Jump to content

Μετα Το Νεο Set Up

olumpiakos759

Recommended Posts

vasillneria κωστα κ τωρα εδεσε ολο το ενυδρειο απο αυτη την μερια ητανε αδειο απο εκει θα δεις και μολις ανεβασω της φώτογραφιες

• Απαντήσεις 75
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ποσα ψαρακια κανουνε?

η συγκεκριμένη κυρία στην τελευταία της γέννα έδωσε 12 μικρά (τουλάχιστον τόσα κατάφερα να απομακρύνω όταν τα είδα) :bigemo_harabe_net-146:

μια χαρα η κυρια εχει καψει καρδιες μεσα στο ενυδρειο μιλαμε!!πρεπει να τα βγαζεις τα μικρα οταν γεναει;δεν εχω αλλο ενυδρειο

Αυτα τα ψαρακια, θα ειναι το επομενο μου setup, αντε..θα περιμενω απο καμια γεννα σου...να ξερουμε και τι περνουμε! Ειναι πανεμορφα τα ατιμα.

μια χαρα η κυρια εχει καψει καρδιες μεσα στο ενυδρειο μιλαμε!!πρεπει να τα βγαζεις τα μικρα οταν γεναει;δεν εχω αλλο ενυδρειο

Όσες φορές τα άφησα μέσα και επειδή ξεμακραίνουν γρήγορα απο το κοχύλι, τα αρσενικά τα εξαφάνισαν.

Μπράβο αγορίνα!!!

Πολύ καλό!!! :bigemo_harabe_net-64:

Αν βεις και κανα κοχύλι επιπλέον, ακόμα και μεγαλύτερο και θαλασσινό ακομα βάλτο μεσα να εχουν φωλίτσες!!

Προσοχή μην βάλεις καποιο διακοσμητικό γιατι μπορεί να εχει πάνω βερνίκι ή διαφορά....και δεν κάνει!

καλησπερα το θυληκο εδω και δυο μερες ειναι συνεχεια στο κοχυλι δεν απομακρυνεται καθολου και οποτε με βλεπει κρυβεται μεσα λετε να περιμενει μωρακια?????

Υπομονή Κωστα....ποτε δεν ξερεις.....

Τωρα που εβαλες και εμπειρο θηλυκό ολα ειναι πιθανά....

Δωσε τους χρόνο και υπάρχουν αυγα ή μωρα θα τα δεις μια μέρα!

:rolleyes:

Έγινε επεξεργασία - PRINCE

Μπράβο φίλε, όμορφο ενυδρείο. Το αδικούν λίγο οι φωτογραφίες, αλλά πάλι φαίνεται το μεράκι σου...

Ένα μπράβο και στον Κλεόβουλο που έδειξε ακόμα μια φορά την αγάπη του για το χόμπι!

Πολύ όμορφο ενυδρείο και πολύ χομπίστικα ψάρια. Να το χαίρεσαι και να μην αγχώνεσαι για την γέννα. Θα έρθει στην ώρα της και θα το καταλάβεις από την συμπεριφορά του ζευγαριού.

:)

τα παρατηρω δυο μερες τωρα το ζευγαρι μαλλον τσακωθηκε οποτε παει στην φωλια το αρσενικο το διωχνει η κρυβεται μεσα στο κοχυλι του!και το θυληκο δεν το κουναει καν απο τα κοχυλια ολο εκει την βγαζει ουτε που ωγενει να φαει

Eheim EHFIMECH 1L καλημερα αυτο ειναι καλο υλικο να το παρω?

Απο EHEIM παρε substrat pro.Eξαιρετικο βιολογικο υλικο.

:)

πολύ καλό το ενυδρείο σου φίλε μου

να το δείτε οτι σε λίγο καιρό όλο το φορουμ θα γεμίσει με καλβοειδή ψάρια :bigemo_harabe_net-74:

Πολύ όμορφο ενυδρείο,η βαλισνερια το παθαίνει γιατί ίσως έχεις χαμηλά νιτρικά ή από έλειψη σιδήρου

Sent from my iPhone

πολυ ομορφα και ιδιαιτερα ψαρια ! μου αρεσε το σετ απ ολου του ενυδρειου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...