Jump to content

Διαλογη Σε Blue Pearl

Recommended Posts

Ως γνησιος καμμενος ακουαριστας, καθισα σημερα και μεσα απο πολλες εκατονταδες Βlue pearl , ξεδιαλεξα μερικες με το πιο εντονο γαλαζιο που καταφερα να εντοπισω.

Tις χωρισα σε δικο τους 54αρι ενυδρειο με σκοπο την αναπαραγωγη και την βελτιωση του χρωματος. Το εκανα και στις red cherry παλιοτερα και ειχα παντοτε κατακοκκινες γαριδουλες.

Οι φωτογραφιες δεν ειναι τοσο καλες γιατι χαλασε το καλωδιο του εξωτερικου φλας και αναγκαστηκα να το χρησιμοποιησω πανω στη μηχανη. Το direct flash δυναμωνει ακομα περισσοτερο το χρωμα τους απ οτι στην πραγματικοτητα !

Το ενυδρειακι αυτο ειναι η συντροφια μου διπλα στον υπολογιστη τα βραδυα..

62d467d8.jpg

καμια σπουδαια διακοσμηση και λιγη αλγη..

854db11a.jpg

και οι μπλε γαριδουλες...

abfcc596.jpge9a58937.jpgb5ef9beb.jpg

Πανέμορφες Αλέξανδρε! Περιμένουμε τους απογόνους και τα συμπεράσματα σου για το αποτέλεσμα της διαλογής... :thumbup:

Οπως παντα τελειο ενυδρειο!Οι γαριδες σου ειναι πολυ ομορφες,περιμενω πως και πως και εγω τις δικιες μου!:D

Πραγματικά πανέμορφες. Αν, πάντως χρειαστείς βοήθεια να ξεφορτωθείς εκείνες τις κακάσχημες, άχρωμες και ανεπιθύμητες blue pearl που σου έμεναν μετα την διαλογή, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε. :bigemo_harabe_net-64: Μην διστάσεις......

Είμαι σίγουρος θα βρεθούν και πολλοί άλλοι Καλοί Σαμαρίτες να βοηθήσουν. :bigemo_harabe_net-74:

Κων/νος

Καταπληκτικό χρώμα!!! Φαντάζομαι τους απογόνους τους.

Βάλε μας καμιά φώτο ακόμα μόλις βρεις ευκαιρία . :D

απλα πανεμορφες μπραβο σου. πρωσφερομαι εθελοντικα για αυτες που θα σου ειναι περισευμα. :bigemo_harabe_net-126:

Έγινε επεξεργασία - JIMHS

Ευχαριστω και χαιρομαι που σας αρεσαν. :bigemo_harabe_net-145: Θα ενημερωνω για την πορεια της επιλεκτικης αναπαραγωγης.

Καταπληκτικό χρώμα!!! Φαντάζομαι τους απογόνους τους.

Βάλε μας καμιά φώτο ακόμα μόλις βρεις ευκαιρία . :D

Οριστες μερικες σημερινες φωτογραφιες..

Εχω 3 αυγωμενες κιολας, και 2 με σελα.

63b5f9bf.jpg

e8d9fa55.jpg

6b931aff.jpg

d34ac6bb.jpg

9f135463.jpg

:jawdrop: Έχω πάθει πλάκα ρε συ Αλέξανδρε !!! απίστευτο χρώμα και τέλειες φωτογραφίες.... :thaman:

Πολύ καλή παρέα έχεις δίπλα στο υπολογιστή :thumbup:

Σημερα καταφερα να επισκευασω το καλωδιο συγχρονισμου και να βγαλω μερικες καλυτερες φωτος με overtank flash. Tα χρωματα και η ζωντανια ειναι πολυ καλυτερες απ οτι το μικρο ενσωματωμενο φλας της μηχανης.

Αν κουραζω, πειτε μου να σταματησω....ειμαι βλεπετε πορωμενος με την φωτογραφια.... Αφου κοντευω να λιωσω το διαφραγμα της nikon μου με πανω απο 45.000 κλικς μεσα σε 3 χρονια !

Με την αναβαθμιση της τελευταιας εφαρμογης , φαινεται οτι εχασα τον χωρο που ειχα για ανεβασμα φωτογραφιων στο φορουμ και χρησιμοποιω αποκλειστικα πλεον το photobucket.

Δυο light blue pearl :

33b79a6f.jpg

0df0b640.jpg

Μια με ωαρια στην πλατη της (σελα)

b15893c8.jpg

Αυγωμενες στα μισα της εγκυμοσυνης τους. Θελουμε 10-15 μερες μεχρι τη γεννα.

622065f1.jpg

9a35739c.jpg

Σε μια σουπερ macro, τα ματια των μικρων αρχισαν να σχηματιζονται αχνα σαν μαυρες κουκιδες.

4e22c735.jpg

Αυτη δεν εχει γαλαζιο χρωμα αλλα την διαλεξα για την ιδιαιτεροτητα της που μοιαζει σαν tiger απο τις πολλες κοκκινες ραβδωσεις.

3ebfe8da.jpg

Πραγματικά δεν έχω λόγια Raven, απίστευτες λεπτομέριες, απίστευτα χρώματα!!! Τονίζεται με τον καλύτερο τρόπο η ομορφιά των υπέροχων αυτών πλασμάτων!!!

Έγινε επεξεργασία - yiannis00

Να σε ρωτήσω κάτι? Στις τρίτη απο το τέλος φωτο υπάρχουν δεξιά στο ταζάμι 12 διάφανα αυγά. Τι είναι?

Να σε ρωτήσω κάτι? Στις τρίτη απο το τέλος φωτο υπάρχουν δεξιά στο ταζάμι 12 διάφανα αυγά. Τι είναι?

Βρε Κωνσταντίνε μη τον ξεσηκώνεις, θα κάτσει και θα βγάλει φοτωγραφίες από τα μάτια των σαλιγκαριών που είναι μέσα στα αβγουλάκια...:D

Αλέξανδρε καταπληκτική δουλειά...

Και φυσικά να μη ξεχνάμε και την πανδεσία χρωμάτων εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...