salTasos 13 Ιανουαρίου 2007 #226 Share 13 Ιανουαρίου 2007 νομίζω ότι η συσκευή που έχεις είναι κατάλληλη για πόσιμο νερό …. και όχι για ενυδρειακή χρήση.. .. .. κρατάει όλα τα βλαβερά .. μαλακώνει το νερό… αλλά αφήνει άλατα που είναι απαραίτητα σε πόσιμο νερό.. ρώτα τον προμηθευτή σου στις α/ο που χρησιμοποιούμε υπάρχει μια έξοδος για το καλό νερό και μια για το <σκάρτο > .. έτσι απλά .. ούτε βρύση ούτε βαρελάκι.. αν έχεις δυνατότητα να την αντικαταστήσεις μάλλον είναι προτιμότερο… .. και οικονομικότερο φαντάζομαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 13 Ιανουαρίου 2007 #227 Share 13 Ιανουαρίου 2007 madlef ισως ο Τασος να εχει δικιο μιας και δεν εχω ακουσει κατι αναλογο... μηπως εχεις καποιο link με το μοντελο που εχεις αγορασει η εστω καποια φωτογραφια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madlef 13 Ιανουαρίου 2007 Author #228 Share 13 Ιανουαρίου 2007 Την αγόρασα από γερμανία....Υπάρχει και α/ο για πόσιμο νερό.......; Θα ανεβάσω φώτο με την πρώτη ευκαιρία.... (Αν και νομιζω πως έλεγε για ενυδρεία αλλά δεν είμαι σίγουρος........) Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 13 Ιανουαρίου 2007 #229 Share 13 Ιανουαρίου 2007 http://www.ro-man.com/shop/product_info.ph...7b414aea393e3a0 ένα παράδειγμα… υπάρχουν και πιο κυριλάτα .. … Link to comment Share on other sites More sharing options...
madlef 14 Ιανουαρίου 2007 Author #230 Share 14 Ιανουαρίου 2007 Κάτι τέτοιο πήρα!!Σχεδόν είναι αυτό!!!! Στην Ελλάδα μου είπε ο ξάδελφός μου ότι θα έχει καμμία 500αρα ευρό γι αυτό κι εγώ το πήρα με την πρώτη από τους γερμανούς. Κάνει τελικά.........; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 15 Ιανουαρίου 2007 #231 Share 15 Ιανουαρίου 2007 TETOIA TIMH PERIMENA NA AKOUSW........ OI A. O. GIA OIKIAKH XRHSH OPWS XERW AFINOUN ALATA APARETITA SE POSIMO NERO .. EXW EPIFILAXEIS GIA THN KATALILOTITA TOUS GIA ENIDREIAKH XRISH.... GIA MIA MEGALH OIKOGENEIA THA EINAI SUPER...... EUKOLIA- OIKONOMIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
madlef 15 Ιανουαρίου 2007 Author #232 Share 15 Ιανουαρίου 2007 Μιας και την πήρα...."πρέπει" να την χρησιμοποιήσω....... Ίσως να μην κάνει 100% δουλειά για ενυδρεία αλλά όσο να'ναι δεν θα είναι καλύτερα έτσι....έστο και με αυτή...;; Ήδη έχω ξενερώσει με αυτά που μου έχετε πει....... Την πήρα από το e-bay,κρατηθήτε,90€ μόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Από γερμανία. Δεν σας κάνω πλάκα...Γι αυτό κι εγώ την πήρα με την μία κι ας μην έχοντας άλλα λεφτά στην πιστωτική....! Αλλά....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 15 Ιανουαρίου 2007 #233 Share 15 Ιανουαρίου 2007 POULA THN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SE SYMFEREI KALYTERA PISTEYW OTI THA THN PULISEIS EYKOLA ..... PRAGMATIKA H TIMH POU AGORASES EINAI POLY KALH ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 15 Ιανουαρίου 2007 #234 Share 15 Ιανουαρίου 2007 madlef δες αν μπορεις να την πουλησεις καπου... Θα ειναι ημιμετρο και θα σε δυσκολεψει Πικρα αλλα αυτα συμβενουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasm 16 Ιανουαρίου 2007 #235 Share 16 Ιανουαρίου 2007 Να που μαθαινουμε οτι υπαρχει και Α/Ο για οικιακη χρηση.Παντως και να την κρατησεις για το σπιτι δεν σε χαλαει καθολου για τα λεφτα που την πηρες.Σιγουρα θα πινεις νερο καλυτερο απο αυτο που πινεις τωρα.Και αν την συνδεσεις κανε και τεστ στο νερο να δεις τι βγαζει. Μπορει να κανει για το ενυδρειο αφου στο RO MAN που διαβαζω το νερο το καθαριζει σχεδον απο ολα τα βλαβερα.Αφου εχει και προφιλτρα και μεμβρανη και DI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madlef 16 Ιανουαρίου 2007 Author #236 Share 16 Ιανουαρίου 2007 Αυτό σκοπεύω να κάνω...Θα του κάνω και μερικά test και βλέπουμε. Μάλλον ΣουΚου θα το συνδέσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 17 Ιανουαρίου 2007 #237 Share 17 Ιανουαρίου 2007 Αυτό σκοπεύω να κάνω...Θα του κάνω και μερικά test και βλέπουμε. Μάλλον ΣουΚου θα το συνδέσω. diavase kai tis odigeies ..... giati exw thn entyposi oti exei periorismo ws pros thn elaxisth katanalwsh.... lypamai poly pou sou fernw asxhma nea .....kathe fora.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madlef 17 Ιανουαρίου 2007 Author #238 Share 17 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα. Τι εννοείς......; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 17 Ιανουαρίου 2007 #239 Share 17 Ιανουαρίου 2007 Κανονικά με τις σωστές ενώσεις θα πρέπει να σου βγάζει ένα σωληνάκι που συνδέεται στην βρύση και από την μεμβράνη δυο σωληνάκια ένα για την αποχέτευση και ένα με το επιθυμητό νερό για το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasm 18 Ιανουαρίου 2007 #240 Share 18 Ιανουαρίου 2007 Απο RO-MAN στην ερωτηση σε τι διαφερει η Α/Ο που εχεις με αυτη που χρησιμοποιουμε για τα ενυδρεια η απαντηση ειναι αυτη. Οποτε εισαι μια χαρα μην δωσεις τιποτα .Το νερο που σου βγαζει κανει και για το ενυδρειο και με την προσθηκη μιας DI μοναδας που μπορεις ευκολα να παραγγειλεις απο παντου να εχεις τελειο νερο. Και επιπλεον το νερο που εχεις τωρα ειναι τελειο για ποσιμο. Our domestic RO systems come with Tanks, these are need to store water fo the point of delivery as a RO systems make water very slowly, they also come with taps and all the elecrticst for the tank to shut off the system when its full.. ALL you would need to add to this is a DI unit, this should be done on a tee as the DI water is not good for drinking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reifen 21 Ιανουαρίου 2007 #241 Share 21 Ιανουαρίου 2007 Το μόνο που ίσως χρειαστεί να κάνει είναι να αφαίρεση το έχτρα άνθρακα και το δοχείο και ίσως να χρειαστεί να αντικαταστήσει τον flow restrictor με κάποιον με μεγαλύτερη αναλογία αν δεν είναι ενσωματωμένος με το κέλυφος της μεμβράνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madlef 22 Ιανουαρίου 2007 Author #242 Share 22 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα. Ο πολυπόδας.....Χώρισε σε 3 κομμάτια!!!!!Αφήστε που έχει μεγαλώσει απο όλες τις πλευρές!!!! Αυτό ειναί καλό.....έτσι....; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 22 Ιανουαρίου 2007 #243 Share 22 Ιανουαρίου 2007 Καλό! Καμία φωτογραφία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madlef 22 Ιανουαρίου 2007 Author #244 Share 22 Ιανουαρίου 2007 Επειδή έχω κλείσει τα φώτα θα βγάλω άυριο. Είμαι πολύ χαρούμενος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madlef 23 Ιανουαρίου 2007 Author #245 Share 23 Ιανουαρίου 2007 Μόλις μπήκα σπίτι.Δεν πρόλαβα να βγάλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 23 Ιανουαρίου 2007 #246 Share 23 Ιανουαρίου 2007 σε περιμένουμε… .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madlef 27 Ιανουαρίου 2007 Author #247 Share 27 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα! Έβγαλα τις φώτο που σας είχα πει και επίσης έβγαλα και το χθεσινό μου απόχτημα!!!! Δυστηχώς εχθές είχα ένα ατύχημα στο ενυδρείο......Κάηκε ο ένας μετασχηματιτής της μπλε λάμπας κι έτσι κάηκε και η λάμπα........Έβγαλα μία άσπρη και αγόρασα μία καινούγια μπλε και την έβαλα προσορινά μέχρι να ξανά πάω το καπάκι στον ηλεκτρολόγο........... Το κακό τώρα είναι ότι ανοίγουν όλα τα φώτα μαζί μιας και η μπλε είναι πλέον στο διακόπτη για τις άσπρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 27 Ιανουαρίου 2007 #248 Share 27 Ιανουαρίου 2007 Πολύ ωραία τα διαχωρισμένα button polyps και το tube worm!! Θα έλεγα να ρυθμίσεις την κυκλοφορία του νερού, πάνω στα polyps, ώστε να μην είναι πολύ ισχυρή και να μην διαχωριστούν άλλο. Αν βέβαια χρειάζεται κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 27 Ιανουαρίου 2007 #249 Share 27 Ιανουαρίου 2007 δεν καταλαβαίνω που είανι ή τι είανι ο διαχωρισμός στις παραπάνω φωτό! Καμια χέλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 27 Ιανουαρίου 2007 #250 Share 27 Ιανουαρίου 2007 καλορίζικα .. πολύ ωραία.. .. πρόσεχε τις υγρασίες και τους μετασχηματιστές.. καλή συνέχεια .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος