Geosid 7 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 7 Νοεμβρίου 2011 Σε συνεχεια αυτου του ποστ http://www.aquazone....ndpost&p=608338 και επειδη δεν θελω να αφηνω αναπαντητα ερωτηματα ..... Εδω και αρκετο καιρο ο Κωστας μου εστειλε 4 υπεροχα ( κατα τη γνωμη μου ψαρια ) . Τα ψαρια εμειναν στο κυριος ενυδρειο μαζι με τους υπολοιπους κατοικους ( corydoras , σκαλαρια , mesonauta ) καθεται η πρωτη γεννα και οταν ειδα οτι ειναι γονιμοποιημενα τα αυγα επρεπε να βρω καπου για να βαλω το ζευγαρι , ολο αυτο το διαστημα ειχα στα σκαρια ενα ενυδρειο το οποιο το ξεκιναγα για φουλ φυτεμενο με διοξειδιο , μυδια , στριδια και ιστοριες . Αναγκαστικα το project εμεινε στασιμο .... Μειωθηκε η παροχη διοξειδιου στο 50% Μειωθηκε η ροη του φιλτρου Και μπηκε το ζευγαρι μεσα μαζι με εναν κωνο αναπαραγωγης .... Μετα απο μερικες μερες το ζευγαρι αρχιζε να γουσταρει το νεο του σπιτι και φτασαμε με αργα αλλα σταθερα βηματα στο παρακατω αποτελεσμα ... Το ζευγαρι με τα σκαλαρια που ειχα μεσα μεταφερθηκε στο κυριος ενυδρειο. 02/11/2011 http://www.youtube.com/watch?v=rHbxlf48lCA 04/11/2011 Αρκετα απο τα αυγα ειναι φουγκιασμενα .... Δεν με στεναχωρει καθολου εαν σκεφτουμε οτι η γονιμοποιηση εγινε σε 8 πεχα ( συν ) .. Οποτε καθε αλλο παρα χαρουμενος ειμαι !!!! http://www.youtube.com/watch?v=1FWJ1h0FYcE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Νοεμβρίου 2011 Author #2 Share 7 Νοεμβρίου 2011 05/11/2001 http://www.youtube.com/watch?v=-QGGjD-_iQQ 06/11/2011 http://www.youtube.com/watch?v=lNLBBhil2ds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 7 Νοεμβρίου 2011 07/11/2011 http://www.youtube.com/watch?v=PPdXcBT5vJw αρκετα απο τα μικρα βολταρουν μονα τους , μπορει να βρουν τους γονεις μπορει και να μην τους βρουν . Εχω προσεξει οτι τσιμπολογανε την αλγη απο τα τζαμια απο τα φυτα . Δεν θα ασχοληθω με παραγωγη αρτεμιας και αλλες ιστοριες . Ο χρονος μου ειναι αρκετα περιορισμενος . . Το παραπανω θεμα ειναι αφιερωμενο στο Κωστα και σε οσους γουσταρουν τη τρελλα μου !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Νοεμβρίου 2011 Author #4 Share 7 Νοεμβρίου 2011 (edited) Η γεννηστrα : διαστασεις 75χ55χ55 θερμοστατης 250w eheim jager φωτισμος 2χ24 φιλτρανση : eheim ecco : full substart βυθος : jbl manado και διαφορα φυτα που δεν θυμαμαι ονομασιες ..... Έγινε επεξεργασία 7 Νοεμβρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 7 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 7 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω Γιωργη για τις υπεροχες αυτες στιγμες... Ειμαι απο αυτους που γουσταρω την κουζουλαδα σου γιατι ειναι ωραια κουζουλαδα και με αποτελεσμα.......... Για τα ψαρια δεν εχω να σου πω και πολλα....στα εχω πει.. Απλα θα σου πω οτι δεν εχει σημασια παντα μονον!!! το ζευγαρι αλλα και ο Χομπιστας-εκτροφεας.. Δεν ειναι τυχαιο που οτι πεσει στα χερια σου καταφερνεις και πετυχαινεις αναπαραγωγες!!! Τι να προτοθυμηθω;;; Τα cory;;; το παλιο σου ζευγαρι δισκων;;; τα μεσονατα;;; τις κιχλιδες;; Συνεχισε ετσι ειναι αυτο που εχω να πω εγω και καλα μεγαλωματα ρε!!!!!!!! Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Νοεμβρίου 2011 Author #6 Share 7 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω Γιωργη για τις υπεροχες αυτες στιγμες... Ειμαι απο αυτους που γουσταρω την κουζουλαδα σου γιατι ειναι ωραια κουζουλαδα και με αποτελεσμα.......... Για τα ψαρια δεν εχω να σου πω και πολλα....στα εχω πει.. Απλα θα σου πω οτι δεν εχει σημασια παντα μονον!!! το ζευγαρι αλλα και ο Χομπιστας-εκτροφεας.. Δεν ειναι τυχαιο που οτι πεσει στα χερια σου καταφερνεις και πετυχαινεις αναπαραγωγες!!! Τι να προτοθυμηθω;;; Τα cory;;; το παλιο σου ζευγαρι δισκων;;; τα μεσονατα;;; τις κιχλιδες;; Συνεχισε ετσι ειναι αυτο που εχω να πω εγω και καλα μεγαλωματα ρε!!!!!!!! Ευχαριστω. Eχει πει ο Νινταλ οτι θα μου φερει ενα σετ κοκορια για ζευγαρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 7 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 7 Νοεμβρίου 2011 Eχει πει ο Νινταλ οτι θα μου φερει ενα σετ κοκορια για ζευγαρωμα ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις και μ 'αυτα :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Νοεμβρίου 2011 #8 Share 7 Νοεμβρίου 2011 Μπραβο Γεωργιε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Νοεμβρίου 2011 #9 Share 7 Νοεμβρίου 2011 Μπραβο Γεωργιε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Νοεμβρίου 2011 Author #10 Share 7 Νοεμβρίου 2011 Μπραβο Γεωργιε Μπραβο Γεωργιε Eυχαριστω Στρατο ....... Ευχαριστω Στρατο ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Νοεμβρίου 2011 #11 Share 7 Νοεμβρίου 2011 Εγω φταιω ρε;Μου κανει κολπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 7 Νοεμβρίου 2011 #12 Share 7 Νοεμβρίου 2011 Απλά υπέροχο. Χρειαζόμαστε κάπου κάπου και κάτι τέτοιο να μας θυμίζει τις ομορφιές του χόμπυ μας. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 8 Νοεμβρίου 2011 #13 Share 8 Νοεμβρίου 2011 (edited) τη κ*******ια!!!αυτου του ανθροπου χριαζομαστε για να λυσουμε τα προβληματα τις ζωης μας!!!!παντα τετια κ κανα νεο....... Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2011 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Νοεμβρίου 2011 #14 Share 8 Νοεμβρίου 2011 Τι θα γινει ρε κυριε με σενα?Θα ξεγεννησεις πολλα ψαρια ακομα? Μπραβο ρε Γιωργο,πολυ ομορφες εικονες φιλαρακι,να σου ζησουν και τα Δισκακια D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 8 Νοεμβρίου 2011 #15 Share 8 Νοεμβρίου 2011 Πές μας πως έριξες το ph από το 8.6 Χρησιμοποίησες διοξείδιο ή όσμωση? :lmao: Μιά χαρά είσαι. Οι ψαρούκλες τέλειες. :rasp: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Νοεμβρίου 2011 Author #16 Share 10 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=N-LZ6BbPxjA Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 10 Νοεμβρίου 2011 #17 Share 10 Νοεμβρίου 2011 μπαμπα να σου ζεισουν τα μικρα και να τα χαιρεσε.αντε και με το επιδομα πολυτεκνου.συχγαρητηρια για το μερακι που εχεις και σου ευχομαι πολλες πολλες γενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 10 Νοεμβρίου 2011 #18 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Και μόλις μεγαλώσουν με το καλό, καπαρώνω απο τώρα μια τετράδα... Κάλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊΙδουρογύρευε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 10 Νοεμβρίου 2011 #19 Share 10 Νοεμβρίου 2011 (edited) μπραβο ρε αγορι..... τη συνθικες εχεις τωρα?και κατι αλλο για πετυχεις γενα αλλαξες συνθικες? Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2011 - μηνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 10 Νοεμβρίου 2011 #20 Share 10 Νοεμβρίου 2011 φτου, φτου μην τα ματιασω!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamos 10 Νοεμβρίου 2011 #21 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Μήπως να βγάλεις το κώνο αναπαραγωγής από μέσα.....γιατί αν ξανά γεννήσουν θα σου φάνε τα μικρά επειδή τα βλέπουν μετά σαν απειλή για τα νέα αυγά....καλή συνέχεια και από εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Νοεμβρίου 2011 Author #22 Share 10 Νοεμβρίου 2011 μπαμπα να σου ζεισουν τα μικρα και να τα χαιρεσε.αντε και με το επιδομα πολυτεκνου.συχγαρητηρια για το μερακι που εχεις και σου ευχομαι πολλες πολλες γενες. σε ευχαριστω να σε καλα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Νοεμβρίου 2011 Author #23 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Και μόλις μεγαλώσουν με το καλό, καπαρώνω απο τώρα μια τετράδα... Κάλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊΙδουρογύρευε... αν μεγαλωσουν δικη σου μια τετραδα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Νοεμβρίου 2011 Author #24 Share 10 Νοεμβρίου 2011 μπραβο ρε αγορι..... τη συνθικες εχεις τωρα?και κατι αλλο για πετυχεις γενα αλλαξες συνθικες? δεν πειραξα τιποτα μηνα και γενικοτερα εχω παψει να σκαλιζω , κανω τις αλλαγες μου και τα ταισματα και τα υπολοιπα τα αφηνω να πανε μονα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Νοεμβρίου 2011 Author #25 Share 10 Νοεμβρίου 2011 φτου, φτου μην τα ματιασω!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος