ΚΩΣΤΗΣ 4 Ιουνίου 2012 #51 Share 4 Ιουνίου 2012 Πανέμορφα τα μικρά και το ίδιο και η ζούγκλα τους. Να τα χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Ιουνίου 2012 #52 Share 4 Ιουνίου 2012 Να σου ζησουν τα κουκλια,ειναι πανεμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Ιουνίου 2012 Author #53 Share 5 Ιουνίου 2012 (edited) σας ευχαριστω πολυ!και μια γενικη του ενυδρειου το οποιο χαρης τα ψαρακια κατάντησα φυτεμενος στα καλα καθουμενα!!!!χαχαχαχαχααχχαχα!!!! υ.γ:ξερω οτι οι βαλισνεριες μπροστα θελουν βγάλσιμο(δεν τις προλαβαινω τις ατιμες)! Έγινε επεξεργασία 5 Ιουνίου 2012 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 5 Ιουνίου 2012 #54 Share 5 Ιουνίου 2012 Φιλε Σταθη χαλάλι το "φυτεμένο" για τους όμορφους μπόμπιρες!!!!! Να τα χαίρεσαι!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 5 Ιουνίου 2012 #55 Share 5 Ιουνίου 2012 Σαν αρσενικά τα βλέπω ................................................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 15 Σεπτεμβρίου 2012 #56 Share 15 Σεπτεμβρίου 2012 Για πες μας κανένα νεό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 17 Σεπτεμβρίου 2012 Author #57 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 Θοδωρε τα νεα δεν ειναι τοσο καλα...πιστευω θα γνωριζεις την περιπετεια με τον 2ο αρσενικο μου και τις εντονες αλλα χωρις αποτελεσμα προσπαθειες μου να τον κρατησω ζωντανο..απο εκει και περα και αφου το ενυδρειο εμεινε με το θηλυκό και τα μικρα(αρσενικα τελικα.. ) εμειναν στο ενυδρειο μου μεχρι αρχες αυγουστου. μετα πηγαν σε ενυδρειο φιλου μηπως εχουν καλυτερη τυχη(μεχρι τωρα ολα καλα) γιατι σε μενα δυστυχως απο την αρχη δεν εκατσαν.δεν ξερω τι εφταιξε και μαλλον ποτε δεν θα μαθω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος