nmavra 1 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 1 Νοεμβρίου 2011 Έχω παρατηρήσει κάποιες μέρες τώρα ότι έχει γίνει λίγο μπλέ το μούτρο του, στα μάγουλα δηλαδή περίπου. Ψάχνωντας στο net διαβασα ότι μπορεί να συμβεί αυτό κατά την διαδικασία αναπαραγωγής, αλλά είναι κανένα 5ήμερο τώρα που το βλέπω και δε θυμάμαι να τον έχω ξαναδεί έτσι ποτέ, παρόλο που έχω δει τουλάχιστον 5 διαφορετικές γέννες με τον συγκεκριμένο "κύριο" ως "ενοχο"... Το νερό το βλέπω νορμάλ, τίποτα το ανησυχητικό.. Τροφή μόνο που δεν φάγανε για 2 μέρες (ΣΑΒ/ΚΥΡ) γιατί βάζοντας τους την ταιστρα την παρασκευή προφανώς τελείωσαν οι μπαταρίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 1 Νοεμβρίου 2011 Ειναι κατι που συμβαινει αρκετες φορες σε ενηλικα και ωριμα αρσενικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 1 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 1 Νοεμβρίου 2011 Το συναντάμε αυτό το φαινόμενο σε κυρίαρχα αρσενικά Labidochromis..μην σε ανησυχεί καθόλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 1 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 1 Νοεμβρίου 2011 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες Αφρικανούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 1 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 1 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmavra 1 Νοεμβρίου 2011 Author #6 Share 1 Νοεμβρίου 2011 ok σας ευχαριστώ όλους! Ηθελα απλα την επιβεβαίωση των έμπειρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος