TaitO 29 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Μετά από πολύ ψάξιμο για την ποιο φθηνή λύση και μετά από την βοήθεια του μέλους klaz, κατέληξα Δίνω τις πληροφορίες για να μην ψάχνουν άδικα και άλλα μέλη Φιάλη 4kg CO2 τιμή: 45 ευρώ Πρόνοια ΟΕ τηλ : 210/5720762 Αθήνα - Περιστέρι Μανόμετρο 2πλο + Dosage Valve Τιμή : 47,57 ευρώ + 15,00 ευρώ τα μεταφορικά για Ελλάδα Aquaristic Ειλικρινά πιο φθηνά από αυτές τις τιμές δεν νομίζω να βρείτε Και ξανά Ευχαριστώ τον Klaz για τις πολύτιμες πληροφορίες του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 29 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 29 Νοεμβρίου 2006 ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια που έχω και προτείνω ΠΑΝΤΑ και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaitO 29 Νοεμβρίου 2006 Author #3 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Σωστόςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 29 Νοεμβρίου 2006 #4 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Mανόμετρο διπλό από Πειραιά (linde βιομηχανικά αέρια) , λίγο ογκώδες γιατι είναι για βιμηχανική χρήση 45euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 29 Νοεμβρίου 2006 #5 Share 29 Νοεμβρίου 2006 (edited) TaitO Ευχαριστούμε για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες Αναγόμωση στη Θεσσαλονίκη που θα κάνεις ? Φιλικά Ανδρέας Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2006 - acg301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaitO 29 Νοεμβρίου 2006 Author #6 Share 29 Νοεμβρίου 2006 ΤΣΕΡΤΣΗΣ Απέναντι από τα κοιμητήρια της Αγ. Παρασκευής επί της Λαγκαδά ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Μοναστηρίου , δίπλα από την Εθνική Τράπεζα Και γενικά όποιος έχει πυροσβεστικά είδη κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos 29 Νοεμβρίου 2006 #7 Share 29 Νοεμβρίου 2006 (edited) Αυτά κάνουν; ΦΙΑΛΗ http://www.mobiak.gr/products.asp?sub=101&cat=11 ΜΑΝΟΜΕΤΡΟ http://www.painthouse.gr/store/comersus_vi...p?idProduct=283 ή να πάω στη ΠΡΟΝΟΙΑ ΟΕ http://www.pronoia.gr/company.htm Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2006 - kyriakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29 Νοεμβρίου 2006 #8 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Mανόμετρο διπλό από Πειραιά (linde βιομηχανικά αέρια) , λίγο ογκώδες γιατι είναι για βιμηχανική χρήση 45euro Αγαπητέ Koumparos άν υπάρχει κάποια διεύθυνση στο Πειραιά , θα βοηθήσεις πάρα πολύ. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 29 Νοεμβρίου 2006 #9 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Πάρε στο 9889599 ,είναι τα γραφεία , και ζήτα το τηλεφωνο του καταστηματος στον Πειραια γιατι δεν θυμάμαι ακριβως.Αυριομπορώ να το ψάξω και να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaitO 30 Νοεμβρίου 2006 Author #10 Share 30 Νοεμβρίου 2006 kyriakos χωρις να είμαι ειδικός , γιατι κι εγώ πρώτη φορά ασχολούμε με το σύστημα CO2 , το μανόμετρο είναι για οξυγόνο , για την φιάλη δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 30 Νοεμβρίου 2006 #11 Share 30 Νοεμβρίου 2006 Γραβιάς 7 Πειραιάς Τηλ 4128067 Ζητάς μειωτήρα αζώτου που είναι ο ίδιος με του CO2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 30 Νοεμβρίου 2006 #12 Share 30 Νοεμβρίου 2006 Στέλιο ακόμη μία ερώτηση: Η φιάλη από την "Πρόνοια" και το μανόμετρο με τη δοσομετρική από το aquaristik net ταιριάζουν άμεσα στο βίδωμα ή χρειάζεται κάποια επιπλέον πατέντα ή προσαρμογή ώστε να βιθωθεί το μανόμετρο στη συγκεκριμένη φιάλη? Φιλικά Ανδρέας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 30 Νοεμβρίου 2006 #13 Share 30 Νοεμβρίου 2006 Στέλιο ακόμη μία ερώτηση: Η φιάλη από την "Πρόνοια" και το μανόμετρο με τη δοσομετρική από το aquaristik net ταιριάζουν άμεσα στο βίδωμα ή χρειάζεται κάποια επιπλέον πατέντα ή προσαρμογή ώστε να βιθωθεί το μανόμετρο στη συγκεκριμένη φιάλη? Φιλικά Ανδρέας Αν και δεν με λένε Στέλιο σου απαντάω εγώ. Ταιριάζουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ... (αυτά έχω και εγώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 30 Νοεμβρίου 2006 #14 Share 30 Νοεμβρίου 2006 Αν και δεν με λένε Στέλιο σου απαντάω εγώ. Ταιριάζουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ... (αυτά έχω και εγώ) Γιώργο καλοδεχούμενη η απάντηση ευχαριστώ για την ανταπόκριση!! νάσαι καλά Φιλικά Ανδρέας Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 1 Δεκεμβρίου 2006 #15 Share 1 Δεκεμβρίου 2006 Μετά από πολύ ψάξιμο για την ποιο φθηνή λύση και μετά από την βοήθεια του μέλους klaz, κατέληξα Δίνω τις πληροφορίες για να μην ψάχνουν άδικα και άλλα μέλη Φιάλη 4kg CO2 τιμή: 45 ευρώ Πρόνοια ΟΕ τηλ : 210/5720762 Αθήνα - Περιστέρι Μανόμετρο 2πλο + Dosage Valve Τιμή : 47,57 ευρώ + 15,00 ευρώ τα μεταφορικά για Ελλάδα Aquaristic Ειλικρινά πιο φθηνά από αυτές τις τιμές δεν νομίζω να βρείτε Και ξανά Ευχαριστώ τον Klaz για τις πολύτιμες πληροφορίες του Ξερεις μηπως αν αυτο το μαγαζι εχει και ηλεκτροβανες για ph controller? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 1 Δεκεμβρίου 2006 #16 Share 1 Δεκεμβρίου 2006 (edited) Δεν έχει ούτε μανόμετρα. Μόνο μπουκάλα. Είναι μαγαζί με πυροσβεστήρες. Απλά τους λες ότι είναι για ενυδρείο και αλλάζουν το κλείστρο. Μαγνητική Βαλβίδα για pH controller από το aquaristic.net Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2006 - Zorba_The_Freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος