souits 13 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Επειδή δεν μπορώ να βγάλω καλή φώτο παραθέτω μια από το διαδίκτυο με το πώς είναι η endlerίνα μου. Παίζει να περιμένω μικρούλια ή μήπως τα female endlers έχουν πάντα λίγο μαύρο και άπλα όταν εγκυμονούν γίνετε μεγαλύτερο το μαύρο στην κοιλιά τους; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos 13 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 13 Νοεμβρίου 2011 φουσκονουν και γινοντε αρκετα μαυρεσ στο κατο μερος τισ κιλιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 13 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 13 Νοεμβρίου 2011 φουσκονουν και γινοντε αρκετα μαυρεσ στο κατο μερος τισ κιλιας. Βασικά ρώτησα εαν δεν είναι έγκυες έχουν καθόλου μαύρο ή εαν εμφανηστεί αυτο το μαύρο (εστω και λίγο) σημένει οτι είναι έγκυος στην αρχή της εγκυμοσύνης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos 13 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 13 Νοεμβρίου 2011 ενα μικρο μαυρακι το εχουν παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 13 Νοεμβρίου 2011 Author #5 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Μου 'κανες τώρα την καρδιά περιβόλι! Ήθελα πολύ να ήταν έγκυος. Anyway. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 13 Νοεμβρίου 2011 #6 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Αν δεις σε λίγες μέρες να γίνεται πιο έντονο,είσαι σε καλό δρόμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 13 Νοεμβρίου 2011 Author #7 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Τελικά τι γίνετε; Το λίγο μαυράκι=έγκυος ή όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos 13 Νοεμβρίου 2011 #8 Share 13 Νοεμβρίου 2011 50-50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 13 Νοεμβρίου 2011 #9 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Αρχικό στάδιο εγκυμοσύνης.Παίρνει αρκετές ημέρες για να φουσκώσει.Υπομονή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 14 Νοεμβρίου 2011 #10 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Τι αγχωνεσε αν αρισουν να γεννανε δεν θα ξερεις τι να τα κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 14 Νοεμβρίου 2011 Author #11 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Αγχώνομαι γιατί είμαι noob με το συγκεκριμένο είδος και πέρα από αυτό τα ψαράκια είναι 2 δηλαδή 1m και 1f οπότε δεν ξέρω εάν θα γίνουν ζευγάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 20 Νοεμβρίου 2011 Author #12 Share 20 Νοεμβρίου 2011 Σήμερα παρατήρησα ότι το μαυράκι έχει φύγει και τώρα άπλα φούσκωσε παραπάνω η θηλύκια. Τι έγινε;;; Φυσιολογικό;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 28 Νοεμβρίου 2011 Author #13 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Καλός τα δέχτηκα....Είναι σαν ψείρες και είναι 2 προς το παρόν. Να περιμένω κι άλλα κατά την διάρκεια της ημέρας ε; Να θυμίσω ήταν ένα ζευγάρι, πρέπει να κάνω κάτι ή τα αφήνω ως έχουν; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Νοεμβρίου 2011 #14 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Να σου ζήσουν.Βάλε μερικά φυτά μέσα και μην αγγίζεις.Τάισμα από αύριο με τροφή για νεογέννητα ή φυλαράκια καλά τριμμένα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 28 Νοεμβρίου 2011 Author #15 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ, έχω μέσα 2 anoubias και λίγο moss, δεν βλέπω να τα πειράζουν τα ενήλικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 1 Δεκεμβρίου 2011 Author #16 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 Και ιδού τα μικρούλια: Τρία προς το παρών, ο καιρός θα δείξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος