαιρομαι που σας αρεσαν. Θα ενημερωνω για την πορεια της επιλεκτικης αναπαραγωγης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 23 Νοεμβρίου 2011 Author #10 Share 23 Νοεμβρίου 2011 Καταπληκτικό χρώμα!!! Φαντάζομαι τους απογόνους τους. Βάλε μας καμιά φώτο ακόμα μόλις βρεις ευκαιρία . Οριστες μερικες σημερινες φωτογραφιες.. Εχω 3 αυγωμενες κιολας, και 2 με σελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 23 Νοεμβρίου 2011 #11 Share 23 Νοεμβρίου 2011 Έχω πάθει πλάκα ρε συ Αλέξανδρε !!! απίστευτο χρώμα και τέλειες φωτογραφίες.... Πολύ καλή παρέα έχεις δίπλα στο υπολογιστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 23 Νοεμβρίου 2011 #12 Share 23 Νοεμβρίου 2011 Κουκλιά φίλε μου!!! σε ζηλεύω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 29 Νοεμβρίου 2011 Author #13 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Σημερα καταφερα να επισκευασω το καλωδιο συγχρονισμου και να βγαλω μερικες καλυτερες φωτος με overtank flash. Tα χρωματα και η ζωντανια ειναι πολυ καλυτερες απ οτι το μικρο ενσωματωμενο φλας της μηχανης. Αν κουραζω, πειτε μου να σταματησω....ειμαι βλεπετε πορωμενος με την φωτογραφια.... Αφου κοντευω να λιωσω το διαφραγμα της nikon μου με πανω απο 45.000 κλικς μεσα σε 3 χρονια ! Με την αναβαθμιση της τελευταιας εφαρμογης , φαινεται οτι εχασα τον χωρο που ειχα για ανεβασμα φωτογραφιων στο φορουμ και χρησιμοποιω αποκλειστικα πλεον το photobucket. Δυο light blue pearl : Μια με ωαρια στην πλατη της (σελα) Αυγωμενες στα μισα της εγκυμοσυνης τους. Θελουμε 10-15 μερες μεχρι τη γεννα. Σε μια σουπερ macro, τα ματια των μικρων αρχισαν να σχηματιζονται αχνα σαν μαυρες κουκιδες. Αυτη δεν εχει γαλαζιο χρωμα αλλα την διαλεξα για την ιδιαιτεροτητα της που μοιαζει σαν tiger απο τις πολλες κοκκινες ραβδωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 29 Νοεμβρίου 2011 #14 Share 29 Νοεμβρίου 2011 (edited) Πραγματικά δεν έχω λόγια Raven, απίστευτες λεπτομέριες, απίστευτα χρώματα!!! Τονίζεται με τον καλύτερο τρόπο η ομορφιά των υπέροχων αυτών πλασμάτων!!! Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2011 - yiannis00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 29 Νοεμβρίου 2011 #15 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Πολύ ωραίες!!! Να τις χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 29 Νοεμβρίου 2011 #16 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Να σε ρωτήσω κάτι? Στις τρίτη απο το τέλος φωτο υπάρχουν δεξιά στο ταζάμι 12 διάφανα αυγά. Τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 29 Νοεμβρίου 2011 #17 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Να σε ρωτήσω κάτι? Στις τρίτη απο το τέλος φωτο υπάρχουν δεξιά στο ταζάμι 12 διάφανα αυγά. Τι είναι? Βρε Κωνσταντίνε μη τον ξεσηκώνεις, θα κάτσει και θα βγάλει φοτωγραφίες από τα μάτια των σαλιγκαριών που είναι μέσα στα αβγουλάκια... Αλέξανδρε καταπληκτική δουλειά... Και φυσικά να μη ξεχνάμε και την πανδεσία χρωμάτων εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος