Geosid 5 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2011 Οι φωτογραφιες απο τους νικητες της καθε κατηγοριας . Οι φωτογραφιες μπαινουν κατοπιν αδειας που πηρα απο τον Jeffrey Tan . Grand Champion open 1st open 2nd open 3rd pattern 1st pattern 2nd pattern 3rd solid 1st solid 2nd solid 3rd spotted 1st spotted 2nd spotted 3rd stripe 1st stripe 2nd stripe 3rd swedis home bred 1st swedish home bred 2nd swedish home bred 3rd wild 1st wild 2nd wild 3rd Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 5 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 5 Νοεμβρίου 2011 τι ομορφα που ειναι τα ατιμα.....οταν εχουν τη περιποιηση που τους πρεπει....να μου πεις ειναι και μοντελα!!!! να εχεις ματια να χαζευεις....κ πιστη στο καλο χριστουλη μηπως γινουν κα τα δικα σου ετσι........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 5 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 5 Νοεμβρίου 2011 Τέλεια ζωντανά! Αχ ρε Γιώργο μας αρρώστησες βραδυάτικα. Σ ευχαριστούμε πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 6 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Φανταστικές φωτογραφίες. Ευχαριστούμε πολύ για τα όνειρα. Έχω μια ερωτηση όμως. Τι είναι τα Swedish? Μοιάουν με alenquer ή μου φαίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 6 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Να εισαι καλα Γιωργη για την παρουσιαση!!! Φανταστικές φωτογραφίες. Ευχαριστούμε πολύ για τα όνειρα. Έχω μια ερωτηση όμως. Τι είναι τα Swedish? Μοιάουν με alenquer ή μου φαίνεται? Αυτη για μενα ειναι η κορυφαια κατηγορια. Ειναι ψαρια οπου εχουν γεννηθει κατ'οικον απο χομπιστες....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος