Rik 5 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2011 Παιδια προσπαθω να απαντησω στα διαφορα θεματα, παταω δημοσιευση και δεν κανει τιποτα, τι συμβαινει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Νοεμβρίου 2011 Author #2 Share 5 Νοεμβρίου 2011 Κανω προβες για αυτο μπορει να γραφω οτι νανε.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 5 Νοεμβρίου 2011 (edited) Οκ, μαλλον τα καταφερα, πατωντας το κουμπι συμβατοτητας τωρα μπορω να απαντησω, εαν νομιζεται πως πρεπει να διαγραφη το θεμα παρακαλω συνεχιστε, ελπιζω να μην εχω καποιο αλλο προβλημα. Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2011 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Νοεμβρίου 2011 Author #4 Share 5 Νοεμβρίου 2011 (edited) Το εν λογω κουμπι ενημερωτικα! Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2011 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 5 Νοεμβρίου 2011 Ρικ δεν βλεπω αυτο που εβαλες φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Νοεμβρίου 2011 #6 Share 5 Νοεμβρίου 2011 Με τον Firefox δεν μπορω ουτε εγω να απαντησω. Με τον Google Chrome απαντω κανονικοτατα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 5 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 5 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχω πρόβλημα με τον Firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 5 Νοεμβρίου 2011 #8 Share 5 Νοεμβρίου 2011 Oυτε και εγω εχω προβλημα με firefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Νοεμβρίου 2011 Author #9 Share 5 Νοεμβρίου 2011 Οι υπολοιποι μπορειτε να δειτε την συνημενη φωτο του κουμπιου συμβατοτητας; Ενημερωτικα εχω vista και explorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 5 Νοεμβρίου 2011 #10 Share 5 Νοεμβρίου 2011 (edited) Σβήστα και τα δυο Εγώ το τρέχω με firefox και 7 ultimate (64bit).... Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2011 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Νοεμβρίου 2011 Author #11 Share 5 Νοεμβρίου 2011 Σβήστα και τα δυο Εγώ το τρέχω με firefox και 7 ultimate (64bit).... Τη να σβησω βρε Πανο!!! Για να σκαμε φραγκα τωρα για 7, ασε που θα πρεπει να ξαναστηνω και να ρυθμιζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 5 Νοεμβρίου 2011 #12 Share 5 Νοεμβρίου 2011 Εχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 5 Νοεμβρίου 2011 #13 Share 5 Νοεμβρίου 2011 τωρα το παρατηρησα,ουτε εγω μπορω με τον explorer να απαντησω.αντιστοιχα εχω (s)vista και explorer/chrome,τα βλεπω κανονικα και με τα δυο (με τον explorer δεν βλεπω το λογοτυπο πανω πανω ομως) ενω με το chrome ολα μελι γαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 5 Νοεμβρίου 2011 #14 Share 5 Νοεμβρίου 2011 Mε τον explorer οντως δεν βλεπω το banner. Μαλλον το Adobe Flash Player 11,0,1,152 κρασάρει στον explorer... Ουτε να απαντησω μπορω! Χαχα fail o explorer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 5 Νοεμβρίου 2011 #15 Share 5 Νοεμβρίου 2011 οκ Πανο,ευτυχως δεν ειμαι μονος μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Νοεμβρίου 2011 Author #16 Share 5 Νοεμβρίου 2011 Και εγω με το chrome δεν εχω προβλημα αλλα γενικος η καινουργια πλατφορμα του φορουμ σηκωνει βελτιωσει σε πολλους τομεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Νοεμβρίου 2011 Author #17 Share 6 Νοεμβρίου 2011 (edited) Δεν θα το πιστεψετε αλλα τωρα πρωτη φορα βλεπω το Banner του Aquazone με το crome μια που εως σημερα εμπαινα μονο με τον explorer!!! :lmao: Πω πω ρομπα εγινα!!! :bigemo_harabe_net-163: Μας εχει φαει αυτη η τεχνολογια!!! Έγινε επεξεργασία 6 Νοεμβρίου 2011 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Νοεμβρίου 2011 Author #18 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Ρικ δεν βλεπω αυτο που εβαλες φιλε! Κωστη εσυ με τη μπαινεις στο Νετ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 6 Νοεμβρίου 2011 #19 Share 6 Νοεμβρίου 2011 καλα εγω ειμαι καλυτερος...οταν ανεβηκε το νεο φορουμ,στην πρωτη συναντηση μετα που ειδα τον admin μας του ειπα: "καλα ωραιο το νεο forum αλλα για μενα εχει ενα κακο,σε αυτη την σπρη λεζαντα πανω πανω γιατι δεν βαζουμε το λογοτυπο μας???" Και μου απανταει: "μα το εχω βαλει..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Νοεμβρίου 2011 Author #20 Share 6 Νοεμβρίου 2011 καλα εγω ειμαι καλυτερος...οταν ανεβηκε το νεο φορουμ,στην πρωτη συναντηση μετα που ειδα τον admin μας του ειπα: "καλα ωραιο το νεο forum αλλα για μενα εχει ενα κακο,σε αυτη την σπρη λεζαντα πανω πανω γιατι δεν βαζουμε το λογοτυπο μας???" Και μου απανταει: "μα το εχω βαλει..." Βρε τη εχουμε παθει.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Νοεμβρίου 2011 #21 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Ρικ εγω μπαινω με windows 7 professional και chrome.Δεν εχω προβληματα γενικα,μονο αυτο που εβαλες δεν βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος