Jump to content

Η Ομορφιες Της Πατριδας Μου.

Recommended Posts

Ζουμε σε μια απο τις ομορφοτερες χωρες του κοσμου.Αν και στα ανεκδοτα δεν ειμαι καλος,θα σας πω ενα που μας ειπε εδω πριν 3 χρονια που ειχε ερθει ο Μεγαλος Σαββοπουλος.

Οταν εφτιαξε ο Θεος την εβδομη μερα τον κοσμο.ειπε στους λαους ,ελατε να σας μοιρασω την Γη.

Πηγαν ολοι οι λαοι και πειραν ενα κομματι Γης που τους αλογουσε.Με το που τελειωνει η μοιρασια και παει να ξεκουραστει ο Θεος,τσουπ εμφανιζομαστε εμεις ,οπως παντα τελευταιοι και κατα ιδρωμενοι,και του λεμε ,εεεεεπ Θεε εμεις δεν πειραμε τιποτα,τι θα γινει τωρα.Και αυτος μας λεει,τι να σας κανω αφου τα μοιρασα ολα και δεν εμεινε τιποτα να σας δωσω.Και του λεμε ,δεν μπορει Θεος εισαι κατι θα βρεις και για μας.Καλα ρε λεει τσο............νια,κρατησα ενα οικοπεδακι για τα γεραματα μου,και μας εδωσε αυτο το ομορφο μικρο οικοπεδο που λεγετε Ελλαδα.

Και τωρα προτεινω να βαλουμε τις ομορφιες τις Πατριδας μας εδω.

Οπου ζει ο καθε ενας απο εμας,ητε σε πολι ,σε γειτονια ,χωριο ,νησι,αλλα να ειναι τραβηγμενα απο εμας,συγγενης ,φιλους ,και οχι στιλ καρτποσταλ (επαγγελματικα).

Μπορει να ειναι και ομορφα κτηρια ,θεα,ποταμια ,γειτονιες ,τελος παντον οτι ομορφο βλεπουμε γυρο εκει που ζουμε.

Σε καθε φωτογραφια η βιντεο,να αναφερουμε την ακριβη τοποθεσια της,

Ελπιζω να εχουμε μεγαλη συμμετοχη,για να γνωρισουμε κυριος αγνωστα σημεια της Πατριδας μας.

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... :wub:

Λίγες φωτό από Λευκάδα.

Καταρράκτες - Νυδρί

P4045620.jpg

Καταρράκτες - Νυδρί

P4045604.jpg

Πόρτο κατσίκι

DSCF1579.jpg

Γύρα

DSCF1564.jpg

Ακρωτήρι Λευκάτας-Δουκάτο

P8096121.jpg

Εγω θελω να ξεκινισω απο μια σχεδον αγνωστη παραλια της Σαντορινης,που λεγετε Αποθηκες,και ειναι κατω απο το χωριο που ζω στο Ακρωτηρι.Ειναι η μοναδικη σχεδον μεγαλη παραλια που βλεπει Καλντερα.Ειναι παρθενα ,επικινδυνη λογο κατολισθησεωνα,αλλα πανεμορφη.

GR043.jpg

GR048.jpg

GR074.jpg

GR054.jpg

GR044.jpg

GR045.jpg

Βάλε αλλά δε λένε και τίποτα τα Πετράλωνα... :P

Βάλε αλλά δε λένε και τίποτα τα Πετράλωνα... :P

Απο το Ζεφειρη θα σου βαλω εσενα :rasp:

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

Απο το Ζεφειρη θα σου βαλω εσενα :rasp:

:hysterical: :hysterical: :hysterical:

Ναι ρε παιδια,απο εκδρομες ,ταξιδια,αλλα να ξερουμε ποιο ειναι αυτο το μερος,και να ειναι φωτογραφιες δικες μας.Δηλ.να μην ειναι απο ενα διαφημιστικο φυλλαδιο μια τελεια φωτογραφια. με σκυνοθεσια κτλ.

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... :wub:

Λίγες φωτό από Λευκάδα.

Φοιτητής στα Γιάννενα έκανα μια χρονιά διακοπές Λευκάδα. Ακόμα έχω τις παραλίες σας στο μυαλό μου σαν τις καλύτερες που έχω επισκεφτεί. Πόρτο Κατσίκι ήταν τρέλα. Όμως πραγματικά αυτή που μου έχει κάνει εντύπωση ήταν η τελευταία που επισκεφτήκαμε επί τροχάδι, η παραλία του Άγιου Νικήτα. Όχι ότι ήταν κάποιο μαγευτικό τοπίο αλλά για τα πεντακάθαρα, κρυστάλλινα νερά της. Για να καταλάβετε στεκόμουν έξω στην παραλία και έβλεπα στα 10 μέτρα, στην θάλλασα, στον βυθό το κάθε βότσαλο. Βάλε ρε Φώτη μια φώτο από εκεί. Οι δικές μου είναι παλιές και δεν τις έχω ψηφιακές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...