PerfectDark 1 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 1 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδια! Θα ήθελα να μάθω αν προτιμάτε καποιο site ή αν μου προτείνετε καποιο για να αγοράσω φτηνώ χαλίκι.. Το θέμα ειναι οτι ψάχνω γύρο στα 15kg μπλε και 15kg κόκκινο και εδώ στην Ελλάδα οπου και να δω κανει 9-10 ευρώ το πεντάκιλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 1 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 1 Νοεμβρίου 2011 Να ξέρεις μόνο ότι τα ταχυδρομικά έξοδα είναι συνάρτηση του βάρους του προϊόντος που παραγγέλνεις. Επομένως για 30 κιλά που θέλεις, το κόστος θα είναι εξωπραγματικό... Έχεις κάνει ποτέ παραγελία από το internet; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerfectDark 1 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 1 Νοεμβρίου 2011 (edited) ενοειτε Έγινε επεξεργασία 1 Νοεμβρίου 2011 - PerfectDark Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 1 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 1 Νοεμβρίου 2011 (edited) Συμφωνώ με τον Θοδωρή, με τα έξοδα αποστολής θα σου έρθει ακριβά. Είναι προτιμότερο να δεις το χαλίκι από κοντά για να ξέρεις τι παίρνεις. Επίσης σκέψου λίγο και το χρώμα γιατί με κόκκινο και μπλέ χαλίκι, το αποτέλεσμα δεν θα είναι και πολύ φυσικό. Έγινε επεξεργασία 1 Νοεμβρίου 2011 - ΚΩΣΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 1 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 1 Νοεμβρίου 2011 Σε γνωστό ενυδρεικό μαγαζί από Γερμανιά, τα μεταφορικά για προϊόντα βάρους 30 κιλών είναι περίπου 36 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerfectDark 1 Νοεμβρίου 2011 Author #6 Share 1 Νοεμβρίου 2011 το αφηνω οπότε και παω για local μαγαζι οκ.. Βασικα και κατι αλλο.. τι γνωμη έχετε για 5k ασπρο χαλίκι και 10k μπλε? Λετε να βγει καπως? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 1 Νοεμβρίου 2011 πιστεψε με δεν θελεις να βαλεις βαμμενο χαλικι στο ενυδρειο σου.....στο μελλον ευχομαι να μην ποσταρεις μεσα στις ασθενειες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerfectDark 1 Νοεμβρίου 2011 Author #8 Share 1 Νοεμβρίου 2011 αλήθεια? κανει τοσο κακό? το ασπρο χαλικάκι που έχω κανει? να πάρω κι αλλο απο αυτο δηλαδη τότε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Νοεμβρίου 2011 #9 Share 1 Νοεμβρίου 2011 αλήθεια? κανει τοσο κακό? το ασπρο χαλικάκι που έχω κανει? να πάρω κι αλλο απο αυτο δηλαδη τότε? παρε οτι χαλικι θελεις,αρκει να ειναι φυσικο το χρωμα του και οχι βαμμενο.τοσο απλα φιλε μου.μην εμπιστευεσαι κανενα χαλικι βαμμενο τεχνητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerfectDark 1 Νοεμβρίου 2011 Author #10 Share 1 Νοεμβρίου 2011 μαλιστα! οκαι ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 1 Νοεμβρίου 2011 #11 Share 1 Νοεμβρίου 2011 Πέραν των τυχών κινδύνων απο το χρώμα, σκέψου πως τα ομορφότερα και φυσικότερα αποτελέσματα που βλέπουμε σε ενυδρεία είναι με βυθό σε φυσικά χρώματα. Κυρίως, άσπρο, μπέζ καφέ και μαύρο υπόστρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 1 Νοεμβρίου 2011 #12 Share 1 Νοεμβρίου 2011 Πάντως, ούτε μαύρο βυθό έχω δει σε κάποιο βιότοπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilina 26 Οκτωβρίου 2012 #13 Share 26 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδη αν παρουμε χαλικι απο μαγαζι με χαλικια...(επειδη ψαχνω μεγαλο/χοντρο),ειναι προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος