Δίας 29 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 29 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Όνειρο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Το βρισκω πολυ ενδιαφερον σαν project............................ Μολις βγω στη συνταξη θα φτιαξω ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 29 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 29 Οκτωβρίου 2011 αν εξαιρεσουμε τον Βεζουβιο που με χαλαει αρκετα,το υπολοιπο θα το χαρακτηριζα ιδιαιερο...θα το προτιμουσαν σαν project με εναν υφαλο που εκτινετε εκτος νερου,αλλα με περισσοτερο βραχο μεσα (οχι με την μορφη παραλιας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 29 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 29 Οκτωβρίου 2011 τουμπανο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 30 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Ενδιαφέρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 30 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 30 Οκτωβρίου 2011 (edited) κάτι διαφορετικό, έχω δει κάτι ανάλογο σε κατάστημα της Αγγλίας. Έγινε επεξεργασία 30 Οκτωβρίου 2011 - dsidir Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Εγω θα ηθελα την κοτρονα στο σπιτι μου,να την κανω ενα φωτιστικο με καταρρακτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 30 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 30 Οκτωβρίου 2011 συγνωμη για την διαφορετικη γνωμη μου συνχομπιστες..αλλα εμενα μου φαινεται χαλια.....πολυ κακο στησιμο μονο για εφε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 30 Οκτωβρίου 2011 #10 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Για παιδικό δωμάτιο καλό είναι...Αν βγαίνουν και ασορτί κουρτίνες,ακόμα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 30 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος....εχει κατι το διαφορετικο αυτο ειναι η αληθεια!!! θα βοηθουσε αν ξεραμε ποσα εκατοστα υψος ειναι η γυαλα...σαν αμμο οπως φαινεται υπαρχει dsb...επομενως ποσα λιτρα νερου αποδιδει...να υποθεσω οτι ο μισος βραχος εκτοσ νερου πρεπει να ειναι fake....ο πληθυσμος ισως μου φαινεται πολυς....για τα κοραλλια πρεπει να ειναι τελειο η και το ιδανικο...δεν ξερω κατα ποσο τα ψαρια μονοτονουν στην flat κολυμβηση....μια καταδυση δεν βλεπω να μπορουν να κανουν...γενικα ομως ενδιαφερον...αν και δεν νομιζω να το εκανα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 30 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Ιαπονέζικο αλλά πολύ μάπα το καρπούζι το βλέπω... Εδω έχει βάλει Μaroon με percula...άσε που τα tang σε τόσα λίτρα.. Άσχετος.Ιδανικό ενυδρείο για βουτιές εκτός νερού.Σε αυτό το setup θα έβαζα μόνο κοράλια και γαρίδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Οκτωβρίου 2011 Author #13 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Μaroon με percula;Που τα ειδες; Εγω occelaris και black occelaris βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 30 Οκτωβρίου 2011 #14 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Οκτωβρίου 2011 #15 Share 30 Οκτωβρίου 2011 κακογουστο ενυδρειο για τανγκ και μεγαλοσωμα ψαρια.....για γαριδακια και γοβιους καλο ειναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 30 Οκτωβρίου 2011 #16 Share 30 Οκτωβρίου 2011 (edited) Ναι είναι black amphiprion.Συνήθως οταν μπερδεύεις τα clownfish έχεις καβγάδες.Tα true perculla είναι απο indo pacific και τα μάυρα απο το μέρος Darwin βόρεια Αυστραλία. Έγινε επεξεργασία 30 Οκτωβρίου 2011 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 30 Οκτωβρίου 2011 #17 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Μaroon με percula;Που τα ειδες; Εγω occelaris και black occelaris βλεπω Ναι είναι black amphiprion.Συνήθως οταν μπερδεύεις τα clownfish έχεις καβγάδες.Tα true perculla είναι απο indo pacific και τα μάυρα απο το μέρος Darwin βόρεια Αυστραλία. με ολο το σεβασμο,αλλα μπορω να διαφωνησω κατα το ημισι και με τους δυο σας??? τα clownfish που εχει μεσα ειναι Amphiprion occelaris και Amphiprion Polymnus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Οκτωβρίου 2011 Author #18 Share 30 Οκτωβρίου 2011 με ολο το σεβασμο,αλλα μπορω να διαφωνησω κατα το ημισι και με τους δυο σας??? τα clownfish που εχει μεσα ειναι Amphiprion occelaris και Amphiprion Polymnus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Οκτωβρίου 2011 #19 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Είναι κάτι διαφορετικό σαν ιδέα και κάπως ιδιαίτερο. Η ζώνη του νερού μου φαίνεται πολλή μικρή για τα ψάρια που έχει μέσα. Πάντως σε γενικές γραμμές έχει κάτι που με ξενίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 30 Οκτωβρίου 2011 #20 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Γιαυτό είναι ωραίο να ανταλάζεις απόψεις με όλο το σεβασμό και εγώ ποιό πολύ μου μοιάζει για αυτό το είδος. http://www.orafarm.com/products/fish/clowns/black-ocellaris.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος