Jump to content

Οι Καλβοι Του Κιχλιδατου

kixlidatos

Recommended Posts

Εχεις απολυτα δικιο Αποστολε,αλλα τωρα πιστεψεμαι δεν εχω καθολου χρονο,παω σπιτι μονο για υπνο.Αλλα αν τα αφησω μεσα ,ετσι οπως ειναι,δεεεεεν την βλεπω να την βγαζουν καθαρη,οποτε θα ρισκαρω και εχει ο Θεος.Δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι αλλο τωρα.

Δεν μπορουσα να δωσω τα χαπς οπου να ειναι,τα εχω μεγαλωσει απο 3 ποντους.Και τωρα την πληρωνω.

• Απαντήσεις 85
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν και το μεγαλυτερο ενυδρειο ειναι μονοδρομος, αυτο που μπορεις να κανεις για την ωρα ελπιζοντας να βοηθησεις την ολη κατασταση ειναι να φτιαξεις οσες ποιο πολλες καβατζες με πετρες, κλείσιμο φωτα και ψεύτικα φυτα αν εχεις για περισσοτερο καμουφλαζ.

Καλημερα παιδες. :)

Λοιπον χθες εκανα αλλαγη,περιμενα να κλεισουν τα φωτα,και μπλουμ μεσα.Τα εβαλα στην αριστερη πλευρα του ενυδρειου,γιατι εχει πολυ περισσοτερες πετρες.

Στις 6 ωρα το πρωι,παω σιγα σιγα να δω αν ο βενουστος μασουλαει κατι μαυρο,αλλα τιποτα.Οι καλβοι πουθενα.βαζω τον καφε,αναβω και ενα τσιγαρο,και στηνομαι καραουλι.Τα γομαρια ηθελαν το breakfast :D σηκωνομαι να τα ταισω με λιγη απαγοητευση και φοβο,Τσουπ τα βλεπω μπροστα μου (4 μετρησα) να διεκδικουν κανονικα το φαγητο τους ,στα χαμηλα επιπεδα του ενυδρειου. :wootwoot: :wootwoot:

Σε καποια φαση, κατεβαινει ο φροντοζας να βοσκησει,και ο βλακας βενιαμιν παει κοντα στο στομα του.Αισθανθηκα σαν να ημουν σε αμαξι συνοδηγος και να οδηγει γυναικα :rasp: ,αμαν λεω τωρα θα μου το κανει μια χαπσια,αλλα ο μπουφος αδιαφορος εντελως.Εκει τα παρατησα,γιατι επρεπε να φυγω για δουλεια,και τωρα εχω μεγαλη αγωνια για το βραδυ ,τι θα συναντησω με κανονικη κυκλοφορια στο φως της ημερας.

Υ.Γ τα ταισα λιγο παραπανω,για να φανε και να σκασουν :angry01: ,μπας και τα αφησουν ησυχα.

Αυριο νεο ρεπορταζ απο την εμπολεμη ζωνη :P

Έγινε επεξεργασία - kixlidatos

για αρχη ειναι πολυ καλο σημαδι.προσωπικα πιστευω πως θα ειναι οκ... τα βενουστους με προβληματιζουν που τα βαζουν ακομη και με της πετρες,,,,

Θα συμφωνήσω με τον ΚΟΥΜΑΝ με της φροντοζες δεν θα έχεις πρόβλημα ειδικά αν δεν είναι και η εποχή να ζευγάροσουν αλλά με τα venustus κάπως τα φοβάμαι!

Θα την βγάλουν μορε τα καλβακια…. Χαζά είναι, κάπου θα τρυπώσουν!

Θα την βγάλουν μορε τα καλβακια…. Χαζά είναι, κάπου θα τρυπώσουν!

:D

Ετσι θελω να πιστευω και εγω,θα δουμε το βραδυ ποσα απιδια εχει ο σακος :rolleyes:

Τα πραγματα πανε ανελπιστα καλα. :buttrock: και χθες το βραδυ,αλλα και σημερα το πρωι που ειχα λιγο χρονο παραπανω,παρατηρησα τα εξης.

Κυκλοφορουν πολυ ποιο καλυτερα απο το μικρο που τα ειχα,Ολα τα ψαρια αδιαφορουν εντελως γιαυτα,μονο ο τζακοπ που εχει τα τις καψες του :D οταν πλησιαζαν την πετρα του,τους εριχνε μια κουτουλια,αλλα στο στυλ,φυγε απο εδω ρε :D

Θα ελεγα ,οτι αισθανθηκα τωρα ειναι πολυ ποιο χαρουμενα,δεν ειναι ακινητα,αλλα η κουτουλιες παραμενουν μεταξυ τους.

Το μονο που με προβληματισε ειναι ,η φροντοζα εβγαλε το τριγωνακι στην κοιλια,και ο αρσενικος αρχισε το κυνηγι.

Παντος ξερουν να φυλαγονται τα ατιμα

Αναμένω με ανυπομονισία βίντεο όταν μπορέσεις!!! Θέλω να δω πως συμπεριφέρονται πέρα από το μεταξύ τουςς!!!!! Όπως λες και εσύ αν βρουν κίνδυνο γίνονται καπνός τα άτιμα.. :)

Τα πραγματα πανε ανελπιστα καλα. :buttrock: και χθες το βραδυ,αλλα και σημερα το πρωι που ειχα λιγο χρονο παραπανω,παρατηρησα τα εξης.

Κυκλοφορουν πολυ ποιο καλυτερα απο το μικρο που τα ειχα,Ολα τα ψαρια αδιαφορουν εντελως γιαυτα,μονο ο τζακοπ που εχει τα τις καψες του :D οταν πλησιαζαν την πετρα του,τους εριχνε μια κουτουλια,αλλα στο στυλ,φυγε απο εδω ρε :D

Θα ελεγα ,οτι αισθανθηκα τωρα ειναι πολυ ποιο χαρουμενα,δεν ειναι ακινητα,αλλα η κουτουλιες παραμενουν μεταξυ τους.

Το μονο που με προβληματισε ειναι ,η φροντοζα εβγαλε το τριγωνακι στην κοιλια,και ο αρσενικος αρχισε το κυνηγι.

Παντος ξερουν να φυλαγονται τα ατιμα

Ήταν αναμενόμενο Βασίλη να κυκλοφορούν περισσότερο από το μικρό, τώρα αυτά εξερευνούν το καινούργιο τους σπίτι! Έχουν άπλα και θα δεις άλλες συμπεριφορές τωρα!

Όσο για το “φυλαγονται” ένστικτα επιβιώσεις είναι αυτά!

• 8 months later...

ενα απ βασιλη! βγαλε φωτο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...