Silinde 29 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Γεια σας κι από εμένα. Είναι πραγματικά ιδιαίτερα περίπλοκη επιστήμη η συντήρηση ενός υγιούς ενυδρείου. Η δική μου πείρα αγγίζει τις επόμενες μέρες τον ένα μήνα με ενα σούπερ μίνι ενυδρείο (10 λ) που υπήρχε καιρό στο σπίτι και πρόκειται να γίνει παιδικός σταθμός σύντομα καθώς σκοπεύω να αναβαθμιστώ. Ήδη πριν διαλέξω ψάρια (5 γκάπυ), διάβασα αρκετά, αλλά τελικά κατάλαβα ότι τίποτα δε συγκρίνεται με την πείρα ενός ζωντανού ενυδρείου. Μέχρι τώρα όλα δείχνουν άριστα (μία θηλυκιά γέννησε την πρώτη εβδομάδα). Έχω επίσης μερικά ζωντανά φυτά μέσα που αναπτύσσονται φυσιολογικά (μάλλον ). Για τις υπόλοιπες απορίες που έχω θα συνεχίσω το διάβασμα και θα ζητάω τη γνώμη σας, όπου χρειαστεί. Η ποικιλία μεθοδολογιών για το στήσιμο και τη διαχείριση των ψαριών μας με έχει αφήσει έκπληκτο και ίσως αρκετά μπερδεμένο. Αλλά φαντάζομαι ότι γι'αυτό υπάρχει αυτό το φόρουμ Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 29 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 29 Νοεμβρίου 2006 #3 Share 29 Νοεμβρίου 2006 WELCOME to AQUAZONE φιλε Silinde ... Καλη διαμονη .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 29 Νοεμβρίου 2006 #4 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Φιλε Silinde, καλως ηρθες στην παρεα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 29 Νοεμβρίου 2006 #5 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Καλώς ήρθες στο forum μας Φίλε Silinde. Στην κατηγορία των ζωοτόκων θα βρεις πολλές πληροφορίες για τα ψάρια που σε ενδιαφέρουν. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 29 Νοεμβρίου 2006 #6 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Καλως ηρθες στο AquaZone!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
θοδωρης 29 Νοεμβρίου 2006 #7 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Καλως ηρθες και απο μενα Silinde Καλη διαμονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 30 Νοεμβρίου 2006 #8 Share 30 Νοεμβρίου 2006 Καλως ορισες στο ΑΖ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 30 Νοεμβρίου 2006 #9 Share 30 Νοεμβρίου 2006 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellerefond 30 Νοεμβρίου 2006 #10 Share 30 Νοεμβρίου 2006 Καλώς ήρθες φίλε Silinde, και καλή αναβάθμιση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 30 Νοεμβρίου 2006 #11 Share 30 Νοεμβρίου 2006 Καλωςηρθες και απο μενα!! Καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silinde 30 Νοεμβρίου 2006 Author #12 Share 30 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να αποκτήσω κι εγώ την εμπειρία σας χωρίς πολλά λάθη μια που αυτό το φόρουμ είναι πολύ χρήσιμο, κατατοπιστικό ακόμα και χώρος για έντονες διαφωνίες όπως διαπιστώνω, αλλά ελπίζω προς όφελος όλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chmatz 30 Νοεμβρίου 2006 #13 Share 30 Νοεμβρίου 2006 και καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος