Jump to content

Αναγνωριση Φυλου Κριμπενσις

klipitiklopos

Recommended Posts

Δεν ειμαι σιγουρος αν το εβαλα στην σωστη κατηγορια, αλλα δεν βρηκα κατι πιο σχετικο.

Μηπως μπορει καποιος που εχει ασχοληθει με κριμπενσις να πει αν μπορουμε να αναγνωρισουμε το φυλο του;

011120111948.jpg?t=1320175945

011120111944.jpg?t=1320175841

011120111946.jpg?t=1320175633

011120111947.jpg?t=1320175537

Το ψαρι αν και μου φαινεται ηλικιακα μικρο,μαλλον ειναι αρσενικο

• 1 month later...

1000% ειναι αρσενικο αλλα να ξερεις ότι είναι πολύ μικρο ηλικιακα εγω συγκρινοντας το μεγεθος του με το απλσνειλ που φαινεται στν φωτο θα ελεγα οτι ειναι 3-4 μηνων περιπου

επισης πρεπει να σου πω οτι μολις μεγαλωσει και παρει λιγο τα πανω του δεν θα σου μεινει γαριδα για γαρίδα πουθενα.

Είναι περιεργα ψαρια και τσιμπουν οτι μικροτερο απο αυτά κινειται ή τρους κάνει εντύπωση

Εμενα τις ρεντ τσερι μου τις εκαναν κυριως γευμα ......!!!

επισης πρεπει να σου πω οτι μολις μεγαλωσει και παρει λιγο τα πανω του δεν θα σου μεινει γαριδα για γαρίδα πουθενα.

Είναι περιεργα ψαρια και τσιμπουν οτι μικροτερο απο αυτά κινειται ή τρους κάνει εντύπωση

και όχι μόνο εσένα.....εμένα κάποιες αμάνο πρέπει να γλίτωσαν αλλά κρύβονται πανικόβλητες!

(αρσενικό πιστεύω και εγώ)

Έγινε επεξεργασία - landscape

Στο ενυδρειο που το ειχα, δεν εχω γαριδες, συνηπηρχε με αρλεκινους, ροδοστομους, black phantom, και cardinal, που καποια στιγμη τα εβλεπα στρεσσαρισμενα, και μετα ειδα 3 χωρις ουρα!

Εννοειται τον απομονωσα σε ενυδρειο μονο του, μεχρι να δω τι θα κανω, και ηρεμησαν οι φουκαραδες οι καρδιναλιοι...

Αρχισε να εμφανιζει και κηλιδες πορτοκαλι στο ουραιο πτερυγιο, ασπρες στο ραχιαιο, και λιγο μπλε στα θωρακικα.

Εκει που τον εχω ομως κρυβεται αμεσως μολις δει κινηση, και προς το παρον δεν καθεται να τον φωτογραφησω.

Εχει πολυ πλακα ομως ο μπαγασας, και επειδη τον εχω απο μωρακι τον "ποναω", ισως να στησω ενυδρειο μονο για αυτον και το ταιρι του (αν αποδειχθει με τον καιρο αρσενικος αν και για εκει παει)

Στο ενυδρειο που το ειχα, δεν εχω γαριδες, συνηπηρχε με αρλεκινους, ροδοστομους, black phantom, και cardinal, που καποια στιγμη τα εβλεπα στρεσσαρισμενα, και μετα ειδα 3 χωρις ουρα!

Εννοειται τον απομονωσα σε ενυδρειο μονο του, μεχρι να δω τι θα κανω, και ηρεμησαν οι φουκαραδες οι καρδιναλιοι...

Αρχισε να εμφανιζει και κηλιδες πορτοκαλι στο ουραιο πτερυγιο, ασπρες στο ραχιαιο, και λιγο μπλε στα θωρακικα.

Εκει που τον εχω ομως κρυβεται αμεσως μολις δει κινηση, και προς το παρον δεν καθεται να τον φωτογραφησω.

Εχει πολυ πλακα ομως ο μπαγασας, και επειδη τον εχω απο μωρακι τον "ποναω", ισως να στησω ενυδρειο μονο για αυτον και το ταιρι του (αν αποδειχθει με τον καιρο αρσενικος αν και για εκει παει)

Toυ την εστησα, και τον τσακωσα!

Ετσι ειναι σημερα:

091220112064.jpg?t=1323448729

091220112060.jpg?t=1323449453

091220112061.jpg?t=1323449338

Ρίξε και μια ματιά εδώ, έτσι για να χαζέψεις λίγο ( με την καλή έννοια :) )

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=60430&hl=&fromsearch=1

Έγινε επεξεργασία - theodor72

Ρίξε και μια ματιά εδώ, έτσι για να χαζέψεις λίγο ( με την καλή έννοια :) )

http://www.aquazone....l=&fromsearch=1

Aυτα ειναι... φυση, αγνη φυση...

Σε ενα απο τα video ειδα το ζευγαρι οταν πλησιαζε, η εμπαινε μεσα στην φωλια, εκαναν κατι σαν τρεμουλο.

Γιατι γινεται αυτο;

Αν ξερεις τον ΝΙΝΤΑΛ εχει ομορφεεεεεεεες για ζευγαρι.

πετρος :bigemo_harabe_net-64:

Αν ξερεις τον ΝΙΝΤΑΛ εχει ομορφεεεεεεεες για ζευγαρι.

πετρος :bigemo_harabe_net-64:

Τον ξερω, και εχουμε κανονισει τα προξενια :lol: , αλλα περιμενω να σιγουρεψω το φυλο του πρωτα (μην παθουμε καμια λαχταρα)...

αρσενικος δαγκοτο δεν το συζηταμε και μαλιστα ειναι και ετοιμος για ζευγαρωμα!!!

ειναι ευκολη και ωραία εμπειρια φιλε

αρκει να εχεις σκεφτει τι θα κανεις τα μικρα γιατι οταν μεγαλωσουν ψαχνουμε απεγνοσμενα να τα δοσουμε

εγω εχω ακομα αρσενικα και προσπαθωνα τα δοσω

αρσενικος δαγκοτο δεν το συζηταμε και μαλιστα ειναι και ετοιμος για ζευγαρωμα!!!

ειναι ευκολη και ωραία εμπειρια φιλε

αρκει να εχεις σκεφτει τι θα κανεις τα μικρα γιατι οταν μεγαλωσουν ψαχνουμε απεγνοσμενα να τα δοσουμε

εγω εχω ακομα αρσενικα και προσπαθωνα τα δοσω

Aυτο ειναι ενα ζητημα, και καλα κανεις και το θιγεις.

Υπαρχει περιπτωση να τα δωσω σε φιλο πετσοπα (sic) :bigemo_harabe_net-134: αλλιως δεν το ξεκιναω.

• 2 weeks later...

οκ ετσι ναι καντο γιατι ειναι δυσκολο μετα να τα μεγαλωσεις ολα μαζι σε περιορισμενα λιτρα !!!

και το κακο ειναι οτι οι γεννες συνηθως ειναι μονοφυλες δηλαδι ή θα σου βγουν 99% αρσενικα ή 99% θυλικά αναλογα με το πεχα σου οποτε συσσωρευονται πολλα αρσενικά ή πολλά θυλικά και εχουμε μαχες πει μαχων χε χε

Πιστευω πως πια δεν υπαρχει καμια αμφιβολια:

27-12-11b0013.jpg

σερνικαρος....χαχαχα..βαλε του και καμια γκομενιτσα για παιχνιδακια ντε..μην τον αφεινεις μονο του τον φουκαρα

Φιλε μου το θελω και εγω, αφ'ενος για να παρατηρησω την καταπληκτικη τους συμπεριφορα κατα την ολη διαδικασια, αλλα και για να μην ειναι μονο του το ζωντανο, αλλα πρωτα θελω να κανονισω αν μπορω να δωσω τα γεννητουρια που θα προκυψουν, αλλα και μηπως μπορεσω να στησω ενα πιο μεγαλο ενυδρειο μονο για το ζευγαρακι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...