tsap 13 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 13 Νοεμβρίου 2011 παιδια το σαρκοφυτο μου εχει κανει αυλακια στο γυρω γυρω του!!!!!!τι εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Αν ήταν καθαρότερη η φωτογραφία θα βγάζαμε καλύτερα συμπεράσματα... προσπάθησε πάλι. Μοιάζει σαν να το δάγκωσαν περιμετρικά ή σαν να το "τρώει" κάτι!!! Τι ψάρια έχεις μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Αν και η φωτογραφία δεν είναι και τόσο καθαρή διακρίνω στην αριστερή μεριά σαν να είναι φαγωμένο; Μια πιο καθαρή φώτο θα βοηθούσε περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 13 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Οντως μια καλύτερη φωτογραφία. Σου μοιάζει σαν να έχει ασπρίσει περιμέτρικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 13 Νοεμβρίου 2011 Author #5 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Αν ήταν καθαρότερη η φωτογραφία θα βγάζαμε καλύτερα συμπεράσματα... προσπάθησε πάλι. Μοιάζει σαν να το δάγκωσαν περιμετρικά ή σαν να το "τρώει" κάτι!!! Τι ψάρια έχεις μέσα? και εμενα σαν φαγωμενο μου φαινεται αλλα τα ψαρια που εχω δεν νομιζω να το ενοχλουν. απο ψαρια εχω: 2 cloon 2 chromis green-blue 2 chromiw bicolor 1 blue tang 1 veliferum tang 1 fox face lo 1 bicolor blenny 3 blue leg hermit 1 αχινο 1 Matted Filefish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Νοεμβρίου 2011 #6 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Για παρατηρησε επισταμενα το Foxface Lo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Για παρατηρησε επισταμενα το Foxface Lo!!! Από όλα τα ψάρια που έχεις συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 13 Νοεμβρίου 2011 Author #8 Share 13 Νοεμβρίου 2011 το κακο ειναι οτι το σαρκοφυτο ειναι εδω και μια βδομαδα ετσι ενω το foxface lo το εβαλα την παρασκευη στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Νοεμβρίου 2011 #9 Share 13 Νοεμβρίου 2011 το κακο ειναι οτι το σαρκοφυτο ειναι εδω και μια βδομαδα ετσι ενω το foxface lo το εβαλα την παρασκευη στο ενυδρειο Τον αχινό τον έχεις δει εκεί κοντά; Το μόνο που μπορείς να κάνεις στην παρούσα φάση είναι να έχεις το νου σου και να παρακολουθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 13 Νοεμβρίου 2011 #10 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Το νου σου στο Lo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 13 Νοεμβρίου 2011 Author #11 Share 13 Νοεμβρίου 2011 ο αχινος ειναι συνεχεια στα τζαμια επανω!!!!!απο την αλλη πλευρα που δεν ειναι φαγωμενο απο κατω απο το χειλος του εχει μικρες τρυπες!!!! να εχει καμια αρωστεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος