Jump to content

Recommended Posts

Γεια σας παιδια... Εχω ενα παπαγαλοψαρο και τις τελευταιες μερες καθεται σε μια γωνια στο ενυδρειο χωρις να κουνιεται και εχει βγαλει και κατι μαυρα στιγματα..Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω..

αμα.ξερεις.το.ψαρι.που.εχεις.ειναι.τεχνιτο.δηλαδη.φτιαγμενο.απο.τον.ανθρωπο

ας μην γινομαστε επιθετικοι χωρις λογο παρακαλω.

υπαρχουν νεοι χομπιστες που τις περισσοτερες φορες δεν γνωριζουν τι αγοραζουν.

φιλε μου μπορεις να ανοιξεις θεμα στις ασθενειες γλυκου νερου.

Μα σε αυτην την ενοτητα ειμαι...

Καμια βοηθεια ρε παιδια???

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739Ετσι οπως το παρουσιαζεις το θεμα σου,ακτη δεν βγενει.Μετρισης κανεις και τι ειναι,τι φιλτρανση εχεις.Καλυτερα συμπληρωσε αυτην την φορμα,για να σε βοηθησουν τα παιδια.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739Ετσι οπως το παρουσιαζεις το θεμα σου,ακτη δεν βγενει.Μετρισης κανεις και τι ειναι,τι φιλτρανση εχεις.Καλυτερα συμπληρωσε αυτην την φορμα,για να σε βοηθησουν τα παιδια.

γιατι.δεν.ρωτασ.αυτον.που.το.εφτιαξε?

Επειδη η απαντηση σου ειναι καπως.............μου επιτρεπεις να σε ρωτησω κατι;

Εγω,εσυ και ολοι μας,για ποιο λογο βρισκομαστε εδω μεσα;Για να βοηθαμε το συγχομπιστα η για να τον επικρινουμε;

Επειδη η απαντηση σου ειναι καπως.............μου επιτρεπεις να σε ρωτησω κατι;

Εγω,εσυ και ολοι μας,για ποιο λογο βρισκομαστε εδω μεσα;Για να βοηθαμε το συγχομπιστα η για να τον επικρινουμε;

για.να.τον.βοηθαμε.αλλα.σε.ενα.ψαρι.που.δεν.ξερουμε τιποτα.για.αυτο.πως.μπορουμε.να.τον.βοηθισουμε?????και την απαντισει αυτη την εδωσα γιατι εχω σπαστει πολυ με αυτα τα ψαρια τα οποια κανουν 40 και 50 ευρω επειδι εχουν τατουαζ πανο τους και το οτι πληρονεις τσαμπα λευτα γιατι οπως ολοι ξερουμε δεν εχουν πολυ χρονο ζωης

συγνωμη για την(επιθετικη)απαντιση

για.να.τον.βοηθαμε.αλλα.σε.ενα.ψαρι.που.δεν.ξερουμε τιποτα.για.αυτο.πως.μπορουμε.να.τον.βοηθισουμε?????και την απαντισει αυτη την εδωσα γιατι εχω σπαστει πολυ με αυτα τα ψαρια τα οποια κανουν 40 και 50 ευρω επειδι εχουν τατουαζ πανο τους και το οτι πληρονεις τσαμπα λευτα γιατι οπως ολοι ξερουμε δεν εχουν πολυ χρονο ζωης

συγνωμη για την(επιθετικη)απαντιση

Εχεις δικιο ,αλλα ολοι καπως ετσι ξεκινισαμε,οποτε δεν πρεπει να κρινουμε τους αλλους,απλα να τους ενημερωνουμε

Εχεις δικιο ,αλλα ολοι καπως ετσι ξεκινισαμε,οποτε δεν πρεπει να κρινουμε τους αλλους,απλα να τους ενημερωνουμε

Συμφωνω απολυτα...το εχω δει και αλλες φορες αυτο και πιστεψε με κατι που με χαλαει στο φορουμ ειναι η επιθετικη συμπεριφορα αρκετων....ο φιλος και συνχομπιστας εκανε μια ερωτηση...δεν χρειαζεται να γραψει καποιος μια απαντηση μονο και μονο για να του την πει..ας μην γραψει καθολου..ελεος δηλαδει... :bigemo_harabe_net-170:

Έγινε επεξεργασία - alcapone

λοιπον.βρικα.καποιες.πληροφοριες.για.το.ψαρι.σου.οχι.για.το..παπαγαλοψαρο.αλλα.τα.ψαρια.που.υβριδιστικαν.για.να.βγει.αυτο.το.ψαρι.ειναι.τα Paratheraps synspilus και Amphilophus citrinellum μεχρι τωρα δεν εχω βρει πληροφοριες για τα σημαδια που μας λες αλλα ψαχνω

Ρε παιδια μη βαρατε...Ξερω τι κανουν σε αυτα τα ψαρια πολυ καλα... Και μαλιστα ειχα παει σε ενα pet shop και οταν τα ειδα βαμμενα και με κομμενες ουρες εβρισα τον υπαλληλο! (αν και δεν εφταιγε αυτος)...Οι μετρησεις μου ειναι καλες. Απλα εχω αρκετα σκληρο νερο...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : ΤΟ ψαρι καθεται σε μια γωνια του ενυδρειου χωρις να κινειται ιδιαιτερα..

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ

- Λίτρα:120

- Φίλτρανση Εheim 2012

- Ιστορικό 1 μηνας

- Ψάρια 1 παπαγαλοψαρο

- Ρουτίνες 2 φορες τη μερα, topical red parrot

ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ

- PH: 7,5

- KH:10

- GH:15

- ΝΗ3/NH4 (αμμωνία):

- ΝΟ2 (νιτρώδη):0

- ΝΟ3 (νιτρικά):10

- Θερμοκρασία:26

ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ:

-Υγρά Τεστ:

-Strips:ναι

-Ηλεκτρονικά:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

- Είδος Ψαριού:

- Ιστορικό Ψαριού:

- Συμπτώματα που παρουσιάζει χαμηλη κινητικοτητα, μαυρα στιγματα στο σωμα και στο στομα του

- Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου:

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ( Πιθανή θεραπεία που έχει ακολουθηθεί έως τώρα)

-Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε:

-Δοσολογία:

-Χρόνος Χρήσης:

-Αναλυτική περιγραφή:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:Το ψαρι κρυβεται στη γωνια και οταν λειπω απο το σπιτι μονο τρωει...

πόσο καιρό το έχεις? πιθανότητα να έχει στρεσαριστεί, αν και η γνώμη μου είναι να το πάς πίσω στο μαγαζί, ετσι και αλλίως τα λίτρα σου είναι λίγα γι αυτό το ψάρι, άσε που είναι και υβρίδιο.Οπότε πίσω στον πετσοπά και πές του χαρισμά σου........

Μετρα γρηγορα την αμμωνια.

Αλλαγη νερου μεχρι να κανεις Τεστ.

πετρος :bigemo_harabe_net-64:

αυτο ακριβως που ειπε ο πετρος 2.και μην στηριζεσαι τοοοσο στα στικς.προμηθευσου υγρα τεστ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...