Jump to content

Blue Tang


Recommended Posts

παιδια παρατηρησα δυο- τρια μικρα λευκα στιγματα στο ψαρακι και σημερα το ειδα ξυνεται κιολας!!!!

τι κανω?

Link to comment
Share on other sites

σκορδοζουμο στο φαγητο του και παρατηρεις αρχικα.

Link to comment
Share on other sites

μουλιαζω το φαι σε σκορδοζουμο και το ριχνω μαζι με το ζουμι στο ενυδρειο?

Link to comment
Share on other sites

οχι,το ζουμι δεν το ριχνεις μεσα.

Link to comment
Share on other sites

οχι,το ζουμι δεν το ριχνεις μεσα.

πως θα βγαλω την τροφη απο το ζουμη?

Link to comment
Share on other sites

πως θα βγαλω την τροφη απο το ζουμη?

οταν η τροφη γινει σαν παστα,τοτε θα ταισεις.μουλιασε την πχ μεσα σε ενα κουταλι και μετα ταισε.
Link to comment
Share on other sites

οταν η τροφη γινει σαν παστα,τοτε θα ταισεις.μουλιασε την πχ μεσα σε ενα κουταλι και μετα ταισε.

καταλαβα!!!!θα βαλω ολοκληρα τα φυλαρακια να μουλιασουν και οταν λιωσουν σχεδον τα στραγγιζω και τα ριχνω μεσα!!!!

Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω βρει ενα μεταλικο καπακι διαμετρου 4-5 εκατοστα...ριχνω οση τροφη θελω να ταισω...4-5 σταγονες σκορδοζουμο και μετα με μια οδοντογλυφιδα ταιζω τα ψαρακια... ανα 2 μερες... σε 6 μερες μου ειχε εξαφανιστει. Υπαρχουν και πιο επιθετικες μεθοδοι, αλλα ας ελπισουμε να μην χρειαστει...Και δεν το προτεινω προσωπικα...Στρεσαρεται πολυ το ψαρι...

Link to comment
Share on other sites

Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις την τροφή σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο (μικρο ίσα-ίσα για να κάνεις την δουλειά σου)

να ρίξεις το σκορδοζουμο και να ταΐσεις.

Για προληπτικούς λόγους καντο 2-3 μέρες την εβδομάδα.

:thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Θα συμπληρωσω οτι καλο θα ηταν να ανεβασεις για λιγες μερες τη θερμοκρασια στους 28 βαθμους........

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...