ΚΩΣΤΗΣ 30 Οκτωβρίου 2011 #26 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Βασίλη επειδή δεν έχω καταλάβει. Σκέφτεσαι για δεύτερο μεγάλο ενυδρείο ή θα αλλάξεις την σύνθεση στο υπάρχων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Οκτωβρίου 2011 Author #27 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Βασίλη επειδή δεν έχω καταλάβει. Σκέφτεσαι για δεύτερο μεγάλο ενυδρείο ή θα αλλάξεις την σύνθεση στο υπάρχων; Τι σου ελεγα τοσο καιρο για την Μεγαιρα, Μεχρι τον φλεβαρη ελπιζω να την τουμπαρω για το 1000αρι,αν οχι ναι θα αλλαξω συνθεση ψαριων,και θα πονεσω πολυ ,αλλα εφοσον δεν διαπραγματευομαι για τις φροντοζες αλλη λυση δεν εχω.Οι οροι που μου εβαλε ,ειναι δισβασταχτοι,μοιαζουν με τα κουρεματα που μας κανουν,αλλα μεσα μου πιστευω οτι θα το φτιαξω.Θα δειξει,εχω χρονο να την μεταπεισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Οκτωβρίου 2011 Author #28 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω!!! Να τα χαίρεσαι!!! Σευχαριστω Φροντοζοπατερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 30 Οκτωβρίου 2011 #29 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Να τα χαίρεσαι Βασίλη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Οκτωβρίου 2011 Author #30 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Να τα χαίρεσαι Βασίλη!!! Να εισαι καλα Φωτη,σευχαριστω πολυ.Ειναι μουρλια τα ατιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Οκτωβρίου 2011 #31 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Κατάλαβα... έχεις αρπάξει κι εσύ το μικρόβιο. Θες να φιλοξενήσεις τα πάντα και γρήγορα. Έλα όμως που θα πρέπει να έχει 3 τόνους νέρό μέσα στο σπίτι για να το καταφέρεις! Οπότε καλύτερα να κρατάς μια σύνθεση μέχρι να κάνει τον κύκλο της και μετά να προχωράς στην επόμενη. Καλή τύχη με την γυναίκα αλλά δεν σε βλέπω καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 30 Οκτωβρίου 2011 #32 Share 30 Οκτωβρίου 2011 πολύ ωραία ψάρια... Να τα χαίρεσαι Βασίλη. Αναμένουμε την συνέχεια στην Τανγκανίκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Οκτωβρίου 2011 Author #33 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Κατάλαβα... έχεις αρπάξει κι εσύ το μικρόβιο. Θες να φιλοξενήσεις τα πάντα και γρήγορα. Έλα όμως που θα πρέπει να έχει 3 τόνους νέρό μέσα στο σπίτι για να το καταφέρεις! Οπότε καλύτερα να κρατάς μια σύνθεση μέχρι να κάνει τον κύκλο της και μετά να προχωράς στην επόμενη. Καλή τύχη με την γυναίκα αλλά δεν σε βλέπω καλά :hysterical: Κωστη Η φροντοζες ηταν η πρωτη επιλογη μου και τις ειχα παρει απο την αρχη,πριν σας γνωρισω ,που δεν ηξερα την τυφλαμου.Τωρα τα ψαρια μεγαλωσαν αρκετα,και βλεπω πολυ εντονα πλεον ,οτι μαζι με τα χαπς τις κανω κακο και δεν μπορουν να μου δειξουν συμπεριφωρες.Αλλη λυση δεν εχω.Αν δεν κανω το 1000αρι το μονο που με προβληματιζει ειναι που θα βρω καποιο παιδι να τουτα χαρισω ολα μαζι ,αλλα να εχει τα λιτρα και γνωση.Γιατι εχω δεθει με ολα τα ψαρια μου.Οποτε δεν ειναι καπριτσιο μου ,οτι τα βαρεθηκα,απλα δεν κανουν μαζι, και αφου εκανα το λαθος ,πρεπει να πληρωσω με πονο ψυχης.Αλλωστε εδω που ειμαι δεν εχω και την πολυτελεια να αλλαζω καθε τοσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Οκτωβρίου 2011 Author #34 Share 30 Οκτωβρίου 2011 πολύ ωραία ψάρια... Να τα χαίρεσαι Βασίλη. Αναμένουμε την συνέχεια στην Τανγκανίκα. Να εισαι καλα βρε ,τοσο καιρο ελεγα malaw και ξερο ψωμι,αλλα τωρα παω για taganika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Νοεμβρίου 2011 Author #35 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Αδελφια Αφρικανοι,τα φωτα σας. Περασαν περιπου 15 μερες απο τοτε που τα εβαλα μεσα.Αλλα τα ψαρια ειναι πολυ <φοβισμενα>Μενουν ακινητα επι ωρες,τρωνε ελαχιστα,τα 3 μονιμος ειναι πισω απο το φιλτρο κρυμενα.Σκεφτικα να βαλω απο εναν φιλο που εχει 2-3 γκαπι για να ξεθαρεψουν,Σκεφτομαι σωστα η λεω μ@......Κατι πρεπει να κανω ,αλλα δεν ξερω τι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Νοεμβρίου 2011 #36 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Aμα βαλεις guppy Βασιλη βαλε τους και δυο τσιπουρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Νοεμβρίου 2011 Author #37 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Aμα βαλεις guppy Βασιλη βαλε τους και δυο τσιπουρακια :hysterical: Α ρε Στρατο,Να τα βαλω προσορινα μεσα,για να κυκλοφορουν αυτα,μπας και ξεθαρεψουν ,σκεφτηκα,αλλα αποτι μου δεινεις να καταλαβω την ειπα την κοτσανα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Νοεμβρίου 2011 #38 Share 10 Νοεμβρίου 2011 99,999% θα γινουν μεζες αμεσα Βασιλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Νοεμβρίου 2011 Author #39 Share 10 Νοεμβρίου 2011 99,999% θα γινουν μεζες αμεσα Βασιλη Ειναι πολυ μικρα,ελεγα ετσι για 10 μερες ,εως οτου συνηθισουν το περιβαλλον,και μετα να τα επεστρεφα.Ειναι τοσο πολυ ντροπαλα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 10 Νοεμβρίου 2011 #40 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Καμιά φωτογραφία θα δούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Νοεμβρίου 2011 Author #41 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Καμιά φωτογραφία θα δούμε; Με δουλευεις εδω λεμε οτι δεν ξεμυτηζουν με τιποτα,Εβαλα και μαυρη αμμο,ειναι και αυτα μαυρα και εχω ενα αδειο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 10 Νοεμβρίου 2011 #42 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Με δουλευεις εδω λεμε οτι δεν ξεμυτηζουν με τιποτα,Εβαλα και μαυρη αμμο,ειναι και αυτα μαυρα και εχω ενα αδειο ενυδρειο. Πρέπει να τα κάνεις να πιστέψουν ότι δεν είσαι εκεί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Νοεμβρίου 2011 Author #43 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Πρέπει να τα κάνεις να πιστέψουν ότι δεν είσαι εκεί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχουν φτιαξει 2 τριαδες και ειναι σαν τους δισκους,ακινητοι.Το μονο που ξεχωριζει ειναι ο αρχηγος που ρειχνει καμια σφαλιαρα καπου καπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Ιανουαρίου 2012 Author #44 Share 2 Ιανουαρίου 2012 Αγαπητοι φιλοι χρονια πολλα σε ολες και ολους παντα με υγεια. Περασαν 2 μηνες απο τοτε που τα εβαλα και η κατασταση ηταν η ιδια,δηλ.ολα ολη μερα ακινητα και μονο την ωρα του φαγητου με σπιναρισματα καποια κινηση και τιποτα αλλο.Το ευχαριστω ειναι οτι μεγαλωνουν αρκετα (τα ειχα παρει 2-2,5 ποντους και τωρα εφτασαν στους 5-6 ποντους τα τεσσερα) Γιατι ειχα διαβασει οτι αργουν να μεγαλωσουν.Χθες οπως εδειχνα σε καποιους φιλους με καμαρι τα ενυδρεια μου,ξαφνικα το ενα για πρωτη φορα μπηκε σε ενα κοχυλι που εχω και αμμεσως βγηκε.Ειπα απο μεσα μου οτι εχασε τον δρομο του και δεν του εδωσα σημασια.Σημερα το πρωι βλεπω το ιδιο να εχει κανει σπιτι του το κοχυλι.Μπαινει μεσα,εξαφανιζετε για αρκευη ωρα και μετα βγαινει.Δειχνει να του αρεσει πολυ.Και τωρα ερωτω. 1) ειναι θηλυκο? 2)Αν ναι γιατι δεν το πλησιαζει αλλο (αρσενικο) 3)Υπαρχει κατι, συγκεκριμενο σημειο να δω για να ξεχωρισω το φυλο του? 4)Το κοχυλι ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι?Γιατι αυτο που εχω ειναι τυφλος σαλιγκαρος και δεν εχει εξοδο αν μπει και αλλο μεσα. 5)Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω? Σας ευχαριστω και καλη χρονια σε ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 2 Ιανουαρίου 2012 #45 Share 2 Ιανουαρίου 2012 Βασίλη το μονο που μπορείς να κάνεις είναι να τα παρακολουθείς. Στο κοχύλι καλό ειναι να χωρά μονο το θηλυκό και όχι το αρσενικό. Η διαδικασία αναπαραγωγής τους ειναι μυστηρια και συνήθως δεν είναι ορατη απο τους χομπίστες! Οσο για τον διαχωρισμό δες εδώ: http://www.fishhead.com/graphics/xcalvus.gif http://www.fishhead.com/graphics/xacalvus.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Ιανουαρίου 2012 Author #46 Share 2 Ιανουαρίου 2012 Να εισαι καλα Κωστη,αλλα εγω για να τα δω απο κατω,οα γινω παπους με αυτα τα ζουρζουβιλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Ιανουαρίου 2012 #47 Share 2 Ιανουαρίου 2012 (edited) Βασίλη υπομονή. Μιλάμε για ψάρια που όντως μεγαλώνουν αργά, ειδικά μετά το πρώτο 6μηνο της ζωής τους. Αυτό είναι και το χρονικό σημείο απ'το οποίο ο ρυθμός ανάπτυξης τους επιβραδύνεται. Θέλουν κοντά στα 2 χρόνια για να φτάσουν σε ώριμη αναπαραγωγικά ηλικία και αρκετά ακόμα για να φτάσουν σε τελικό μέγεθος. Εξού και η τσουχτερή τους τιμή στην αγορά όταν φτάσουν τα 15εκ. Ουσιαστικά περιμένεις όταν φτάσουν σε κατάλληλη ηλικία για το αν θα σου προκύψει κάποιο ζευγάρι. Το ότι κάποιο μπήκε στο κοχύλι δεν υποδεικνύει κάτι για το φύλο του. Μπορεί να είναι θηλυκό αλλά μπορεί να είναι και αρσενικό. Όπως είπε κι ο πρίγκηπας, την αναπαραγωγή δεν πρόκειται να την δεις. Αν δεις όμως κατά την διάρκεια του ταϊσματος το θηλυκό να μην ξεμακραίνει από το κοχύλι για να φάει όπως κάνουν όλα τώρα, είναι μια ένδειξη ότι κάτι έχει γίνει. Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2012 - ΚΩΣΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 30 Ιουνίου 2012 #48 Share 30 Ιουνίου 2012 (edited) Καλησπέρα! Κανένα νέο από το ενυδρείο? Φώτο? ΥΓ. Μου πήρε κάμποση ώρα να ξεθάψω το θέμα, αλλά τα κατάφερα! Έγινε επεξεργασία 30 Ιουνίου 2012 - nick_d Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Ιουνίου 2012 Author #49 Share 30 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα! Κανένα νέο από το ενυδρείο? Φώτο? ΥΓ. Μου πήρε κάμποση ώρα να ξεθάψω το θέμα, αλλά τα κατάφερα! :hysterical: Ακομα περιμενω να αδειασω το μεγαλο για να μπουν αυτα,αλλα τωρα λογο δουλιας,δεν εχω καθολου χρονο να ασχοληθω.Καλο σεπτεβρη βλεπω να γινετε η αλλαγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 30 Ιουνίου 2012 #50 Share 30 Ιουνίου 2012 τελικα ξεμυτισαν καθολου οι καλβοι σου?αν ναι πως το εκανες?ρωταω γιατι οι φροντοζες μου εδω και 3 μηνες που τις εχω ειναι λιγο ντροπαλες και κρυμενες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος