Στέφανος 11 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 11 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους! Ρε παιδια μια ερωτηση! Ειδα ενα ψαρακι σε ενα πετ σοπ αλλα δε θυμαμαι με τιποτα το ονομα του. Ηταν πολυ χαρακτηριστικο και γι αυτο ρωταω μηπως και βρω ακρη. Ηταν μαυρο με ασπρες ριγες και ετσι οπως τα ειδα μου φανηκαν για κοπαδακι. Δεν ηταν πανω απο 2 εκατοστα σε μεγεθος. Και αυτο ειναι το κουιζ!!! Πως λεγονται ? Ηταν κατι σαν τα κλοουν του θαλασσινου αλλα αυτα ηταν γλυκου αν βοηθαει.. Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist 11 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 11 Νοεμβρίου 2011 μηπως ηταν zebra danio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 12 Νοεμβρίου 2011 Ηταν ψάρι του βυθού (γατόψαρο) η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantazio77 12 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 12 Νοεμβρίου 2011 Μήπως ήταν αυτό? http://www.seriouslyfish.com/profile.php?genus=Danio&species=rerio&id=206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέφανος 14 Νοεμβρίου 2011 Author #5 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Οχι ειχε καθετα μαυρες και ασπρες παχιες γραμμες και οχι δεν ηταν βυθου μαλλον απο μεση και πανω απ οτι καταλαβα. Συγνωμη που σας βαζω σ αυτη τη διαδικασια αλλα μου πεφτει λιγο μακρυα για να παω εκει μεχρι εκει. Σας ευχαριστω πολυ για το κοπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apidalos 14 Νοεμβρίου 2011 #6 Share 14 Νοεμβρίου 2011 μήπως ήταν αυτά? corydoras panda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 14 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Κατι μου λεει οτι εννοεις τα Bumblebee gobies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 14 Νοεμβρίου 2011 #8 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Mηπως ειδες τιποτα μικρα Nigrofasciatus; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 14 Νοεμβρίου 2011 #9 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Ριξε και μια ματια στα παρακατω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέφανος 14 Νοεμβρίου 2011 Author #10 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Κατι μου λεει οτι εννοεις τα Bumblebee gobies Ω ναι!! Αυτα ηταν ναι απλα μου φανηκαν ασπρες οι ριγες!!!!!! Χιλια ευχαριστω θα τα ψαξω λιγο, σχετικα με συνθηκες διαβιωσης κτλ και ετοιμαζω ενυδρειακι Και παλι ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος