Jump to content

Πως Σας Φαινεται;

Δίας

Recommended Posts

Το βρισκω πολυ ενδιαφερον σαν project............................

Μολις βγω στη συνταξη :rip: θα φτιαξω ενα :D

αν εξαιρεσουμε τον Βεζουβιο που με χαλαει αρκετα,το υπολοιπο θα το χαρακτηριζα ιδιαιερο...θα το προτιμουσαν σαν project με εναν υφαλο που εκτινετε εκτος νερου,αλλα με περισσοτερο βραχο μεσα (οχι με την μορφη παραλιας)

τουμπανο!

κάτι διαφορετικό, έχω δει κάτι ανάλογο σε κατάστημα της Αγγλίας. :bigemo_harabe_net-82:

Έγινε επεξεργασία - dsidir

Εγω θα ηθελα την κοτρονα στο σπιτι μου,να την κανω ενα φωτιστικο με καταρρακτη :D

συγνωμη για την διαφορετικη γνωμη μου συνχομπιστες..αλλα εμενα μου φαινεται χαλια.....πολυ κακο στησιμο μονο για εφε....

Για παιδικό δωμάτιο καλό είναι...Αν βγαίνουν και ασορτί κουρτίνες,ακόμα καλύτερα.

Δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος....εχει κατι το διαφορετικο αυτο ειναι η αληθεια!!!

θα βοηθουσε αν ξεραμε ποσα εκατοστα υψος ειναι η γυαλα...σαν αμμο οπως φαινεται υπαρχει dsb...επομενως ποσα λιτρα νερου αποδιδει...να υποθεσω οτι ο μισος βραχος εκτοσ νερου πρεπει να ειναι fake....ο πληθυσμος ισως μου φαινεται πολυς....για τα κοραλλια πρεπει να ειναι τελειο η και το ιδανικο...δεν ξερω κατα ποσο τα ψαρια μονοτονουν στην flat κολυμβηση....μια καταδυση δεν βλεπω να μπορουν να κανουν...γενικα ομως ενδιαφερον...αν και δεν νομιζω να το εκανα..

Ιαπονέζικο αλλά πολύ μάπα το καρπούζι το βλέπω... Εδω έχει βάλει Μaroon με percula...άσε που τα tang σε τόσα λίτρα.. Άσχετος.Ιδανικό ενυδρείο για βουτιές εκτός νερού.Σε αυτό το setup θα έβαζα μόνο κοράλια και γαρίδες..

κακογουστο ενυδρειο για τανγκ και μεγαλοσωμα ψαρια.....για γαριδακια και γοβιους καλο ειναι....

Ναι είναι black amphiprion.Συνήθως οταν μπερδεύεις τα clownfish έχεις καβγάδες.Tα true perculla είναι απο indo pacific και τα μάυρα απο το μέρος Darwin βόρεια Αυστραλία.

Έγινε επεξεργασία - Alexpsycho

Μaroon με percula;Που τα ειδες;

Εγω occelaris και black occelaris βλεπω

Ναι είναι black amphiprion.Συνήθως οταν μπερδεύεις τα clownfish έχεις καβγάδες.Tα true perculla είναι απο indo pacific και τα μάυρα απο το μέρος Darwin βόρεια Αυστραλία.

με ολο το σεβασμο,αλλα μπορω να διαφωνησω κατα το ημισι και με τους δυο σας??? τα clownfish που εχει μεσα ειναι Amphiprion occelaris και Amphiprion Polymnus

με ολο το σεβασμο,αλλα μπορω να διαφωνησω κατα το ημισι και με τους δυο σας??? τα clownfish που εχει μεσα ειναι Amphiprion occelaris και Amphiprion Polymnus

:thumbup:

Είναι κάτι διαφορετικό σαν ιδέα και κάπως ιδιαίτερο.

Η ζώνη του νερού μου φαίνεται πολλή μικρή για τα ψάρια που έχει μέσα.

Πάντως σε γενικές γραμμές έχει κάτι που με ξενίζει. :bigemo_harabe_net-88:

Γιαυτό είναι ωραίο να ανταλάζεις απόψεις με όλο το σεβασμό και εγώ ποιό πολύ μου μοιάζει για αυτό το είδος.

http://www.orafarm.com/products/fish/clowns/black-ocellaris.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...