olumpiakos759 4 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 4 Νοεμβρίου 2011 Όγκος: (Rio)80 λιτρα Φυτά: Βαλισνεριες 2 anubies Ψάρια / Άλλα είδη: 3 altolambrologus sumbu Διακοσμητικά υλικά: 12 κιλα χαλαζιακι αμμος Φόντο: μπλε Φωτισμός: 1 λάμπα που δεν ξερω ποσο ειναι απο της 4 μεχρι της 11 και μετα μεχρι της 4 αυτοκολητο led μπλε Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες με την λαμπα και 5 με τα led Φιλτράρισμα:juwell εσωτερικο Θερμοστάτης: Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: 8,5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: 25% ανά 7 μέρες Θερμοκρασία: 26 Φωτογραφίες: Μηχανή: Φακός: Λοιπός Εξοπλισμός: Τρίποδο ISO: Διάφραγμα: Ταχύτητα κλείστρου: White Balance: Focus: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 4 Νοεμβρίου 2011 Να τους χαιρεσαι τους κουλους φιλε μου.Μονο καλβους εχεις μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 4 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 4 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω φιλε!!ναι μονο sumbu εχω μεσα ψαχνω να βρω αλλα 3 αλλα τιποτα πουθενα.κ ξεχασα να αλαξω τα λιτρα¨)ειναι 80lt soz!!!!! Διορθώθηκε και αναφέρει 80 λίτρα , Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 4 Νοεμβρίου 2011 Αν καταλαβα καλα ειναι 80 λιτρα το ενυδρειο?Αν ναι ειναι λιγα γιαυτα τα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 4 Νοεμβρίου 2011 Όγκος: (Rio)400 λιτρα οποτε 80 λίτρα , oi διαστάσεις του ενυδρείου ; Φυτά: Βαλισνεριες 2 anubies Ψάρια / Άλλα είδη: 3 altolambrologus sumbu Θα ηταν καλά εφόσον είναι sumbu να έβαζες και κάμποσα κογχύλια εκτός αν δεν τα είδα γιατί αν θυμάμαι καλά θέλουν και κογχύλια. Διακοσμητικά υλικά: 12 κιλα χαλαζιακι αμμος Φόντο: μπλε Φωτισμός: 1 λάμπα που δεν ξερω ποσο ειναι απο της 4 μεχρι της 11 και μετα μεχρι της 4 αυτοκολητο led μπλε Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες με την λαμπα και 5 με τα led Δηλαδή το σύνολο το σύνολο της φωτοπεριόδου πόσο είναι ; Φιλτράρισμα:juwell εσωτερικο Το φίλτρο τι υλικό περιέχει ; Θερμοστάτης: Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: 8,5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: 25% ανά 7 μέρες Θερμοκρασία: 26 Φωτογραφίες: Μηχανή: Φακός: Λοιπός Εξοπλισμός: Τρίποδο ISO: Διάφραγμα: Ταχύτητα κλείστρου: White Balance: Focus: Περιμένουμε νέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 4 Νοεμβρίου 2011 Author #6 Share 4 Νοεμβρίου 2011 Αν καταλαβα καλα ειναι 80 λιτρα το ενυδρειο?Αν ναι ειναι λιγα γιαυτα τα ψαρια. ναι φιλε μου 80 λιτρα ειναι εχω δει κ σε 60 λιτρα να τα εχουνε κ 6 ψαρακια ξερω γω τι να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 4 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 4 Νοεμβρίου 2011 (edited) Μια χαρα ειναι τα λίτρα για αυτα τα ψαράκια! Φιλε Κώστα ωραίο εγινε το νεο set up και καλά εκανες που μετεφερες τα ψαρια απο το 60αρι στο 80αρι!! Μεγαλώσανε τα ψαράκια ή μου φαίνεται??? Παντως αν μπορεις βάλε και κανα κοχυλάκι μεσα....μπορει καποια στιγμή να το εκτιμήσουν...και ας προτιμούν να είναι συνέχεια στις πέτρες! Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2011 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Νοεμβρίου 2011 #8 Share 4 Νοεμβρίου 2011 ναι φιλε μου 80 λιτρα ειναι εχω δει κ σε 60 λιτρα να τα εχουνε κ 6 ψαρακια ξερω γω τι να σου πω. Oτι βλεπουμε δεν παει να πει οτι ειναι και 100% ασφαλες Η σωστο Παντως ωραιο το ενυδρειο σου μπορεις να βαλεις και καμια ριζουλα valisneria !!! Προσωπικα τις γουσταρω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 4 Νοεμβρίου 2011 #9 Share 4 Νοεμβρίου 2011 Ωραίο φίλε μου!Κατά την γνώμη μου βάλε ένα μαύρο φόντο!Θα δείξει πολύ περισσότερο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 4 Νοεμβρίου 2011 Author #10 Share 4 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω παιδεια ναι το αλαξα το φοντο ουτε εμενα μου πολυ αρεσε και εβαλα κατι σε σκουρο που ειχα με πετρες οντως πολυ καλυτερο!!!valisneria εχω μεσα αλλα μαραζωσε γιατι οταν εκανα το set up εκανε κρυο μεσα στο σπιτι κ δεν το βλεπω να περνει τα απανω της!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 4 Νοεμβρίου 2011 Author #11 Share 4 Νοεμβρίου 2011 σορρυ για την ποιοτητα καποια στιγμη θα ανεβασω καλυτερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 4 Νοεμβρίου 2011 Author #12 Share 4 Νοεμβρίου 2011 τα ψαρακια αυτα τα εχω γυρω στους 7 με 8 μηνες βεβαια τα ειχα παρατησει τελειως μου ειχε συμβει κατι και δεν ειχα ορεξη τελοσπαντων.μεχρι που τα ταιζα 1 φορα στης 9 μερες το νερο ειχα να το αλαξω κανα 2 μηνες οπου εκανα το νεο set up και τα φροντιζω κανονικα τα ταιζω 2 φορες την μερα!!!τα 2 ειναι περιπου στο ιδιο μεγεθος και το τριτο πιο μικρο λετε να ειναι το θυληκο?οπου το κακομοιρο ολο ψηλα στην γωνια το εχουνε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 4 Νοεμβρίου 2011 #13 Share 4 Νοεμβρίου 2011 τα ψαρακια αυτα τα εχω γυρω στους 7 με 8 μηνες βεβαια τα ειχα παρατησει τελειως μου ειχε συμβει κατι και δεν ειχα ορεξη τελοσπαντων.μεχρι που τα ταιζα 1 φορα στης 9 μερες το νερο ειχα να το αλαξω κανα 2 μηνες οπου εκανα το νεο set up και τα φροντιζω κανονικα τα ταιζω 2 φορες την μερα!!!τα 2 ειναι περιπου στο ιδιο μεγεθος και το τριτο πιο μικρο λετε να ειναι το θυληκο?οπου το κακομοιρο ολο ψηλα στην γωνια το εχουνε!!! Μάλλον αδύναμο αρσενικό είναι αυτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 4 Νοεμβρίου 2011 Author #14 Share 4 Νοεμβρίου 2011 λες ε; το αλλο απο τα αλλα δυο εχει πιασει την φωλια με τα κοχυλια εχω διαβασει οτι στα κοχυλια πανε τα θυληκα αν και δεν το κοβω ολα αρσενικα πρεπει να ειναι δυστηχως!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 6 Νοεμβρίου 2011 Author #15 Share 6 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα σττην παρεα να ρωτησω κατι?το ενα εχει παει και εχει πιασει την φωλια με τα κελυφη που ειναι στο κεντρο του ενυδρειου λετε να ειναι θυληκο?η πανε και τα αρσενικα?και οποιο παιρναει απο κει τα κυνηγαει!!!τι λετε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 6 Νοεμβρίου 2011 #16 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Θηλυκό είναι κατά πάσα πιθανότητα.Τα αρσενικά πλησιάζουν μόνο για να ζευγαρώσουν. Αν αρχίσει να φυλάει το κοχύλι και δεν ξεμακραίνει απο κει σύντομα θα έχεις μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 6 Νοεμβρίου 2011 Author #17 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Θηλυκό είναι κατά πάσα πιθανότητα.Τα αρσενικά πλησιάζουν μόνο για να ζευγαρώσουν. Αν αρχίσει να φυλάει το κοχύλι και δεν ξεμακραίνει απο κει σύντομα θα έχεις μικρά. μακαρι φιλε μου!!!!το αλλο που πιστευω οτι ειναι αρσενικο ειναι πιο μεγαλο αλλα οποτε συναντιουτε το μεγαλυτερο κανει περα μονο του ενο το αλλο μικρο πιο μικρο απο ολλα οποτε το βρικσουνε πεφτει ξυλο αι να δουμε τι θα δουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 10 Νοεμβρίου 2011 Author #18 Share 10 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα μετα την βοηθεια του φιλου κλεοβουλου που μου εστηλε 1 θηλυκο ολα ειναι πολλη ομορφα μεσα στο ενυδρειο ειδες μια γυναικα τη κανει ετσι πιστευω βεβαια!ανοιξα λιγο τα φωτα να δω τη κανουνε κ μολις τα αναψα πηγε στο κοχιλι και ειχε παει κ αλλο ενα διπλα της κ ετρεμε συνεχεια πολλυ ομορφο σκηνικο!!!!!ευχαριστω φιλε κλεοβουλε για την βοηθεια σου!!!!!!αυριο που θα αναψω τα φωτα θα βαλω και φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 10 Νοεμβρίου 2011 #19 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Χαίρομαι που το ψαράκι έφτασε καλά! Αυτή η θηλυκιά έχει εμπειρία Σε λίγο θα έχεις γέννες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 10 Νοεμβρίου 2011 #20 Share 10 Νοεμβρίου 2011 (edited) Παρα πολύ ωραίες εξελίξεις βλέπω! Φιλε Κωστα εχε υπόψη πως τα ψαρια αυτά τωρα ωριμάζουν και ειναι ετοιμα για αναπαραγωγή..... Στο λέω αυτό γιατι μαζί με εσενα αν θυμάσαι ειχα πάρει και εγώ δυο που πρόσφατα γέννησαν! Και αφου αναφέρει και ο Κ.Κλεόβουλος οτι σου έστειλε έμπειρο θηλυκό τοτε η γέννα θα ερθει σύντομα! Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2011 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 11 Νοεμβρίου 2011 Author #21 Share 11 Νοεμβρίου 2011 Χαίρομαι που το ψαράκι έφτασε καλά! Αυτή η θηλυκιά έχει εμπειρία Σε λίγο θα έχεις γέννες. ειναι τσακπινα μακαρι κ.κλεοβουλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 11 Νοεμβρίου 2011 Author #22 Share 11 Νοεμβρίου 2011 (edited) Παρα πολύ ωραίες εξελίξεις βλέπω! Φιλε Κωστα εχε υπόψη πως τα ψαρια αυτά τωρα ωριμάζουν και ειναι ετοιμα για αναπαραγωγή..... Στο λέω αυτό γιατι μαζί με εσενα αν θυμάσαι ειχα πάρει και εγώ δυο που πρόσφατα γέννησαν! Και αφου αναφέρει και ο Κ.Κλεόβουλος οτι σου έστειλε έμπειρο θηλυκό τοτε η γέννα θα ερθει σύντομα! ναι θυμαμαι κωστη 2 πηρες και σου βγηκε ζευγαρι?εισαι τυχερος!!να σου ζησουνε ποσα ψαρακια κανουνε? Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2011 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 11 Νοεμβρίου 2011 Author #23 Share 11 Νοεμβρίου 2011 sos εβαλα ενα λουλουδι μεσα σημερα και ειδα ενα κοκιινο σκουλικι πιγα να το πιασο αλλα δεν μπορεσα εχω προβλημα λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 11 Νοεμβρίου 2011 Author #24 Share 11 Νοεμβρίου 2011 γιατι δεν μου ανεβαζει φωτογραφιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 11 Νοεμβρίου 2011 #25 Share 11 Νοεμβρίου 2011 (edited) Τι λουλούδι εβαλες???Φυτό ενυδρειακό ή λουλούδι απο γλάστρα?? Οσο για το σκουλίκι μην ανησυχείς.....πρωτεϊνούχος μεζες για τα ψαράκια σου! Όσο για τις φωτογραφίες δες εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=66172 Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2011 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος