niknik 2 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 2 Νοεμβρίου 2011 παιδια καλησπερα θελω να ρωτησω πως βγαινει η κοραλινη απο τον κυκλοφορητη οταν τον βγαλεις για να τον καθαρισεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 2 Νοεμβρίου 2011 αστον ενα 24ωρο μεσα σε νεροξυδο,και μετα με μια οδοντοβουρτσα τριψτο απαλα και...βουαλααα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 2 Νοεμβρίου 2011 .....καινούργιος θα γίνει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Νοεμβρίου 2011 Author #4 Share 2 Νοεμβρίου 2011 σε ευχαριστω aiole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 2 Νοεμβρίου 2011 Να σου πω εγω κατι πιο γρηγορο. Σ'εναν κουβα νερο και aqua forte.Τον αφηνεις κανα 20λεπτο και μετα καλο τριψιμο με σφουγκαρακι κουζινας απο αυτα χωρις αρωματικα και απορυπαντικα. Μετα καλο καλο ξεβγαλμα,και τοτε ειναι που θα γινει σαν καινουριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Νοεμβρίου 2011 #6 Share 2 Νοεμβρίου 2011 ... με πρόλαβε ο klaz... σ αυτόν τα ευχαριστήρια !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 2 Νοεμβρίου 2011 Αυτό με το aqua-forte δεν το ήξερα... αν έχει μεταλλικά μέρη (άξονας πχ) δεν θα υπάρξει πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Νοεμβρίου 2011 #8 Share 2 Νοεμβρίου 2011 ο στρατος δεν μασαει απο μεταλλα....τα κοιταει και αυτοκαθαριζονται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Νοεμβρίου 2011 #9 Share 2 Νοεμβρίου 2011 Δεν παθαινουν απολυτως τιποτα.Καρατσεκαρισμενο απο μενα προσωπικα.Εγω τους δικους μου ετσι τους καθαριζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 2 Νοεμβρίου 2011 #10 Share 2 Νοεμβρίου 2011 Εγω πάντως δεν τους καθαρίζω καθόλου....δεν έχει χρειαστει, άσε που μου αρέσει η κοραλίνη επάνω τους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Νοεμβρίου 2011 #11 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Όταν πρόκειται να πουληθεί κάτι τότε καθαρίζω. Την κοραλίνη επάνω στον εξοπλισμό (σε σημείο που δεν ενοχλεί πρακτικά) την αφήνω και εγώ για αισθητικούς λόγους !!! .... ...κάνει τον εξοπλισμό αόρατο μέσα στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Νοεμβρίου 2011 Author #12 Share 3 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω Στρατο και Κlaz πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος