teo-95 7 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 7 Νοεμβρίου 2011 Για σας εχω στρωσει το ενυδρειο μου (112 λτ) και δεν ξερω τι φυτά να βάλω σιγουρα θα βαλω anubia nana και σκέφτομαι για bacopa australis(απο οτι διαβασα αυτο απλωνεται και θελω να ρωτησω αν μπορω να βάλω σκούπα βυθού μετα) και τέλος για background σκεφτομαι για egeria densa....αυτα ανυπομωνώ να ακούσω προτάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 7 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 7 Νοεμβρίου 2011 πές μας λίγο για το ενυδρείο σου μπορεις να βάλεις ευκολα φυτα και κάτι πιο μέτριο;; απο εύκολα vallisneria (υπάχουν αρκετές) ceratophyllum demersun (για επιφάνια) anubia hygrofila difformis java moss είναι λίγες απο τις πολλές επιλογές σου που έχεις και μπορείς να τα βρείς αρκετα εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 7 Νοεμβρίου 2011 Οπως λεει και ο Billias πρεπει να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το ενυδρειο σου. Τι λαμπες εχει και ποσα βατ?Εχεις υποστρωμα?Εχεις χαλικι η αμμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 7 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 7 Νοεμβρίου 2011 Οπως λεει και ο Billias πρεπει να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το ενυδρειο σου. Τι λαμπες εχει και ποσα βατ?Εχεις υποστρωμα?Εχεις χαλικι η αμμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo-95 8 Νοεμβρίου 2011 Author #5 Share 8 Νοεμβρίου 2011 Οπως λεει και ο Billias πρεπει να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το ενυδρειο σου. Τι λαμπες εχει και ποσα βατ?Εχεις υποστρωμα?Εχεις χαλικι η αμμο? Απο λάμπες εχω μια Τ5 και ειναι 11watt(ετσι εγραφε το κουτι επανω δεν γραφει), υποστρωμα δεν εχω θέλω να δουλέψω με χαπάκια και τελος εχω χαλίκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Νοεμβρίου 2011 #6 Share 8 Νοεμβρίου 2011 Εχεις πολυ λιγο φωτισμο για τα λιτρα σου..Αυτα που σου ειπε ο billias πιο πανω κανουν και μπορεις να βαλεις και καμια κρυπτοκορινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo-95 8 Νοεμβρίου 2011 Author #7 Share 8 Νοεμβρίου 2011 Εχεις πολυ λιγο φωτισμο για τα λιτρα σου..Αυτα που σου ειπε ο billias πιο πανω κανουν και μπορεις να βαλεις και καμια κρυπτοκορινα. τι φωτισμος δηλαδη χρειάζομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Νοεμβρίου 2011 #8 Share 8 Νοεμβρίου 2011 Για ποιο πραγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo-95 8 Νοεμβρίου 2011 Author #9 Share 8 Νοεμβρίου 2011 Για ποιο πραγμα? γενικος τι φωτισμο χρειαζομαι για να είναι αρκετός Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Νοεμβρίου 2011 #10 Share 8 Νοεμβρίου 2011 Παιζει ρολο τι φυτα θες να βαλεις,αναλογα με τις απαιτησεις που εχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo-95 8 Νοεμβρίου 2011 Author #11 Share 8 Νοεμβρίου 2011 Παιζει ρολο τι φυτα θες να βαλεις,αναλογα με τις απαιτησεις που εχουν. anubies και κατι για πισω(με τιποτα κερατοφυλλα) αλλα τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo-95 8 Νοεμβρίου 2011 Author #12 Share 8 Νοεμβρίου 2011 και ας πουμε και egeria densa ι το αλλο που ειπε ο billias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος