vasilispap 29 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2006 γειά σας παιδιά.. μενω κέντρο αθήνα και ενώ έχω γυρίσει 6 ηλετρολογία δεν έχω βρεί ballast για 2 Χ 25W λάμπες φθορίου που έχω. μήπως ξέρει κανείς που μπορω να βρώ? ας μου στείλει ένα πμ αν δεν επιτρέπεται να μου αποντήσει ανοιχτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 29 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Τι λάμπες? Τ5 ή Τ8? Ψάχνεις για 2 μονά ή ένα διπλό ballast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilispap 29 Νοεμβρίου 2006 Author #3 Share 29 Νοεμβρίου 2006 αν και νομίζω ότι δε παιζει ρόλο για Τ8 ένα διπλό δηλαδή γύρο στα 50W Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 29 Νοεμβρίου 2006 #4 Share 29 Νοεμβρίου 2006 γειά σας παιδιά..μενω κέντρο αθήνα και ενώ έχω γυρίσει 6 ηλετρολογία δεν έχω βρεί ballast για 2 Χ 25W λάμπες φθορίου που έχω. μήπως ξέρει κανείς που μπορω να βρώ? ας μου στείλει ένα πμ αν δεν επιτρέπεται να μου αποντήσει ανοιχτα Σε αποθήκη να ψάξεις. Αν σε βολεύει το Παγκράτι, ρίξε ένα τηλέφωνο ΕΔΩ, είναι αποθήκη ηλεκτρολογικού υλικού και ίσως βρεις ότι χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 29 Νοεμβρίου 2006 #5 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Στο κέντρο μπορείς να κοιτάξεις στο "κεντρο λάμπας" Αχαρνών 5 ή στον Βασιλείου 3ης Σεπτεμβρίου & Ιουλιανου Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKORAS 29 Νοεμβρίου 2006 #6 Share 29 Νοεμβρίου 2006 Πραξιτέλους απέναντι και λίγο πιο πάνω από τον Κατουμά προς Κωλοκοτρώνη. Δεν θυμάμαι πως λέγεται, έχω πάρει από εκεί ηλεκτρονικά διπλά Κινέζικα προς 7,5 ευρώ και τα μονά προς 3.5 ευρώ και λειτουργούν απρόσκοπτα από τον Μάρτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilispap 30 Νοεμβρίου 2006 Author #7 Share 30 Νοεμβρίου 2006 παιδία πήγα στο βασιλείου και είχε μόνο των 20, 40, και 65W τι να κάνω? το κέντρο λάμπας μάλλον είχε εκρεμότητες με το κράτος αφου του το σφραγίσανε δεν έχω ακόμα δοκιμάσει να πάω στον δεδρινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreasp 30 Νοεμβρίου 2006 #8 Share 30 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασε στον ΚΑΥΚΑ. www.kafkas.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 1 Δεκεμβρίου 2006 #9 Share 1 Δεκεμβρίου 2006 Δοκίμασε και στον Κοντορήγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nasos 1 Δεκεμβρίου 2006 #10 Share 1 Δεκεμβρίου 2006 παιδία πήγα στο βασιλείου και είχε μόνο των 20, 40, και 65W τι να κάνω? το κέντρο λάμπας μάλλον είχε εκρεμότητες με το κράτος αφου του το σφραγίσανε δεν έχω ακόμα δοκιμάσει να πάω στον δεδρινο o 65w μετ/στης ειναι μια χαρουλα για 2 λαμπες Τ8 25W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος