Jump to content

Ταιζετε Τις Ricordeas Σας?

gante

Recommended Posts

Με αφορμή το παρακάτω βίντεο εδώ και λίγες ημέρες άρχισα να ταίζω και εγώ αυτά τα πανέμορφα κοράλλια στο ενυδρείο μου

Τα αποτελέσματα είναι αρκετά ικανοποιητικά αφού έχω παρατηρήσει την επόμενη μέρα τα χρώματά τους πιο ζωηρά και ανοίγουν πιο πολύ σε σχέση με πριν που δεν τις τάιζα.

Τους δίνω pelets και κατεψυγμένη αρτέμια με κλειστή την κυκλοφορία μέχρι να πάρουν την τροφή στο στόμα τους.

Χρηστο πριν κανα χρονο ενα γνωστο μελος του forum που ειχε παρα πολλες ricordeas μου προτεινε αυτο το οποιο το ταιζω μεχρι και σημερα.

Χρηστο πριν κανα χρονο ενα γνωστο μελος του forum που ειχε παρα πολλες ricordeas μου προτεινε αυτο το οποιο το ταιζω μεχρι και σημερα.

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά θα το βρω εύκολα στα καταστήματα?

στα ιντερνετικα μαλλον ναι.

στα ιντερνετικα μαλλον ναι.

Λογικά για καταστήματα εξωτερικού μιλάς.

Κωστή και στην Ελλάδα μας πλέον :bigemo_harabe_net-117: ....

Χρήστο,κανε μια ερώτηση προς τα καταστήματα του forum και θα βρεις λύση

Τα: Coral Energizer και Coral V-Power της Preis είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για τις Ricordeas, και μπορείς να τα προμηθευτής από καταστήματα Αθηνών και Θεσσαλονίκης..... διαθέτουν και τα δυο τους e-shop.

Επίσης πρέπει να γνωρίζεις ότι χρειάζονται μέτρια κυκλοφορία νερού, ειδάλλως δεν αναπτύσσονται όπως θα έπρεπε, να υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος για την αποίκηση τους... εξαπλώνονται αρκετά και αρκετό φωτισμό μιας και είναι φωτοσυνθετικοί οργανισμοί.

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

με μια διαφορά Βαγγέλη,η εταιρία συστήνει το coral v-power για οποιοδήποτε κοράλι με μικρούς ή μεγάλους πολύποδες ενώ το coral energier για τάισμα ricordeas και γενικότερα ανεμωνών

Ο συνδυασμός τους όμως (δοκιμασμένο για πάνω από χρόνο) δίνει πολύ καλά αποτελέσματα μιας και απορροφούν από τη στήλη νερού τα θρεπτικά συστατικά του.

Βάγγο,μαζί σου σε αυτό...έτσι κι αλλιώς κι εγώ βάζω και απ τα δύο :bigemo_harabe_net-77: ...Απλά το είπα για να μην νομίσει ο Χρήστος (ή όποιος άλλος) οτι χρειάζοντε και τα δύο μαζί οπωσδήποτε

Σίγουρα δεν χρειάζονται και τα δύο.... ίσως και κανένα από τα δύο!!! τη στιγμή που είναι φωτοσυνθετικοί οργανισμοί και μπορούν να τα βγάλουν πέρα με ότι άλλο "φαγώσιμο" κυκλοφορεί στη στήλη του νερού.

Απλά αναφέρουμε τα πιο..."ιδανικά"

Και τα ζουμιά της korallen-zucht κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Εμενα χωρις ταισμα και μονο με το φως ειναι μια χαρα.Δεν εχω δοκιμασει να τις ταισω

Εμενα χωρις ταισμα και μονο με το φως ειναι μια χαρα.Δεν εχω δοκιμασει να τις ταισω

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Στράτο δοκιμάσεις έχει αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...