dsidir 10 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Θα ηθελα να πρσθέσω στο ενυδρείο μου επιπλεόν αραγωνίτη. Η ερώτηση μου είναι κατά πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει την βιολογία του ενυδρείου δεδομένου ότι θα πέσει πάνω από τον ήδη υπάρχον ? *Ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι ότι θα ήθελα μεγαλύτερο υπόστρωμα , κατι που δεν εκανα πρειν ένα χρόνο περίπου που στήθηκε το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 10 Νοεμβρίου 2011 πολυ σιγα και με μετρο μπορεις, βαζοντας καθε φορα και σε αλλο κομματι του ενυδρειου.χρειαζεται προσοχη ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 10 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Π.Χ. προτείνεις ας πουμε , ένα κιλό την εβδομάδα με συνολική προσθήκη 4-5 κιλών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 10 Νοεμβρίου 2011 On 10/11/2011 at 8:04 ΜΜ, το μέλος klaz έγραψε: πολυ σιγα και με μετρο μπορεις, βαζοντας καθε φορα και σε αλλο κομματι του ενυδρειου.χρειαζεται προσοχη ομως. Απλα αποθεση του καινουριου πανω στον παλιο.Καθολου ανακατεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος