KokkinosK 10 Νοεμβρίου 2011 #26 Share 10 Νοεμβρίου 2011 θα είμαι και εγω εκεί οποιος θέλει moss να μου πει να του φερω επίσης και τα red eye puffer Ποιές είναι οι ιδανικές συνθήκες γιατα puffer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 10 Νοεμβρίου 2011 #27 Share 10 Νοεμβρίου 2011 (edited) Μεσα και εγω!! :D Θα δω τι έχω απο εδω και απο εκει ξεχασμένο και θα φέρω! Εχω ενα φακελακι αρτεμια σίγουρα, και θα φέρω και ενεργό ανθρακα που είχα παρει απο σποντα απο την Πιτα περυσι γιατι δεν έκανε για ασποδυλα (ετσι θυμαμαι ειχατε πει). Θα φερω καμια σακουλα και το μοιραζεται οποιος θελει. Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2011 - tsoum Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 10 Νοεμβρίου 2011 #28 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Ποιές είναι οι ιδανικές συνθήκες γιατα puffer? σου ποστάρψ παρακάτω ένα λίνκ με τις συνθήκες που χρειάζονται να ξέρεις ότι είναι 1 αρσενικό 2 θηλυκά http://www.seriouslyfish.com/profile.php?genus=Carinotetraodon&species=lorteti&id=861 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiscr 11 Νοεμβρίου 2011 #29 Share 11 Νοεμβρίου 2011 θα ερθω και εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Νοεμβρίου 2011 Author #30 Share 11 Νοεμβρίου 2011 (edited) Μιας και χειμώνιασε άντε να μαζευτούμε όλοι μαζί να ζεστάνουμε τον χώρο με την παρουσία μας..... (κάτι παρόμοιο με το: κάνει κρύο καιρός για δύο) Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2011 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 11 Νοεμβρίου 2011 #31 Share 11 Νοεμβρίου 2011 Θελω να βαλω red cherry αν καποιος εχει πολλες μπορω να αγορασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 11 Νοεμβρίου 2011 #32 Share 11 Νοεμβρίου 2011 παίδες αν είναι κάποιος για τα pufferakia να μου πει να τα φέρω γιατι πρεπει να φυγουν άμεσα ένα 60λιτρο θέλουνε με κρυψώνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 11 Νοεμβρίου 2011 #33 Share 11 Νοεμβρίου 2011 Μήπως θέλει και μικρά κονβικτ κανένας; Είναι αρκετα μικρα ~1,5-2 εκ. θα ερθω και εγω... Ω, ωραία, θα πιάσουμε χελωνοκουβέντα! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 11 Νοεμβρίου 2011 #34 Share 11 Νοεμβρίου 2011 Δυστηχώς λείπω εκτός Θεσσαλονίκης,καλά να περάσετε... Sent from my iPhone Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiscr 11 Νοεμβρίου 2011 #35 Share 11 Νοεμβρίου 2011 Μήπως θέλει και μικρά κονβικτ κανένας; Είναι αρκετα μικρα ~1,5-2 εκ. Ω, ωραία, θα πιάσουμε χελωνοκουβέντα! :D δυστυχώς ακυρώθηκε, λόγο δουλειάς, η βόλτα στη Θεσσαλονίκη, ζητώ συγνώμη. την επόμενη φορά θα με εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 12 Νοεμβρίου 2011 #36 Share 12 Νοεμβρίου 2011 Μήπως θέλει κανείς να φέρω λίγη φακή που έχω μπόλικη? Ας πάρει τηλ στο 6979 000 511 Κων/νος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Νοεμβρίου 2011 Author #37 Share 12 Νοεμβρίου 2011 Για να ετοιμάζεστε σιγά-σιγά..... Φάτε για μεσημέρι και ελάτε για τον απογευματινό καφέ στη παρέα μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 12 Νοεμβρίου 2011 #38 Share 12 Νοεμβρίου 2011 (edited) Μεσα κ εγώ ! Τα ξαδερφάκια πιρανχας είδαν το ΠΜ που έστειλα για την αγγελία με τους ροδοστομους; Τους θέλω! φερτε τους στη συναντηση Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2011 - tsagos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 12 Νοεμβρίου 2011 #39 Share 12 Νοεμβρίου 2011 παιδες θα φερω ενα κομματι μεγαλουτσικο moss γιατι χθες εδωσα παρα πολύ τα παιδια που μου στειλανε pm να ξερουν θα τους δωσω αν εχεις κανενας πετρες (χαρισμα) για να στησω ενα 120 λιτρο malawi θα ειμαι ευγνωμων ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Νοεμβρίου 2011 Author #40 Share 12 Νοεμβρίου 2011 Πραγματοποιήθηκε και αυτή η συνάντηση.... αλλά και με κάποιους που υποσχέθηκαν και απουσίαζαν κλασσικά !!! Άντε να δούμε την άλλη φορά. Όποιος δεν έρχεται θα παίρνει ένα 33% χα χα χα Παρόλα αυτά το κλίμα ήταν πολύ ζεστό και φιλικό. Επιτυχία είχε και το μικρό μας παζάρι που κάποιοι χρειάστηκαν κάποια που είχαν φέρει κάποιοι άλλοι !!! Την επόμενη φορά να φροντίζουμε να είναι πιο μεγάλο, και να ξέρετε δεν είναι του στυλ "τράμπας" ή ανταλλαγής"..... ότι σου κάνει το παίρνεις άσχετα το αν δεν έχεις φέρει κάτι εσύ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Νοεμβρίου 2011 #41 Share 12 Νοεμβρίου 2011 χαιρομαι που μαζευτηκατε πολλοι σημερα.αντε με το καλο και τον επομενο μηνα. ΥΓ.μπορει να μην ηρθα σημερα,και να μην πηγα και στο γαμο που ηταν να παω,καθως ενα κρυολογημα με κρατησε στη ζεστουλα του σπιτιου μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 12 Νοεμβρίου 2011 #42 Share 12 Νοεμβρίου 2011 Ομορφα ηταν ενδιαφερουσες πληροφοριες και ομορφη παρεα αντε να περναει ο καιρος η και κανα εκτακτο δεν θα ηταν ασχημα ....Well done :bigemo_harabe_net-146: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 12 Νοεμβρίου 2011 #43 Share 12 Νοεμβρίου 2011 Άλλη μια συνάντηση πήγε καλά. Άντε και περισσότεροι την άλλη φορά. @klaz Περαστικά, προσοσχή γιατι κυκλοφορεί ξανά ίωση. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 12 Νοεμβρίου 2011 #44 Share 12 Νοεμβρίου 2011 Ομορφα ηταν ενδιαφερουσες πληροφοριες και ομορφη παρεα αντε να περναει ο καιρος η και κανα εκτακτο δεν θα ηταν ασχημα ....Well done :bigemo_harabe_net-146: Τα site που σου έλεγα είναι: # http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/webshop.pl?t=e_willkommenν=1 # http://www.aquaristic.net/ Δες για την UV που ήθελες και το κανονίζουμε απο Γερμανία Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 12 Νοεμβρίου 2011 #45 Share 12 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 12 Νοεμβρίου 2011 #46 Share 12 Νοεμβρίου 2011 Ακόμη καλύτερα στο http://www.aquaristic.net/en/Technical-Equipment/UV-Sterilizer/UV-bulb/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Νοεμβρίου 2011 #47 Share 12 Νοεμβρίου 2011 τη λαμπα γιατι την θελεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 12 Νοεμβρίου 2011 #48 Share 12 Νοεμβρίου 2011 Πολύ ωραία παρέα και πολύ ωραία πιρανχοσυζήτηση!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 12 Νοεμβρίου 2011 #49 Share 12 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα κωστη περαστικα καταρχην η λαμπα ειναι στο φιλτρο το sera biofilter 250 + uv 5w και καηκε και με ζητησαν 40 εδω σε 2 μαγαζια που ρωτησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Νοεμβρίου 2011 #50 Share 12 Νοεμβρίου 2011 για τι ενυδρειο την προοριζεις..? υγ.ευχαριστω για τις ευχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος