kostas82 14 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον..παιδια θελω να φτιαξω ενα φωτιστηκο ή 5 ανεξαρτητα με λεντ 50 βατ το ενα για να φωτισω το reef μου το οποιο εχει διαστασεις 130χ50χ60υ . Τα ''λεντακια'' εχουν ερθει ολα εκτος απο τα λευκα που τα περνω αυριο και κατι κολλες που θα ερθουν σε καμια εβδομαδα , συνολικα εχω παραγγειλει 3 cool white 10k,2 royal blue ,5 ψυκτρες , 5 φακους 0-90 μηρες με τους ανακλαστηρες τους και τις κολλες . Τωρα δουλευω μεταλου στα 14κ 300βατ + 100 βατ τ5 το προβλημα ειναι η αυξημενη καταναλωση σε ρευμα να μερικες φωτο απο τα πραγματα που εχουν ερθει μεχρι στιγμης τροφοδοτικα θα φτιαξουμε παρεα με τον θειο μου αυτο που δεν ξερω ειναι τι μορφη θα εχει το ολο συστημα προσανατολιζομαι σε μια κατασκευη σαν αυτο Ecoxotic 50w LED CANNON 12K Live Coral FREE SHIPPING! τι λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 14 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Super Κώστα καλή επιτυχία και κράτα μας ενήμερους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 14 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Super Κώστα καλή επιτυχία και κράτα μας ενήμερους. Ναι αυτη την φορα θα κανω μια σωστη παρουσιαση ..να ξεφυγουμε λιγο απο τα τριβατα λεντ οχι επειδη δεν ειναι καλα αλλα τα πιο μεγαλα ερχονται φτηνοτερα λογο οτι χρειαζεσαι λιγοτερους φακους-ψυκτρες και να δουμε και κατι καινουργιο, αν εχουν καλη αποδοση εχει καλως αν οχι θα κλαιω 240 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 14 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Κωστη τι κοστος εχουν τα υλικα που χρειαζεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 14 Νοεμβρίου 2011 Author #5 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Κωστη τι κοστος εχουν τα υλικα που χρειαζεται; καλησπερα Βασιλη , 236 ευρω με τα μεταφορικα χωρις drivers γιατι θα φτιαξουμε,.. για τα 5 λεντ,ψυκτρες και φακους με ανακλαστηρες βαζω και τα λιγκ να τα δουμε http://www.ebay.com/...=item336dee72fe Heat Sink for 20W 30W 50W LED 59mm Lens Reflector Collimator + Base for 20-100W LED http://www.ebay.com/...984.m1439.l2649 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 15 Νοεμβρίου 2011 #6 Share 15 Νοεμβρίου 2011 καλη επιτυχια να εχεις και κρατα μας ενημερους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 15 Νοεμβρίου 2011 Καλή επιτυχία στο project! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 15 Νοεμβρίου 2011 Author #8 Share 15 Νοεμβρίου 2011 καλη επιτυχια να εχεις και κρατα μας ενημερους!! Καλή επιτυχία στο project! ευχαριστω ρε παιδια , να 'στε καλα ..σημερα αντιμετωπισα την πρωτη δυσκολια με τα ελτα ..ενω μου μου εστειλαν τις κολες τα λευκα λεντ που ειχα παραγγειλει πρωτα απο τον ιδιο κινεζο δεν εχουν ερθει.Πηρα τηλ. στα κεντρικα των ελτα και μου ειπε οτι το συστημενο ειναι στο ταχυδρομειο 10 μερες τωρα και ξαναπηγα στο ταχυδρομειο η κοπελα εκει φιλοτιμη εψαξε αρκετη ωρα αλλα δεν το βρηκε λεω μηπως εχει παει στο αλλο καταστημα στην λεωφορο κηφισιας ,μηπως υπαρχει καμια ιδεα για το που μπορει να ειναι το δεματακι ;ο κινεζος παντος το εχει στηλει χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 16 Νοεμβρίου 2011 Author #9 Share 16 Νοεμβρίου 2011 Τελικα ολα καλα με τα ελτα βγαλαμε ακρη εχω μαζεψει ολα τα πραγματακια που θελουμε, τωρα πρεπει να σκεφτω πως θα ειναι το φωτιστικο τι μορφη θα εχει την κατασκευη των τροφοδοτικων και αν πρεπει ή οχι να αναβουν ολα μαζι και να πεταχρω μεχρι το πλαισιο να βρω ανεμιστηρακια για τις ψυκτρες , καθε ιδεα εννοειται ευπροσδεκτη και μερικες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 9 Ιανουαρίου 2012 Author #10 Share 9 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον το φωτιστικο ειναι σχεδον ετοιμο , αυτη την στιγμη το εχω αναμενο να δω πως θα συμπεριφερθουν τα εξαρτηματα και ελεγχο θερμοκρασιας παμε λιγες φωτο ... δυστηχως το ενα λεντ μου ειχε πεσει κατω και τωρα δεν αναβει ολο αναβουν οι τρεις σειρες απο τις 5 , τις αρχικες ψυκτρες τις αφησαμε και αγορασαμε μια ενιαια 130 εκ και φτιαξαμε στην στραντζα ενα καπακι στο οποιο ανοιξαμε με ποτηροτρυπανο 5 τρυπες το καπακι μπηκε απο κατω και κρατα ανακλαστηρα και φακο στην θεση του χωρις κολα απο την επανω πλευρα της ψυκτρας μπηκαν 5 φανακια 8εκ κρατανε την θερμοκρασια στους 23 βαθμους ,το φωτιστικο βγαζει αρκετο φως τα λεντ δουλευουν απο 32-36βολτ και δουλευουν σταθερα στα 33 το ντιμαρισμα δεν το προχωρησαμε ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 9 Ιανουαρίου 2012 Author #11 Share 9 Ιανουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo1010 28 Φεβρουαρίου 2012 #12 Share 28 Φεβρουαρίου 2012 εχουμε κανενα νεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 4 Μαρτίου 2012 Author #13 Share 4 Μαρτίου 2012 (edited) εχουμε κανενα νεο? Άξιζε, η ανάπτυξη και το χρώμα είναι πολύ καλά Έγινε επεξεργασία 4 Μαρτίου 2012 - kostas82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasbaf 7 Μαρτίου 2012 #14 Share 7 Μαρτίου 2012 κωστα καλο, αλλα κανει σκιες λογω του οτι ειναι λιγα τα led. δηλαδη θα ηταν προτιμοτερο αντι για λιγα λεντ των 50watt να βαλεις πολλα λεντ των 3watt. ετσι δε ειχες σκιες και θα επεζες ανετα με το φασμα και τελικο χρωμα. τελος με τα ιδια λεφτα θα επερνες και cree αμερικανικα. παντα φιλικα κωστας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 7 Μαρτίου 2012 Author #15 Share 7 Μαρτίου 2012 κωστα καλο, αλλα κανει σκιες λογω του οτι ειναι λιγα τα led. δηλαδη θα ηταν προτιμοτερο αντι για λιγα λεντ των 50watt να βαλεις πολλα λεντ των 3watt. ετσι δε ειχες σκιες και θα επεζες ανετα με το φασμα και τελικο χρωμα. τελος με τα ιδια λεφτα θα επερνες και cree αμερικανικα. παντα φιλικα κωστας Κωστή έτσι όπως το βλέπω ένα μήνα μετά , σε τρίβατα δεν θα πήγαινα , θα επέλεγα κατά πάσα πιθανότητα σε αυτό το ενυδρείο 20 βατ με φακούς 90 μοιρών , οι σκιές που βλέπεις είναι επειδή πίσω από το ενυδρείο υπάρχει ένα φωτιστικό που φώτιζε σε κάποια σημεία από πίσω . Από τον Κινέζο είμαι πολύ ευχαριστημένος μην ξεχνάς ότι δουλεύουν σχεδόν σβηστά στα 31,7 βολτ με μέγιστο τα 36 αν τους δώσω ακόμα τρία βολτάκια θα με πάρουν με τις πέτρες οι ακροπόρες χαχαχα . Το χρώμα μπορείς να το ρυθμίσεις αναλόγως με τι χρώμα λεντ θα επιλέξεις και σε τι συνδυασμό θα πας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος