GXSARA 30 Ιουνίου 2012 #51 Share 30 Ιουνίου 2012 πολυ ωραια οι καλβοι σου φιλε κιχλιδατε ευχομαι να τα χαρεις και να τους δωσεις αυτα που τα αξιζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Ιουλίου 2012 Author #52 Share 2 Ιουλίου 2012 τελικα ξεμυτισαν καθολου οι καλβοι σου?αν ναι πως το εκανες?ρωταω γιατι οι φροντοζες μου εδω και 3 μηνες που τις εχω ειναι λιγο ντροπαλες και κρυμενες... Δυστυχως ακομα τους εχω στο μικρο,στο οποιο εχει πολυ ενταση.Αν δεν κανω κατι σηντομα,δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.Δεν εχω χρονο να αδειασω το μεγαλο τωρα. Εσυ πρεπει να κανεις υπομονη και θα στρωσουν.Αν μπορεις ,ηυε με ντιμερ η καπος αλλιως,κοιτα να ελατωσεις πολυ το φως.Σεμενα κυκλοφορουν πολυ με φυσικο φως που εχω,και οταν αναβουν τα φωτα κρυβονται λογο χαπς. πολυ ωραια οι καλβοι σου φιλε κιχλιδατε ευχομαι να τα χαρεις και να τους δωσεις αυτα που τα αξιζουν Να εισαι καλα φιλεμου,εχεις κανει πολλες απουσιες ,και θα σε μαλωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 2 Ιουλίου 2012 #53 Share 2 Ιουλίου 2012 Βασιλη πες οτι εχεις κανα καραβακι μεσα και δεν θελεις να καρφωθεις , βαλε καμια φωτο να παρουμε ματι και ασε τις δικαιολογιες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Ιουλίου 2012 Author #54 Share 2 Ιουλίου 2012 :hysterical: Απλα λογο δουλιας τα ενυδρεια εμειναν λιγο πισω.Ουτε που προλαβαινω να τα δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιουλίου 2012 #55 Share 2 Ιουλίου 2012 :hysterical: Απλα λογο δουλιας τα ενυδρεια εμειναν λιγο πισω.Ουτε που προλαβαινω να τα δω. Η δουλεια εννοειται οτι προηγειται.Ειδικα στις εποχες που ζουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 2 Ιουλίου 2012 #56 Share 2 Ιουλίου 2012 :hysterical: Απλα λογο δουλιας τα ενυδρεια εμειναν λιγο πισω.Ουτε που προλαβαινω να τα δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Ιουλίου 2012 #57 Share 4 Ιουλίου 2012 :hysterical: Απλα λογο δουλιας τα ενυδρεια εμειναν λιγο πισω.Ουτε που προλαβαινω να τα δω. Σε νοιώθω απόλυτα φίλε Βασίλη.. κι εγώ μια από τα ίδια. Αλλά που θα πάει, δεν θα το βάλουμε κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Ιουλίου 2012 Author #58 Share 14 Ιουλίου 2012 (edited) Αδελφια και δασκαλοι της Αφρικης καλη σας μερα. Δυστυχως συνεβει το αναμενομενο,χθες βραδυ βρηκα εναν καλβο νεκρο.Ειναι το πρωτο ψαρι που χανω απο βλακεια μου.Ηταν να δωσω τα χαπς,αλλα δεν βρηκα τα καταλληλα ενυδρεια,Οταν τα βρηκα,δεν μπορουσα εγω,λογο δουλειας,και κατεληξα να εχω ενα νεκρο ψαρι ,αποκλειστικα απο δικη μου υπαιτιοτητα,και αυτο με στεναχωρει πολυ περισσοτερο. Τα ψαρια μεγαλωσαν αρκετα (5 ποντους)αλλα λογο λιτρων,απο την αρχη υπαρχει εμπολεμη κατασταση.Αν τα αφησω ετσι οπως εχουν τα πραγματα,μεχρι τελος Σεπτεμβρη,(τοτε θα μπορεσω να κανω αλλαγες) δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.Οποτε σημερα η αυριο λεω να τα βαλω στο μεγαλο. Αλλα εκει εχω πολυ μεγαλα ψαρια,(βενουστους 25 ποντους,φροντοζα 25 ποντους) και πολυ sex,που οποιος εχει τα σεχλετια του περνει την γωνια του ,και οποιος πλησιαζει βαραει αλυπητα. Λεω να το ρισκαρο,και ο Θεος βοηθος.Παραφραζοντας το ρητο των εθνοπατερων μας,που λενε,αν βγεις απο το μαντρι θα σε φαει ο λυκος,και εγω λεω αν μεινεις στο μαντρι ,σιγουρα θα σε φαει ο τσομπανης Εσεις δασκαλοι της Αφρικης,τι λετε?Να τα φαει σιγουρα ο τσομπανης ? η μπας και την γλυτωσουν απο τον λυκο? Γιατι εδω δεν εχουμε τετοιους λυκους,εχουμε αλλους λυκους Έγινε επεξεργασία 14 Ιουλίου 2012 - kixlidatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 14 Ιουλίου 2012 #59 Share 14 Ιουλίου 2012 σε καταλαβενω,,, ειναι βασανιστιριο...ολοι εχουμε σκευτει να ειχαμε ακομη ενα ενυδρειο...να ειχαμε ακομη ενα ενυδρειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 14 Ιουλίου 2012 #60 Share 14 Ιουλίου 2012 Μας υποχρέωσες.......... μπρός γκρεμό και πίσω ρέμα δηλαδή. Οι φροντόζες δεν με προβληματίζουν τόσο, όσο τα venustus που δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθούν ειδικά όπως ζευγαρώνουν. Οι κάλβοι πόσοι είναι τώρα και σε τι ενυδρείο βρίσκονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Ιουλίου 2012 Author #61 Share 14 Ιουλίου 2012 Μας υποχρέωσες.......... μπρός γκρεμό και πίσω ρέμα δηλαδή. Οι φροντόζες δεν με προβληματίζουν τόσο, όσο τα venustus που δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθούν ειδικά όπως ζευγαρώνουν. Οι κάλβοι πόσοι είναι τώρα και σε τι ενυδρείο βρίσκονται; :lmao: Ο ενας ειναι αρκετα μεγαλος,θα ελεγα κοντευει τους 6 ποντους,οι αλλοι 5 ποντους,αλλα εχω και τον βενιαμιν που ειναι 4 ποντους. Κωστη δεν την βλεπω να την βγαζουν καθαρη εκει μεσα. Ειδα το βιντεακι του Νικου,που τους εβαλε προσφατα,και τα ψαρια απο την πρωτη μερα εκαναν σουλατσα,τα δικα μου ειναι ,τοιχο τοιχο,μην φανε καμια αναποδη, ακομα. Ειναι στο 60 νταλιτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 14 Ιουλίου 2012 #62 Share 14 Ιουλίου 2012 :lmao: Ο ενας ειναι αρκετα μεγαλος,θα ελεγα κοντευει τους 6 ποντους,οι αλλοι 5 ποντους,αλλα εχω και τον βενιαμιν που ειναι 4 ποντους. Κωστη δεν την βλεπω να την βγαζουν καθαρη εκει μεσα. Ειδα το βιντεακι του Νικου,που τους εβαλε προσφατα,και τα ψαρια απο την πρωτη μερα εκαναν σουλατσα,τα δικα μου ειναι ,τοιχο τοιχο,μην φανε καμια αναποδη, ακομα. Ειναι στο 60 νταλιτρο Επειδή είχα καιρό να ενημερώσω, τώρα που βγήκε ο αρχηγός κάθε νταμαριού δεν βλέπω και πολλά... Σκέφτομαι να το τιγκάρω στις πέτρες , γιατί ο ένας πλακώνει τρεις ταυτόχρονα και οι *&%$#@ κάθονται και τις τρώνε.... Τώρα ο ένας είναι σε επιφυλακή συνέχεια και οι άλλοι μόλις τον δουν πίσω απ' το φίλτρο κατευθείαν !!! Και το πιο παράξενο, είναι πως αν πάω στο δωμάτιο και τους δω είναι ήρεμοι, ενώ αν κάτσω να τους παρατηρήσω, ο αρχηγός θέλει να κάνει επίδειξη και κυνηγάει όλους τους άλλους, τι να πω... Ώρες ώρες σκέφτομαι πως και τα 120 λίτρα είναι λίγα... Όσο για τον κάλβο σου, κρίμα.. ήταν μεγάλος ή μικρός? Μπορεί να έτρωγε όλο το ξύλο και να πήγε και από στρεςς, κάτι που φοβάμαι μην το πάθω κι εγώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 14 Ιουλίου 2012 #63 Share 14 Ιουλίου 2012 Με της φροντοζες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Όσο τους είχα εγώ με της φροντοζες ήταν σαν να μην υπάρχουν οι καλβοι μέσα στο ενυδρείο δεν τους έδιναν καμία σημασία! Αλλά με τα venustus πιστεύω ότι δεν θα έχουν καμία τύχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Ιουλίου 2012 Author #64 Share 14 Ιουλίου 2012 Επειδή είχα καιρό να ενημερώσω, τώρα που βγήκε ο αρχηγός κάθε νταμαριού δεν βλέπω και πολλά... Σκέφτομαι να το τιγκάρω στις πέτρες , γιατί ο ένας πλακώνει τρεις ταυτόχρονα και οι *&%$#@ κάθονται και τις τρώνε.... Τώρα ο ένας είναι σε επιφυλακή συνέχεια και οι άλλοι μόλις τον δουν πίσω απ' το φίλτρο κατευθείαν !!! Και το πιο παράξενο, είναι πως αν πάω στο δωμάτιο και τους δω είναι ήρεμοι, ενώ αν κάτσω να τους παρατηρήσω, ο αρχηγός θέλει να κάνει επίδειξη και κυνηγάει όλους τους άλλους, τι να πω... Ώρες ώρες σκέφτομαι πως και τα 120 λίτρα είναι λίγα... Όσο για τον κάλβο σου, κρίμα.. ήταν μεγάλος ή μικρός? Μπορεί να έτρωγε όλο το ξύλο και να πήγε και από στρεςς, κάτι που φοβάμαι μην το πάθω κι εγώ.. Νικο,δεν ξερω αν συμβαινει και σε σενα,αλλα σε μενα ολοι δερνουν ολους,εκτος ο βενιαμιν,που ειναι παντα κρυμμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Ιουλίου 2012 Author #65 Share 14 Ιουλίου 2012 Με της φροντοζες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Όσο τους είχα εγώ με της φροντοζες ήταν σαν να μην υπάρχουν οι καλβοι μέσα στο ενυδρείο δεν τους έδιναν καμία σημασία! Αλλά με τα venustus πιστεύω ότι δεν θα έχουν καμία τύχη! Λες Μανο ε? Τι να κανω τωρα που δεν εχω καθολου χρονο.Αν μεινουν μεσα παντος ,δεν θα εχουν καλο τελος σιγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 14 Ιουλίου 2012 #66 Share 14 Ιουλίου 2012 Νικο,δεν ξερω αν συμβαινει και σε σενα,αλλα σε μενα ολοι δερνουν ολους,εκτος ο βενιαμιν,που ειναι παντα κρυμμενος. Όχι δεν συμβαίνει σε εμένα αυτό, σε εμένα γίνεται το εξής: Οι 2 μεγάλύτεροι, έχουν πιάσει τα νταμάρια, από ένα ο καθένας! Στο δεξί είναι πιο επιοικείς ο "μάγκας" και επιτρέπει σε έναν να διαμένει εκεί... Στο αριστερό ο αρχηγός (ίσως και όλου του ενυδρείου) δεν καταδέχεται κανέναν, όποιος κολυμπάει πάνω από το νταμάρι του τις τρώει! Σε έναν από τους 3 που τρώνε το ξύλο, είναι και ένας που δεν τον καταδέχεται κανείς από τους αρχηγούς, και έχω δει και να τρώει ξυλο και από τους 2 ταυτόχρονα! Την ώρα του φαγητού πάντως ξεθαρεύουν και δεν υπάρχουν τσακωμοί.. Αυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 14 Ιουλίου 2012 #67 Share 14 Ιουλίου 2012 Το καλύτερο είναι να φτιάξεις ένα μεγαλύτερο για τους κάλβους ή να φτιάξεις την σύνθεση στο μεγάλο, που σου γκαρίζω εδώ και έναν χρόνο Το 60λιτρο στην αποθήκη για καραντίνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 14 Ιουλίου 2012 #68 Share 14 Ιουλίου 2012 Το καλύτερο είναι να φτιάξεις ένα μεγαλύτερο για τους κάλβους ή να φτιάξεις την σύνθεση στο μεγάλο, που σου γκαρίζω εδώ και έναν χρόνο Το 60λιτρο στην αποθήκη για καραντίνα. Λάθος Το 60άλιτρο ένα ωραίο νάνο reef Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 14 Ιουλίου 2012 #69 Share 14 Ιουλίου 2012 Εκτός αν βάλεις τα haps με τα venustus μαζί και μεταφέρεις τους καλβους με της φροντοζες! Περισσότερες πιθανότητες έχουν να την βγάλουν τα haps με τα venustus πάρα οι καλβοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Ιουλίου 2012 Author #70 Share 14 Ιουλίου 2012 Το καλύτερο είναι να φτιάξεις ένα μεγαλύτερο για τους κάλβους ή να φτιάξεις την σύνθεση στο μεγάλο, που σου γκαρίζω εδώ και έναν χρόνο Το 60λιτρο στην αποθήκη για καραντίνα. :hysterical: Τωρα τι κανω?δεν εχω χρονο ουτε για ................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 14 Ιουλίου 2012 #71 Share 14 Ιουλίου 2012 Λάθος Το 60άλιτρο ένα ωραίο νάνο reef Γιατί όχι, ακόμα καλύτερα. Να φτιάξει όμως κι ένα ωραίο ντουλαπάκι δίπλά για την παντόφλα που θα πέσει σύννεφο.. και να φροντίσει να χωράει και την σφουγγαρίστρα, την σκούπα, την σιδερώστρα.. κ.ο.κ :lmao: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 14 Ιουλίου 2012 #72 Share 14 Ιουλίου 2012 Βασικά Νίκο εμένα μου φαίνεται λογικό που σου συμβαίνει αυτό! Οι καλβοι δεν είναι κοπάδοψάρα και δεν μπορούν να ζήσουν όλοι μαζί ειδικά σε λίγα λίτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Ιουλίου 2012 Author #73 Share 14 Ιουλίου 2012 Γιατί όχι, ακόμα καλύτερα. Να φτιάξει όμως κι ένα ωραίο ντουλαπάκι δίπλά για την παντόφλα που θα πέσει σύννεφο.. και να φροντίσει να χωράει και την σφουγγαρίστρα, την σκούπα, την σιδερώστρα.. κ.ο.κ :lmao: :hysterical: Μονο εσυ με νιωθεις Κωστη,αυτα περιμενει η μεγαιρα ,για να παρει την παντοφλα. Μανοοοοοοοοοοοοοοοο ακους εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 14 Ιουλίου 2012 #74 Share 14 Ιουλίου 2012 Μην με τρομάζεται άλλο xαxaxαxa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 14 Ιουλίου 2012 #75 Share 14 Ιουλίου 2012 Γιατί όχι, ακόμα καλύτερα. Να φτιάξει όμως κι ένα ωραίο ντουλαπάκι δίπλά για την παντόφλα που θα πέσει σύννεφο.. και να φροντίσει να χωράει και την σφουγγαρίστρα, την σκούπα, την σιδερώστρα.. κ.ο.κ :lmao: Φίλε Βασίλη, κι εγώ είμαι της άποψης να κοιτάξεις μήπως φτιάξεις ένα μεγαλύτερο για τους κάλβους. Καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι δύσκολο αυτό την συγκεκριμένη στιγμή αλλά... Εκτός κι αν ρισκάρεις και τα αφήσεις όλα ως έχουν μέχρι να ξελασκάρεις και να ελπίζεις για το καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος