teo-95 8 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 8 Νοεμβρίου 2011 Σήμερα πηγα στο πετ σοπ και πήρα ενα ζευγαρι ξιφορους και προσεξα οτι στη θηλυκια υπαρχουν σημαδια εγκυμοσηνης(φουσκομενη κοιλια,μαυρες κοιλιδες) δεν ειμαι σιγουρος για αυτο και παραθέτω αυτη την φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 9 Νοεμβρίου 2011 Δείχνει να είναι,έχει μέλλον ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTASGAVALAS 9 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 9 Νοεμβρίου 2011 και μαλιστα πολυ μελλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo-95 9 Νοεμβρίου 2011 Author #4 Share 9 Νοεμβρίου 2011 (edited) δηλαδη ποτε θα φανει οτι ερχονται τα μωρακια? Έγινε επεξεργασία 9 Νοεμβρίου 2011 - teo-95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTASGAVALAS 9 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 9 Νοεμβρίου 2011 Nα ρωτησεις γυναικολογο...εγω λογιστης ειμαι...αλλα αργει πολυ θα πρεπει να φουσκωσει μιαμιση φορα τουλαχιστον παραπανω οποτε πανω απο εναμιση μηνα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo-95 10 Νοεμβρίου 2011 Author #6 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Nα ρωτησεις γυναικολογο...εγω λογιστης ειμαι...αλλα αργει πολυ θα πρεπει να φουσκωσει μιαμιση φορα τουλαχιστον παραπανω οποτε πανω απο εναμιση μηνα!! χαχα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Διάβασε εδώ για τα ψάρια σου, http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36731 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος