Zorba_The_Freak 29 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Επειδή φτιάχνω ένα καινούριο ενυδρείο το οποίο προσπαθώ να μου βγεί όσο το δυνατόν πιο οικονομικά, θέλω να χρησιμοποιήσω αλουμινοταινία για ανακλαστήρα στο ξύλινο καπάκι που φτιάχνω. Ξέρετε που μπορώ να βρώ?? Έχει μήπως το praktiker που με βολεύει κιόλας?? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Επειδή φτιάχνω ένα καινούριο ενυδρείο το οποίο προσπαθώ να μου βγεί όσο το δυνατόν πιο οικονομικά, θέλω να χρησιμοποιήσω αλουμινοταινία για ανακλαστήρα στο ξύλινο καπάκι που φτιάχνω. Ξέρετε που μπορώ να βρώ?? Έχει μήπως το praktiker που με βολεύει κιόλας?? Ευχαριστώ και βεβαια εχει,οπως και ολα τα μαγαζια με σιδηρικα ειδη και χρωματα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 29 Νοεμβρίου 2006 #3 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Πολύ φθηνή λύση είναι και ανακλαστήρες για λάμπες φθορίου από μαγαζί με ηλεκτρολογικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος