Jump to content

Σφουγγαρια Φιλτρου

NAZERAKIS

Recommended Posts

ΤΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΔΟΥΣ ΕΝΟΩ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ (ΠΧ ΠΡΑΣΙΝΟ Juwel Nitrate filter sponge Standard Η ΜΠΛΕ Juwel Filter sponge coarse Standard )

καλησπερα , εαν σου ειναι ευκολο γραφε με μικρα Ελληνικα .

Εγω θα εβαζα το μπλε :)

Οκ SORRY και ευχαριστώ.

Ανάλογα το είδος του εξωτερικού φίλτρου, μπορείς να μην βάλεις και καθόλου σφουγγάρια. Μπορείς να γεμίσεις τους κάδους με βιολογικό υλικό, το οποίο θα κρατάς καθαρό με ενυδρειακό βαμβάκι.

:)

Εγω σκεφτωμαι κατω κατω σφουγγαρι μπλε μετα βιολογικο siporax μετα βαμβακι καλα δεν ειναι??

:thumbup:

Ανάλογα το είδος του εξωτερικού φίλτρου, μπορείς να μην βάλεις και καθόλου σφουγγάρια. Μπορείς να γεμίσεις τους κάδους με βιολογικό υλικό, το οποίο θα κρατάς καθαρό με ενυδρειακό βαμβάκι.

:thumbup:

ΕΧΩ ΕΝΑ ΡΕΝΑ ΧΠ2

Λοιπόν εγώ δεν θα έβαζα καθόλου σφουγγάρια όπως σου είπα παραπάνω. Αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη, οπότε ας περιμένουμε γνώμες κι από άλλους φίλους και αποφασίζεις.

ΟΚ :thaman:

Οταν λεσ μονο βιολογικο υλικο ενοεισ μονο σiporax kai to bambaki pou θα mpei εκει που ηταν τα σφουγγαρια και στο τελοσ του φιλτρου ??

ΟΚ με 2 λιτρα σιποραχ λεσ να γεμισω ??

http://www.petcumulu...roduct&pid=1847

Δεν εχω βαλει ποτε και δεν ξερω καθολου ποσο πρεπει να παρω

Έγινε επεξεργασία - NAZERAKIS

O όγκος του κάδου είναι 6,3 λίτρα σωστά;

ΟΚ με 2 λιτρα σιποραχ λεσ να γεμισω ??

http://www.petcumulu...roduct&pid=1847

Δεν εχω βαλει ποτε και δεν ξερω καθολου ποσο πρεπει να παρω

Παρε τρια,το περνει,αλλα προσεχε το ενυδρειακο βαμβακι ,να το αλλαζεις τακτικα ,γιατι ρειχνει την ροη του φιλτρου.

Επισης υπαρχει κ ενα υλικο σαν μπερδεμενη πετονια το οποιο το καθαριζεις κ το ξανα χρησιμοποιείς.υπαρχουν κ τα μπλε σφουγγάρια με μεγάλες κ μικρές τρυπες.τωρα αν θα βαλεις κ τι ποσοτητα ειναι υποκιμενικο καθαρα.εκτος του κανονα καθε φιλτρου.και το βαμβάκι μπαινει τερμα πανω κ αλλαζετε συχνα οπως είπαν κ τα παιδια.

Εγω θα εβαζα σφουγγαρια (ή και συνδυασμο μηχανικων υλικων πχ σφουγγαρια + μηχανικο λειο μακαρονι) πριν το βιολογικο υλικο για να μου το κραταει καθαρο και να μπορει να κανει σωστα τη δουλεια του.

Ευχαριστω !!!!!!!

Τελικα εβαλα μονο siporax kai βαμβακι στο τελοσ θα δω πωσ θα παει και βλεπω

Ευχαριστω !!!!!!!

Τελικα εβαλα μονο siporax kai βαμβακι στο τελοσ θα δω πωσ θα παει και βλεπω

Ελπιζω να μην αλλαξες ολα τα υλικα μαζι και να κρατησες μεσα στο φιλτρο μερικα απο τα παλια για μπολι., ετσι ωστε οταν πιασουν βιολογια και τα νεα υλικα, να βαλεις και τα υπολοιπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...