nafis 29 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 29 Οκτωβρίου 2011 πια ειναι τα πιο αξιοπιστα τεστ νερου,σε συσκευασια ανα ενα τεστ η βαλιτσακι με περισσοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 29 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Salifert, χωρίς βέβαια να είναι αλάνθαστα ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Εξ ίσου αξιόπιστα (αν και πιο χρονοβόρα σε σχέση με τα Salifert) είναι και η νέα σειρά τεστ της Red Sea. Λινκ για: Saligert.....http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=40045 Red Sea...http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=57980&st=0&gopid=528641entry528641 στα συνημμένα αρχεία υπάρχουν οι ελληνικές οδηγίες χρήσης και για τις δυο εταιρίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 29 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Salifert, χωρίς βέβαια να είναι αλάνθαστα ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk έχω καεί από salifert... πιστεύω salifert είναι για CA, MG, KH, για τα υπόλοιπα πάρε API Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 29 Οκτωβρίου 2011 (edited) εγω απο σημερα αρχισα να εχω σοβαρες υποψιες για αστοχια της σαλιφερτ.και εξηγω. λογω λαθους μετρησεων μετρουσα μαγνησιο 1230.μεσα σε διαστημα 20- ημερων,και αφου μονιμως και με καινουργιο τεστ μετρουσα το ιδιο,2 φορες συμπληρωσα μαγνησιο θελωντας να το παω στο 1320.και οι 2 φορες με διαστημα 7 ημερων μεταξυ τους.συνολικα εριξα περιπου 600 γραμμαρια χλωριουχο μαγνησιο.μα και παλι 1230.... σημερα βρεθηκα σε φιλο που ειχε και σαλιφερτ(καμμια σχεση με την δικη μου παρτιδα),αλλα και red sea. το αποτελεσμα..??? σαλιφερτ μια απο τα ιδια 1230 δηλαδη και... red sea 1480..!!!!πραγμα που μου επαληθευσε το οτι πηγα στο υπερπεραν λογω λαθους στις μετρησεις.... και για να μην μεινω μονο εδω μετρηθηκε και το κεχα. μετρουσα με τεστ της api, 8,5-9 sera 8,5-9 salifert 8,6 red sea 7 ειδικα στο κεχα ειναι αλλο να εχεις αποκλιση μισο βαθμο και αλλο να εχεις σχεδον 2... Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2011 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 29 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 29 Οκτωβρίου 2011 παλιοτερα που ειχα το ριφ μου ,χρησιμοποιουσα σαλιφερτ για φωσφορικα και μαγνησιο και της τροπικ μαριν για αβεστιο και νιτρωδη και νιτρικα....για ph...δε θυμαμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 29 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 29 Οκτωβρίου 2011 και ανθρακικη σκληροτητα παλι τησ σαλιφερτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος