Jump to content

Red Sea Algae Management - No3:po4-X

klaz

Recommended Posts

καλημερα.

υπαρχει καποιο καταστημα που να εισαγει το συγκεκριμενο προιον,και σε τι τιμη και συσκευασια...?στο εξωτερικο υπαρχει σε συσκευασιες των 500 ml και 1 λτρ.

http://www.redseafish.com/index.aspx?id=4225

ευχαριστω.

Δυστυχώς Κώστα δεν το φέρνει κανένας, όσο και να έψαξα και αναγκάστηκα να το παραγγείλω απ έξω.

Βασικά είναι λίγο ιδιόρρυθμο σαν πρόσθετο γιατί θέλει κάποιο συγκεκριμένο και αυστηρό πρόγραμμα για φτάσεις στα επιθυμητά αποτελέσματα.

αυτο το προγραμμα το βρηκες μονος σου,γιατι το ψαχνω σχετικα με δοσολογιες κλπ αλλα ακομη δεν βρηκα κατι σχετικα...

σε σενα κανει δουλεια?ιδιαιτερα με τα νιτρικα...

Παιδια το συγκεκριμενο προιον εγω το αγοραζω κανονικα απο καταστημα της αθηνας.

απο ποιοκαταστημα και σε τι συσκευασια..?μηπως του 1 λιτρου?

Παιδια το συγκεκριμενο προιον εγω το αγοραζω κανονικα απο καταστημα της αθηνας.

Αν δεν θέλεις να αναφέρεις όνομα καταστήματος, στείλε σε πμ περισσότερες λεπτομέρειες και τιμή.

Αλλά θα μας ενδιέφερε η άποψή σου όσο αφορά τον τρόπο χρήσης που κάνεις και το τι αποτελέσματα έχεις.

Το αγοραζω απο το fish&pet στον αλιμο σε συσκευασια των 500ml.Δεν εχω κανενα παραπονο απο την μεχρι τωρα χρηση του αφου τα κοραλλακια μου πανε τραινο.Η δοσολογια που ριχνω ειναι 2ml στο λιτρο καθε 3 μερες.Για να μην υπαρξουν τιποτα παρεξηγησεις αν θελετε τιμη σας στελνω πμ.

ποσα λιτρα ενυδρειο εχεις?ποσα νιτρικα ειχες πριν το ξεκινησεις,ποσο πεσανε αν πεσανε και σε ποσο καιρο..?το προγραμμα της εταιρειας μιλαει για καθημερινη δοσολογια.εσυ γιατι επελεξες κατι αλλο?το συνδιαζεις με καποιο αλλο προιον?

Το ενυδρειο ειναι το red sea 240.Πριν το ξεκινησω τα νιτρικα ηταν στα υψη τωρα εδω και 2 περιπου μηνες ειναι περιπου στα 100.Απεφυγα την καθημερινη χρηση γιατι δεν μου αρεσει να ριχνω υπερβολικα χημικα.Να συμπηρωσω οτι χρησιμοποιω και ανθρακα renew

ευχαριστω για τις πληροφοριες.

παντως 100 νιτρικα ειναι επισης υπερβολικα πολλα και η λογικη ειναι να το δουλευεις σε καθημερινη δοσολογια για να τα μειωσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...