Jump to content

Καλησπερα Και Απο Εμενα Παιδια ..

antonino1

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους τους φιλους του φορουμ .. ειμαι ο αντωνης και εχω ενα ενυδρεια 120 λιτρων . δεν σκαμπαζω και πολλα απο αυτα και ετσι ειπα να μπω στο φορουν να ενημερώνομαι απο τους ειδικούς. στο ενυδρείο εχω μερικά χρυσοψαρα και εναν κονκολεζο .θα ηθελα να ρωτήσω μπορώ να βάλω μεσα και εναν μονομάχο ? πηρα εναν απο ενα πετ σοπ και μ ειπαν δεν υπαρχει προβλημα να ειναι μαζι με χρυσοψαρα. δεν το εχω βάλει ομως μεσα στο ενυδρείο. το εχω σε μια γυαλλα. υπάρχει λετε πρόβλημα στην συμβίωση ? συγνώμη αν σας κούρασα ε ! ¨)

Καλως ήρθες!

Μια συμβουλή που θα σου φανεί πολύ χρήσιμη για την πορεία σου στο χόμπυ!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΑ PET SHOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσο για την ερώτησή σου δεν μπορείς να τον βάλεις μια και οι απαιτήσεις είναι πολύ διαφορετικές!

Διάβασε τα θεματικά που σε ενδιαφέρουν και βρές ενυδρία παρόμοια με το δικό σου για να δείς τί μπορείς να κάνεις!!!!!

Καλώς όρισες Αντώνη.

:welcome:

(Πόσα χρυσόψαρα?)

Μια συμβουλή που θα σου φανεί πολύ χρήσιμη για την πορεία σου στο χόμπυ!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΑ PET SHOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+100000

Καλώς όρισες!

Καλως μας ηρθες και καλη διαμωνη στην κοινοτητα.

Καλως ηρθες.

Αντώνη καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Δυστυχώς φίλε, δεν ταιριάζουν τα χρυσόψαρα με τον μονομάχο. Ψάξε λίγο μέσα στο forum και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Αλλιώς, είμαστε και μεις εδώ.

Κ

ευχαριστω παιδια για το καλωσορισμα . οντως το εβγαλα απο το ενυδριο για τι ορμουσε στα χρυσοψαρα ! τωρα τον εχω μονο του σε μια γυαλλα.. να τον εχω μονο του ομως ?? κριμα δεν ειναι ?

Ο μονομαχος ειναι δυστροπο ψαρι και δεχεται δυσκολα συγκατικους.Επεισης η γυαλα δεν κανει για κανενα ψαρι,καλητερα να του παρεις ενα ενυδρειακι με φιλτρο και θερμοστατη.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...