Κώστας φ 7 Ιανουαρίου 2012 #26 Share 7 Ιανουαρίου 2012 καλησπέρα, τα μικρά μπορούμε να τα βάλουμε σε γεννήστρα που μπαίνουν τα ζωότοκα? διότι και σε εμένα είχαν γεννήσει τα δικά μου , αλλά μετά απο 10 μέρες τα έφαγε ο αρσενικός και μετά στα καπάκια ξανα ζευγάρωσε, τώρα περιμένω νεα μικρά.κάποιος έμπειρος μπορεί να μας βοηθήσει ώστε να σώσουμε τα μικρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 8 Ιανουαρίου 2012 Author #27 Share 8 Ιανουαρίου 2012 το θεμα μου ειναι οτι δεν τρωνε οι γονεις....και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.....????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 8 Ιανουαρίου 2012 #28 Share 8 Ιανουαρίου 2012 Το ότι δεν τους βλέπεις εσύ να τρώνε δεν σημαίνει ότι αυτό γίνεται κιόλας μην ανήσυχης το ένστικτο της αυτοσυντήρησης θα φροντίσει για όλα όσο για τα μικρά τρίβε φιλαράκια και θα την βρούνε την άκρη τους αν δεις στα διάφορα setup που είχα κάνει στο ενυδρείο μου σε ένα είχα βάλει Krimbs γέννησαν μια χαρά τα μικρά μεγάλωσαν, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες... Θα έλεγα ότι είναι το ιδανικό είδος ψαριού για να μπει κάποιος στις αναπαραγωγές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 28 Ιανουαρίου 2012 Author #29 Share 28 Ιανουαρίου 2012 ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ... http://imageshack.us/clip/my-videos/209/b28.mp4/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 28 Ιανουαρίου 2012 Author #30 Share 28 Ιανουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣωτήρηςΑ 29 Ιανουαρίου 2012 #31 Share 29 Ιανουαρίου 2012 Τα kribensis σου φαίνεται να είναι τα super red (χρωματική ποικιλία) και όχι τα συνηθισμένα. Στα αρσενικά το κόκκινο χρώμα ξεκινά από το λαιμό και εκτείνεται στην κοιλιά, ενώ τα θηλυκά δεν ξεχωρίζουν από τα συνηθισμένα. Δες εδώ: http://www.seriouslyfish.com/profile.php?id=589 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 29 Ιανουαρίου 2012 Author #32 Share 29 Ιανουαρίου 2012 πλακα πλακα τωρα που το λες μαλον εχεις δικιο..απο φωτο που κοιταξα στο ιντερνετ μαλον προς super red φερνουν....θα ανεβασω μια φωτο εαν ειναι για να το σιγουρεψουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 29 Ιανουαρίου 2012 Author #33 Share 29 Ιανουαρίου 2012 να μια...δεν καθετε και λιγο σταθερος για να μπορεσω να παρω καμια καλυτερη ποζα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣωτήρηςΑ 29 Ιανουαρίου 2012 #34 Share 29 Ιανουαρίου 2012 Είναι super red! Επειδή έχουμε έλλειψη θηλυκών super red στην Αθήνα περιμένουμε από σένα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 29 Ιανουαρίου 2012 Author #35 Share 29 Ιανουαρίου 2012 ενοειτε φιλε μου....χαχαχα..60 μωρα εχω ολο και καποια θα ειναι θυληκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 30 Ιανουαρίου 2012 #36 Share 30 Ιανουαρίου 2012 μην το λες αυτο φιλε γιατι και εγω σουπερ ρεντ εχω και μετα απο 4 γεννες εχω μονο ενα θυλικο και οσα αρσενικα μπορεις να φανταστεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 30 Ιανουαρίου 2012 Author #37 Share 30 Ιανουαρίου 2012 ωχ....λες να παθω τα ιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 30 Ιανουαρίου 2012 #38 Share 30 Ιανουαρίου 2012 μεγαλο πεχα αρσενικα μικρο πεχα θυλικα ετσι παει αμα δεις και το προφιλ τους το λεει εγω εχω κανειπολλες γεννες με τα σουπερ ρεντ μου και θυλικα εχω παρα πολυ λιγα αμα εσενα σου βγουν θυλικα περιμενω μηνυμα για ανταλλαγη πληθισμων και ανανεωση dna Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 30 Ιανουαρίου 2012 Author #39 Share 30 Ιανουαρίου 2012 ενοειτε φιλε μου....σε τι ηλικια συνηθως αρχιζει να ξεχωριζει το φυλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 31 Ιανουαρίου 2012 #40 Share 31 Ιανουαρίου 2012 στους 2 μηνες για τους εμπειρους στους τεσσερει παντως σιγουρα θα καταλαβεις δωσε σημασια στα μπροστινα κατω πτεριγια τους στα αρσενικα ειναι οξυκορυφα ενω στα θυλικα ειναι οβαλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 12 Φεβρουαρίου 2012 Author #41 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα φιλοι μου..μεχρι σημερα ολα πανε μια χαρα..εκτος απο το οτι ο αρσενικος υπαρχουν στιγμες που κυνηγαει αγρια την θυληκια...μετα ομως ειναι παλι μαζι..και μετα παλι τα ιδια..μηπως ξερει καποιος να μου πει τι συμβαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας φ 12 Φεβρουαρίου 2012 #42 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 θελει να ξαναζευγαρώση και η θυληκιά δε τον αφήνει έχε το νού διοτι ο δικός μου τη σκότωσε τη θυληκιά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 14 Φεβρουαρίου 2012 Author #43 Share 14 Φεβρουαρίου 2012 μερικες νεες φωτο απο τα μικρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 23 Φεβρουαρίου 2012 Author #44 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ...ξανα ζευγαρωσαν....να δω τι θα τα κανω ολα αυτα τα μικρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 24 Φεβρουαρίου 2012 #45 Share 24 Φεβρουαρίου 2012 Πόσα μικρά έχεις από την πρώτη γέννα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 24 Φεβρουαρίου 2012 Author #46 Share 24 Φεβρουαρίου 2012 απο οτι μπορω να μετρησω αναμεσα στα 45-55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 9 Μαρτίου 2012 #47 Share 9 Μαρτίου 2012 καλα καλως ηρθες στο κλαμπ των κριμπενσομανων που να δεις αμα σου βγουν ολα το ιδιο φυλλο τι εχεις να παθεις χα χα ψαχνε απο τωρα γιατι μολις μεγαλωσουν λιγο θα αρχιουν οι μαχες με το κυριαρχο αρσενικο και εχεις θεμα κρατα κανα δυο μονο εμενα φαντασου ολες οι γεννες μου εχω βγαλει μονο 3 θυλικα και πανω απο 70 αρσενικα εχουν φτασει την ενηλικειωση! κουραγιο βαλε αγγελια και αμα βγαλεις κανενα θυλικο εδω ειμαστε αν θες αρσενικα σουπερ ρεντ παλι εδω ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 30 Μαρτίου 2012 Author #48 Share 30 Μαρτίου 2012 ενα μικρο update..3 μηνων πλεον η πρωτη γεννα... φωτο βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 31 Μαρτίου 2012 #49 Share 31 Μαρτίου 2012 Κουκλάκια! Να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 6 Απριλίου 2012 #50 Share 6 Απριλίου 2012 ευγε ευγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος